Şimdi Ara

16 Yaşındayım Boyum 1.72 Daha Uzar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım boyum 1.72 sporla uğraşmayı çok seviyorum geçen yıl 8-9 ay basketbol oynadım şuanda fitness yapıyorum. Her gün süt içmeye dikkat ediyorum. Ama bunun yanında cola,gazoz ve malesef sigarada içiyorum. İçiyorum dediğim tek tük. Çok fazla bi bağımlılığım yok 2 haftadır içmiyorum zaten. Bunun yanında bana başka daha neler önerirsiniz açma germe hareketleri falan etkili midir ? Her türlü yorumlarınızı bekliyorum.

• sigara icen uzamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence sigarayı bırak basketbola devam et sabah kalktıktan sonra ve yatarken bol bol esne sağlıklı beslen genetik uygunsa ben e 176 felan olabilirsin bu arada 15 yaşındayken boyun kaçtı ?
  • geçen sene kaçtın hocam ? mesela ben geçen sene 1.68-1.70dim, şimdi 1.78im. 185 e kadar uzarım umarım. (ben de 16yım) bide kilo kaç ?
  • sigara içen ölür
  • Sigara icen verir

• quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

hocam bence sigarayı bırak basketbola devam et sabah kalktıktan sonra ve yatarken bol bol esne sağlıklı beslen genetik uygunsa ben e 176 felan olabilirsin bu arada 15 yaşındayken boyun kaçtı ?

1.67'ydi sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

geçen sene kaçtın hocam ? mesela ben geçen sene 1.68-1.70dim, şimdi 1.78im. 185 e kadar uzarım umarım. (ben de 16yım) bide kilo kaç ?

Kilom şuanda 58 hocam.
  • ben de aynı yaştayım. geçen sene 165tim bu sene 171 oldum daha uzar mıyım?

• Benim yeğen var 12 yasinda 1.82cm boyu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

geçen sene kaçtın hocam ? mesela ben geçen sene 1.68-1.70dim, şimdi 1.78im. 185 e kadar uzarım umarım. (ben de 16yım) bide kilo kaç ?

Kilom şuanda 58 hocam.

bence 1.76-1.78 olursun da nasıl kilo alıcaz 55 kiloyum bende
  • geçen sene boyum kaçtı hatırlamıyorum ama kilom aşağı yukarı 100 dü. bu sene arkadaşlarım 1.80 falan oldular ben geçen sene onlarla aynı boydaydım. şu an 68 kiloyum 1.71 boyundayım acaba uzamaya devam eder miyim? yazın basketbol oynarak kilo verdim ama hiç faydası olmadı
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

16 yaşındayım boyum 1.72 sporla uğraşmayı çok seviyorum geçen yıl 8-9 ay basketbol oynadım şuanda fitness yapıyorum. Her gün süt içmeye dikkat ediyorum. Ama bunun yanında cola,gazoz ve malesef sigarada içiyorum. İçiyorum dediğim tek tük. Çok fazla bi bağımlılığım yok 2 haftadır içmiyorum zaten. Bunun yanında bana başka daha neler önerirsiniz açma germe hareketleri falan etkili midir ? Her türlü yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam ben de 1.72 civarıyım ve yaşım 16 (Dün 17 den gün aldım ). Bana kalırsa daha uzarız yani umarım. ben geçen sene arkadaşlarıma göre kısaydım ancak şu an normal bi boydayım ve kilolarımızda aynı

• up

• uzarsın. ben 2 yıl önce 1.75 dim. şuan 185. 18 yaşındayım
  • barfix çek ip atla her gece yatarken süt iç faydası olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.