Şimdi Ara

16 YAŞINDAYIM MUAY THAİ YE GITMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşindayim 173 boyundayim 69 kiloyum.Muay thai ye gitmek istiyorum.Okul hayatim boyunca hep dayak yemişimdir.Ancak kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce bu spor bana uygun mudur?bu sporun + ve - lerini yazarsaniz cok memnun olurum
    Edit:Muay thai nin sert bir spor olduğunu duydum.Kafaya filan cok darbe aliniyor mu?
    Ogrenciyim sonucta beyin hucrelerimin ölmesini istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter3333 -- 3 Şubat 2014; 0:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakınlarda varmı dövüş klubü?

Thai Boks ile Kick Boks'un farkı: Tai Boks'da diz dirsek var. Kafaya çok darbe alırsın evet, bütün dövüş sporlarında hedef kafaya - beyne - ulaşmaktır, onu sarsarsan adamın işi biter zaten Hiç yapmadıysan bir kaç ay body çalış biraz kuvvet kazan, sonra bi klube yazıl. En erken bir yıl sonra maça çıkarsın. Koly gelsn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyakanundelusu55

Yakınlarda varmı dövüş klubü?

Thai Boks ile Kick Boks'un farkı: Tai Boks'da diz dirsek var. Kafaya çok darbe alırsın evet, bütün dövüş sporlarında hedef kafaya - beyne - ulaşmaktır, onu sarsarsan adamın işi biter zaten Hiç yapmadıysan bir kaç ay body çalış biraz kuvvet kazan, sonra bi klube yazıl. En erken bir yıl sonra maça çıkarsın. Koly gelsn :)

Daha once wing tsun a gitmiştim.Onda kafaya darbe filan yoktu.sirf kafaya darbe oldugu icin muay thai ye gitmemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter3333

quote:

Daha once wing tsun a gitmiştim.Onda kafaya darbe filan yoktu.sirf kafaya darbe oldugu icin muay thai ye gitmemeyi düşünüyorum

Muay thai, kick box, box gibi sporlardan hoşlanmıyorsanız; Taekwondo, karate, aikodo, capoeira, judo ve wushu var bunları araştırın kafanıza yatanı seçin ama sokakta çoğu spor muay thai kadar etkili değildir benim görüşüm bu tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter3333

quote:

Muay thai, kick box, box gibi sporlardan hoşlanmıyorsanız; Taekwondo, karate, aikodo, capoeira, judo ve wushu var bunları araştırın kafanıza yatanı seçin ama sokakta çoğu spor muay thai kadar etkili değildir benim görüşüm bu tabi ki.

Ne için gitmek istiyorsun ilk önce onu bi sapta

• adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.