Şimdi Ara

16 YAŞINDAYIM 167cm BOYUM VAR FİTNESS A GİTSEM BOYUM UZARMU ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANNEM VE BABAMDA 1-2 CM UZUNUM BU GENETİKMİ FİTNESS E GİTSEM GEREKLİ HAREKETLERİ YAPARSAM BOYUM UZARMI YARDIMM ?

• HAYIR KISALIR VE ÖLÜRSÜN.
  • Dün gitseydin uzayacakti ama artik cok geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzar kardeşim sıçrama asılma tarzı egzersizler yaparsan uzar esnetme egzersizleri falanda yaparsan faydalı olabilir internette araştır istersen bulursun illa o tarz egzersizler uzamassanda kafana takma vücut geliştirmeye başlamak istersen avantajlı oluyosun benden söylemesi 180 adamlara nazaran daha kısa sürede istediğin vücuda ulaşırsın :)
  • berkozino kullanıcısına yanıt
    Hocam bisi daha sorucam fitness a gitmeyi biraz erteledim şimdilik kapı barfix i ve ağırlıkla evde calisicam bunun etkisi olurmu. (52 kiliyim biraz daha kilo aldıktan sonra fitness a baslicam).

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi3507

Hocam bisi daha sorucam fitness a gitmeyi biraz erteledim şimdilik kapı barfix i ve ağırlıkla evde calisicam bunun etkisi olurmu. (52 kiliyim biraz daha kilo aldıktan sonra fitness a baslicam).

Olur bence ben bi ara senin yasindayken evde dumbell ve vucut agirligimla calisarak ve iyi beslenerek 55 kilodan 60 kiloya ciktim beslenmen cok onemli fast food yemiceksin saglikli karb ve protein agirlikli beslen ara ogunlerde kuruyemis ye yogurt ye sut icebilirsin mesela calistiktan sonra bi muz 2 bardak sut icebilirsin bi de erken yatman lazim buyume hormonu uykuda salgilandigi icin ama tabi genetik faktorlerde cok onemli boy icin bence evde basta sinav squat barfiks tarzi temel egzersizleri oturtarak calis ve agirliklarlada destekle sicrama egzersizlerine barfikse ve esnetmeye agirlik verirsen istedigin sonuca ulasirsin bence

• Abi bu konuda baya bilgilisin anlaşılan dumbell e 4kg dan başlamak istiyorum sence dogrumu.(çok soru sordum ama acemiliğime say )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 yaşındayım boyum 165
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yeterli olur bence bende oyle baslamistim ama suna dikkat et mesela bi hareketi 12 tekrardan fazla yapabiliyosan o kilo senin icin hafif 8 tekrardan az yapiyosan o kilo senin icin agirdir yani demek istedigim 8 12 tekrar arasinda calismaya bak ve duzgun formda yapman cok onemli hareketleri bunun icin youtube da bi cok kanal var su an turkiyede iyi olanlari soyliyim ben sana bak SAVAS CEBECI ve AGIRSAGLAM kanallari gayet iyi takip et derim hareketleri falan nasil caliscagini ogrenmis olursun

• Hersey için teşekkürler dediklerini dikkate alicam .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.