4.5 aydır her sabah 5de kalkiyorum yoruldum artik allahtan staj yapiyorum allah sabir versin butun calisanlara..
Amin, ne stajı yapıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Escherich
bende yapıyorum
Aminn. Bende yapıyorum çok zor yahu
Hayat zor çalışmayana ekmek yok.bende isteyim sabah olsunda eve gideyim diye bekliyom
Yaşla ne alakası var yahu şu işin. Emin ol bu dünyada boş boş duracağına çalışmayı tercih edersin. Ben kendimden biliyorum , sadece iş hayatında değil her alanda çalışmak iyidir. Yıllardır okulda yatardim,Boş Boş gezerdim ve 2 yıl önce kafam dank etti. Artık mutluyum, ders çalışıyorum , haftada bir kitap bitiriyorum ve tabi ki hayatın tadına varıyorum . Hayatım daha anlamlı artık, bence çalışmanın zorluğundan yakınma ve çalışmaya devam et :)
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo
4.5 aydır her sabah 5de kalkiyorum yoruldum artik allahtan staj yapiyorum allah sabir versin butun calisanlara..
Fırında mı staj birader
keşke düzgün bir yerde okusaydın da hayatının geri kalanı boyunca pişmanlık duymasaydın
quote:
Ne iş kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
keşke düzgün bir yerde okusaydın da hayatının geri kalanı boyunca pişmanlık duymasaydın
Herkes okuyacak diye birsey yok ki hocam
27 yaşındayım evde yuvarlanıyom 3 aydır
bende aynı durumdayım ama senden daha geç kalkıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Fırında mı staj birader
Hayir acentada beylikduzunde oturuyorum ve her sabah saat 7de sultanahmette olmak zorundayim sen dusun artik firinda yapsam daha iyi aksam 6 da paydos
quote:
Orijinalden alıntı: Metabolism
quote:
Okudugum yerde sorun yok ki zaten, isyerimdeki insanlarla da yok sadece yoruldum artik
quote:
Orijinalden alıntı: Biozts
Turizm mi okuyorsun hocam bem turizm okuyorum da
quote:
Orijinalden alıntı: Citizenim
quote:
Ne iş kardeşim
Seyahat acentasinda calisiyorum. Turizm yani
quote:
quote:
herkes okumak zorunda demedim pişman olacak dedim, hayatını diğer insanlara hayranlıkla bakarak harcayacak hep.
quote:
quote:
quote:
herkes okumak zorunda demedim pişman olacak dedim, hayatını diğer insanlara hayranlıkla bakarak harcayacak hep.
Anladım, bellide olmaz ama :D
Anadolu meslekte staj işi çok daha rahat yap 2-3 hafta kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: I'm-uzi
Anadolu meslekte staj işi çok daha rahat yap 2-3 hafta kurtul
Benimki de anadolu meslek ama turizm sektorunde sezon bitmiyor ki anasini satiyim