Şimdi Ara

16 yasındayım ve suan ise gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5 aydır her sabah 5de kalkiyorum yoruldum artik allahtan staj yapiyorum allah sabir versin butun calisanlara..

• Amin, ne stajı yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Amin, ne stajı yapıyorsun
    bende yapıyorum
  • Aminn. Bende yapıyorum çok zor yahu
  • Hayat zor çalışmayana ekmek yok.bende isteyim sabah olsunda eve gideyim diye bekliyom
  • Yaşla ne alakası var yahu şu işin. Emin ol bu dünyada boş boş duracağına çalışmayı tercih edersin. Ben kendimden biliyorum , sadece iş hayatında değil her alanda çalışmak iyidir. Yıllardır okulda yatardim,Boş Boş gezerdim ve 2 yıl önce kafam dank etti. Artık mutluyum, ders çalışıyorum , haftada bir kitap bitiriyorum ve tabi ki hayatın tadına varıyorum . Hayatım daha anlamlı artık, bence çalışmanın zorluğundan yakınma ve çalışmaya devam et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo

4.5 aydır her sabah 5de kalkiyorum yoruldum artik allahtan staj yapiyorum allah sabir versin butun calisanlara..

Fırında mı staj birader
  • keşke düzgün bir yerde okusaydın da hayatının geri kalanı boyunca pişmanlık duymasaydın
  • quote:

4.5 aydır her sabah 5de kalkiyorum yoruldum artik allahtan staj yapiyorum allah sabir versin butun calisanlara..

Ne iş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

keşke düzgün bir yerde okusaydın da hayatının geri kalanı boyunca pişmanlık duymasaydın

Herkes okuyacak diye birsey yok ki hocam
  • 27 yaşındayım evde yuvarlanıyom 3 aydır
  • bende aynı durumdayım ama senden daha geç kalkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Fırında mı staj birader

Hayir acentada beylikduzunde oturuyorum ve her sabah saat 7de sultanahmette olmak zorundayim sen dusun artik firinda yapsam daha iyi aksam 6 da paydos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

keşke düzgün bir yerde okusaydın da hayatının geri kalanı boyunca pişmanlık duymasaydın

Okudugum yerde sorun yok ki zaten, isyerimdeki insanlarla da yok sadece yoruldum artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

Amin, ne stajı yapıyorsun

Turizm mi okuyorsun hocam bem turizm okuyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

quote:

Ne iş kardeşim

Seyahat acentasinda calisiyorum. Turizm yani
  • quote:

quote:

herkes okumak zorunda demedim pişman olacak dedim, hayatını diğer insanlara hayranlıkla bakarak harcayacak hep.
  • quote:

quote:

quote:

herkes okumak zorunda demedim pişman olacak dedim, hayatını diğer insanlara hayranlıkla bakarak harcayacak hep.

Anladım, bellide olmaz ama :D
  • Anadolu meslekte staj işi çok daha rahat yap 2-3 hafta kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Anadolu meslekte staj işi çok daha rahat yap 2-3 hafta kurtul

Benimki de anadolu meslek ama turizm sektorunde sezon bitmiyor ki anasini satiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.