Şimdi Ara

160.000tl Hangi aile aracı alınabilir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
2
Favori
7.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3008 veya superb kesinlikle milletin ırzına geçtiği 3.20 den fayda gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Sürücü koltuğuna oturacaksanız zaten sadelik size gereken şey olacak. Her yeri tuş olan veya her şeyin tablette buluşması sadece zaman kaybı olur. Oysaki yola bakarken direksiyona veya sade bir ön konsola iki tuşa basarak arama yapabilmeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Aile aracı=MPV

C4 Picasso/Grand Picasso Bluehdi+ Tam otomatik
    Hocam bence de c4 picasso tam aile aracı ama malum sitede bile 5/6 adet satanı var. Artı çook özellikli bir araç da fransız olması yakın gelecekte elektronik olarak başımı çok yakacak algısı oluşturuyor bende. 3008 gelince açıkçası ne picasso kaldı ne başka bişe bana göre. Fiyat olarak çok makul 120.000tl civarına 2016/17 modelleri var.açıkcası bu aracı alsam 1/2 içinde satmak için kaşınmaya başlarım ne yazık ki :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 18 Mart 2019; 9:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Bütün konuyu okudum da kimsenin Ford Kuga dememiş olmamasına şaşırdım. Ford ailesinden CMax’i gördüm.

Şahsi tavsiyem Kuga’yı bi inceleyin derim. 50.000₺ için 25 ay sıfır faiz kampanyası da var bu aralar
    Bakacağım hocam teşekkürler. Yakıtı nasıl acaba? Şehir içi 8/9lt çıkıyorsa bir anlamı benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Sürücü koltuğuna oturacaksanız zaten sadelik size gereken şey olacak. Her yeri tuş olan veya her şeyin tablette buluşması sadece zaman kaybı olur. Oysaki yola bakarken direksiyona veya sade bir ön konsola iki tuşa basarak arama yapabilmeniz lazım.
    Hocam zevkler farklı işte. O yüzden 3008 gibi bir model çok tuttu. Hayalet ekran head up display piano black bir konsol veya premium algısı yaratan ağaç görünümlü kaplamalar şık vites topuzu/şekilleri. Fonksiyonel kolçak deri koltuk kaplama v.b sayamayacağım özellikler benim hoşuma gidiyor. Volvo nun gerek dış gerekse iç hatları o kadar sade ki. Bir hondacı o araca binse daral gelir adama :))) o yüzden corolla ve volvo nun konsolu bana hep basit geliyor ne yazık ki.

• Ne yazık ki ilk defa bir konuya Passat önermeye geldim. Satış sonrası, mekan kalitesi, tüketim azlığı ve 2. eli. Bence değerlendirmede üst sıralara alınabilir.

• 2014-15 E180 elite ya da 5.20 comfort-premium bakabilirsiniz.Yıllık yapacağınız km az.Hacim ve konfor olarak fazlasıyla tatmin edecektir.
    Ben İstanbul’da şehir içinde qashqai 1.2 benzinli ile ortalama 7lt/100km tüketiyorum. Dizel Kuga çok daha avantajlı değerlere sahiptir muhakkak. Ama kullanan arkadaşlar yorum yaparsa veya forumun Kuga bölümüne bi gözatarsanız daha sağlıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Ne yazık ki ilk defa bir konuya Passat önermeye geldim. Satış sonrası, mekan kalitesi, tüketim azlığı ve 2. eli. Bence değerlendirmede üst sıralara alınabilir.
    Passat ile superb çok övülüyor hatta superb daha çok tercih sebebi olmuş videolarda ama superb daha büyük olmasına karşın passat daha ağır bu demek ki superb de izolasyon olarak bazı sıkıntılar yaşanabilir kaldı ki bundan muzdarip insanlar varmış yol sesi ile alakalı. Şu dsg yüzünden vazgeçiyorum tüm vw v.b ailesinden yoksa bence tiguan dizel oto olsa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

2014-15 E180 elite ya da 5.20 comfort-premium bakabilirsiniz.Yıllık yapacağınız km az.Hacim ve konfor olarak fazlasıyla tatmin edecektir.
    Teşekkürler aslında güzel öneriler tek korkum bu araçlara çıkacak kasko fiyatı kaç tl olur ve yıllık bakım maliyeti ne tutar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Ben İstanbul’da şehir içinde qashqai 1.2 benzinli ile ortalama 7lt/100km tüketiyorum. Dizel Kuga çok daha avantajlı değerlere sahiptir muhakkak. Ama kullanan arkadaşlar yorum yaparsa veya forumun Kuga bölümüne bi gözatarsanız daha sağlıklı olur
    Dizel kuga güzele benziyo hocam her ne kadar ön konsolda bi connect havası olsa da arka yaşam mahali cam tavanlı geniş tavan yüksekliği beğenimi kazandı. İnceleyeceğim teşekkürler :))

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İnşallah benim de aklımda önümüzdeki yıllarda. 2 çocukluyuz Astra sedan var ve ciddi sıkışıyoruz. Arka koltuklar çok dar geliyor. Bundan önce golf 7 vardı onun bile arka diz mesafesi daha iyiydi.

• Normal sartlarda o paraya aile araci degil ev alinmasi gerekirdi ki bir kez daha geldigimiz nokta gozler onunde...

• Aile aracı da ne? Özelliği nedir onu ortaya koymak lazım. Her aracı aile aracı yaptınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Aile aracı da ne? Özelliği nedir onu ortaya koymak lazım. Her aracı aile aracı yaptınız.
    Hocam ilk mesajımda belirttim ben istediğim tarzı. Lakin kendine baktırsın biraz da tabi değil mi :))

• Piyasaya yeni çıkan peugeot rifter gt line olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Piyasaya yeni çıkan peugeot rifter gt line olabilir.
    Hocam ne rifteri Allahını seversen beni de doblo connect çetesine mi dahil edeceksin :))) hosteslere meze mi olalım :)))

Hocam merak etmeyin doblo connect çetesi yakında bu arabaları alamayacak. Şimdi 150 bin ama kdv indiirmi bitince daha pahalı olacak.

• Bu hyundai ioniq nasıl araba acaba etrafta da görmedim pek hibrit bi araba bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Hocam ilk mesajımda belirttim ben istediğim tarzı. Lakin kendine baktırsın biraz da tabi değil mi :))

Alıntıları Göster
    BMW den uzak dur.
    Honda crv, pejo 3008.
    Binek olarak süperb, octavia, passat gibi araçlar geniş oturaklı araçlar.
    Ayrıca Toyota Corolla, dizel gayet genis ferah arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 19 Mart 2019; 13:56:36 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.