< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
C180 al hocam o kadar paraya miss gibi
|
Qashqai en iyisi
|
Daha konforlusu X-Trail, trim sesi seyrek olarak geliyor olabilir pek dikkat etmedim.
|
Hocam boy 1.90 üzeri için koltuk zaten mecburen en düşük seviyede oluyor, o zaman da güneşlik yukarıda kalıyor. Koltuk ayarını indirip denemeniz lazımmış. Ben Civic denemeye gittiğimde koltuğa oturdum kafam tavana değdi Bi an dedim bu araba bu kadar kısa mı sonra aklıma geldi koltuğu indirince her şey çok güzel oldu.
Tabi tipini beğenmiyorsan o zaman almazsın hocam. Millet o tipi için alıyor. Beğenmeyen de var tabi. |
Renault megane ile 508 arasinda cok fark var yalnız.
Peugot her modeli iyi diye bir sey yok. 508 fiyat performans aracıdır. 3008 nasil ben de bilmiyorum. 160 bine bmw mercedes falan da alabilirsiniz daha modelsiz olur tabi. Yilda 12 bin km için o kadar pahalı araba almaya da gerek yok bence ama :) |
Skoda suberp arkası yayla gibi talismanada bak bence
|
bmw yi eleyin bence illa binme isteginiz olabilir ama bana sorsanız qq veya tucson zaten dizel otomatik bide cam tavan olcak uzun yıllar binilebilicek bi aile otomobili olur 3 kasa alırsın tatile giderken sıkışır ama tucson veya qq da sıkışmaz
kadjarda olabilirde tucson ve qq arasında kalırdım ve tucsonu secerdim |
3008 dediğiniz aracın Şanzıman aisin, motor hdi.
Bunlar sorunsuzluğun tanımı iki parça. 3008 alın cidden iyi araçtır. |
Ne 3.20 ne de c180 aile kullanımı için ideal değil. Arka taraf çok dar. Qashqai çok önerilmiş ama bence 160 'bin liralar qashqai için fazla. Çok daha kalite hissi verecek a4 düşünülebilir. Yüksek model 1.4 tfsi ya da düşük model 2.0 tdi. Ha ben olsam o paraya hiç düşünmem passat bakarım. Çok güzel highline paket araçlar bulunabilir. Şimdi dsg falan diyecekler ama burası Türkiye o kadar para veriyorsun verdiğin parayı yatırdım değeri yüksek bir araca vermelisin. Tabi zevkler ve renkler değişir. Özellikle 508, talisman falan hikaye o meblağlar için. 2 ay sonra paraya sıkışsan öldürmeden hatta mezara sokmadan kimseye satamazsın o araçları.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |