Şimdi Ara

160 bin tl araç tavsiyesi (arsa satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014 megane hatchback aracımız vardı 3 gün önce benden kaynaklanmayan bir sebeple pert ettim
    ara yoldan çıkan bir insana benzeyen hayvan sol arka lastiğimin ordan vurdu ben o an tam sağ yapıp kilitlemeyecek kadar fren yaptım fakat savrulmayla park halindeki bir araca vurmaktan kurtaramadım hızım da 40-45 civarıydı
    yıl sonu indirimini kaçırmamak ve yıl başı bindirimini kaçırmamak için 1 ay önce satıp dolar aldığımız arsamızın parasıyla bir araç almayı düşünüyoruz, aracı babam ve ben kullanacağız 4 yıldır araç kullanıyorum
    kriterlerimiz;
    sedan
    benzinli dizel farketmez
    sorunsuz otomatik
    en fazla 25 bin km de
    en az 2015 model
    d veya e segmenti bir araç bakıyoruz
    değer kaybından ziyade satışı kolay olması önemli
    önerilerinizi bekliyorum

not:dolar olarak kalsın demeyin

• Memlekette kriz var

Arsayi satan arabaya kosuyor sonra borç oduyoruz su bu

Alirsin 60-70 lik bir sey kalani at koseye neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı satılsın dersen

dizel otomatik vw
  • Passat
  • e segmenti hiç bir aracın satışı kolay olmaz. alacağınız aracı elinizdeki paraya göre değil ihtiyaçlarınıza göre belirleyin.

illaki otomatik istiyorsanız sorunsuz olsun demek biraz sıkıntılı bir durum. anca avensis falan bakabilirsiniz veya insignia.
  • Almak sizin tercihiniz fakat D sınıfı araç almanızı öneririm bu zamanda bu kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor

• Kredi çek , 160 bin tl ekle güzel bir 7 kasa bmw , 4 kasa gradsport bmw , s320 , maserati quatroporte veya ghibli al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E segmentte kasa değiştirecek bile olsa 5.20i düşünebilirsiniz. D segment daha iyi bir tercih olur. Sorunsuz otomatik istediğinizden dolayı çift kavramalılar eleniyor zaten. Yoksa passat iyi bir tercih olabilirdi.

• öncelikle cegvaplar için teşekkürler
    @caliph
    arsa fazladan duruyordu normalde babam pek bu bu rakamlarda bakmaz mütevazi yaşamayı sever fakat megane parçalanınca daha iyi bir araca geçmek istiyor bunları söylemek hoş değil ama 3 ev 1 dükkanımız var maddi yönden skıntımız yok çok şükür
    @ogameci @carlbenz
    dsg problemi nedeniyle tercihlerimiz arasında değil ayrıca 160 lira passata bağlamak saçma diye düşünüyorum
    @kilicoğlu @kamikaze
    pert olan meganedan sonra babam daha üst düzey güvenli bir araca geçmek istedi
    @baskan
    o araçları yürütebilecek güçte değiliz teşekkürler
    @florads
    520i kasa değişeceği için biraz soğuk geldi fakat yeni 5 in kaç para olacağı ve 1.6 gelecek mi bilmiyoruz yoksa babamın da beğendiği bir araç kullancılar genel olarak memnun mu?
    @lojistyen
    e serisini tasarım olarak çok beğeniyoruz fakat 156 bg yeterli olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master97 -- 5 Kasım 2016; 16:49:54 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yeni-kasa-plus14000km-plusbeyaz-2015-320i-sport-line-hafiza-sunroof-bayi-361090078/detay

125 bin tlye alınır, mis gibi araç 8 litre civarı yakar, performansı oldukça iyi, tipi güzel, 2.el satışından yana da sıkıntınız olacağını zannetmiyorum.
  • BMW 3.20 ied 40.yıl

• Superb dizel al artan para ile 10 senelik mazot parası kenarda durur.

• 160 bini araca gömmek çok zarar getirebilir. Tvde biri çıkıp kriz var derse dolar acayip uçar. 3.50 yi geçer. Kimsenin araba satın alacak durumu kalmaz. Çok zararlı ve tehlikeli olur. Tavsiyem 100 bin civarı adam gibi bir Mondeo alın. Geri kalanı ise cebinize koyun. Ne olacağı bu ülkede pek kestirilemiyor.

• Şu anda kasırga gibi ülkemize yaklaşmakta olan bir krizden bahsediliyor.
    60-70 bine orta halli bişe alıp gerisini dolarda bırakın derim.Bu koşullarda arabaya para bağlanmaz bence hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 5 Kasım 2016; 18:25:49 >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Ben ilandaki aracı beğendim fakat babam e180 alma taraftarı birkaç arkadaşına haber vermiş hatta
    Ben daha güçlü ve biraz daha genç olduğu için 520i taraftarıyım
    Aracı aldığımızda tekrar güncelleyeceğim konuyu teşekkürler

• passat 1.6 tdi dsg highline güzel alternatif hem de 0 km.Bence comfortline da yeterli fakat kullanıcıya göre değişebilir donanım seçimi.
  • 520i al 90binde 0 faiz çek paranı faize yatır faiziyle aylık taksitlerin bi kısmını öde, ikinci el premium alma 0 al.

• Yeni amarok 3.0TDI

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.