Şimdi Ara

160 bine alinan polonun elinde kalmasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
49.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde araba gerçekten güzel. Rengi olsun donanımı olsun. Ama 60bin veririm helalinden. Daha fazla etmez. 60a anlaşırsak alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen bilen birinden cevap gelirse sevinirim.

Bir polo vardi.otv indiriminden önce.ama ben şu fiyata aldım benim zararimida düşünün felan diyordu.

Bu o aracımı?160 larda felan geziyordu o arac.

Eğer oysa efsane gülerim ya:p

Edit:vallaha buldum."akillara zarar sahibinden" başlığında var ilk ilanı.dogru hatirlamisim.ilan capsi var

18.10.2018 de 150 bin tl den koymuş ilanı.o başlıkta açıklama capsi alınmamış.bulup koyacağım.cok komik ya 138.5 e mı düşmüş :).o zamanda çok atarliydi

Edit2:sitede birde "sıfırı 131 bin TL olan aracın ikinci elini 150 bin TL ye satmak" diye başlığı var.bayagi eglenmistim.orda da caps almamislar.eksi sözlükte de ilanın başlığı vardı.ama bulamadım.

Capsi bulun ya tam komediyi.igrenc beyaz yada mavi rengiyle karıştırmayın felan baya sacmalamisti.araci 180 bin TL ye mal ettim diyordu :p.o zaman. 280 km deydi.4 ayda 200 km yapmış .satimde kar ederim diye para yatıyor orda ahshabshshsbahsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 1 Şubat 2019; 1:46:28 >

• suan 138.750
    0 fiyatı 110

• Bu ülkede maalesef bu işler böyle Polo 160bin verirler.

Alt sınıf ve genelde Reno Fiat alırlar , aynı model Megane Lagunadan pahalıdır , çünkü parçası bakımı ucuzudur 2 senede 6 kere aynı parçayı değiştirmek ucuz olduğundan gözlere batmaz , araçtaki güvenlik , konfor lükstür onlara göre gerek yoktur.

Arabalarının bakımını zamaninda yaptirmadiklari için , değişecek parçaları yağı suyu zamanında degistirmedikleri için , arabalarına eşşeğe biner gibi bindikleri için onlara göre çok elektronik araba = masraftir

Bu ülke çok garip bir ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 1 Şubat 2019; 1:24:7 >

• kapk kullanıcısına yanıt
    25 binde DSG li arabam var sanzumansız gidiyoruz çünkü 25 binde patladı hatta bomba gibi patladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100'e full s80 2014 önerildi yüzüne bakılmıyor.

• Bizim köydeki mobilete, 4 kişi biniyorduk dağ bayır geziyorduk zamanında. Buna üzerimde kışlık mont ve bot ile binsem %1 eğimli rampayı çekmez.. Hiç güleceğim yoktu gece gece neşem yerine geldi :D

Buna vereceğim parayla altıma ömürlük bir Volvo çeker rahatına bakarim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 1 Şubat 2019; 1:48:0 >
  • Ben asıl buna bittim;

quote:

Ender Bulunan Metalik Fildişi Gri Boya

Artık adama standart metalik boyayı nasıl kitledilerse Ender diyor. Hocam Opak ve Metalik renkler için Fiat'a gidiyorsun 24 saate teslim ediyorlar. Daha "Ender Bulunan" gövde + tavan farklı, mat renkler, 3 katmanlı renkler vs istersen onları da Beyaz'dan başka renk getiremeyen Enderci Doğuş'tan hızlı getiriyor.

Hatta 500 istersen arabayı a'dan z'ye istediğini diyorsun, 2-3 aya italyadan sana özel üretilmiş araba geliyor. Ender boyanmış metalik değil, her yeri farklı

• O paraya bu arabayı aldığına mı güleyim yoksa bu fiyata o arabayı satacağına inanmasına mı güleyim bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Lütfen bilen birinden cevap gelirse sevinirim.

Bir polo vardi.otv indiriminden önce.ama ben şu fiyata aldım benim zararimida düşünün felan diyordu.

Edit:vallaha buldum."akillara zarar sahibinden" başlığında var ilk ilanı.dogru hatirlamisim.ilan capsi var

18.10.2018 de 150 bin tl den koymuş ilanı.o başlıkta açıklama capsi alınmamış.bulup koyacağım.cok komik ya 138.5 e mı düşmüş :).o zamanda çok atarliydi

Edit2:sitede birde "sıfırı 131 bin TL olan aracın ikinci elini 150 bin TL ye satmak" diye başlığı var.bayagi eglenmistim.orda da caps almamislar.eksi sözlükte de ilanın başlığı vardı.ama bulamadım.

Capsi bulun ya tam komediyi.igrenc beyaz yada mavi rengiyle karıştırmayın felan baya sacmalamisti.araci 180 bin TL ye mal ettim diyordu :p.o zaman. 280 km deydi.4 ayda 200 km yapmış .satimde kar ederim diye para yatıyor orda ahshabshshsbahsa.
    Tamda o ilan hocam. Ülkede başka Ender Bulunan Metalik Fildişi Polo'mu var

180.000 TL'ye hakkatten Ender Bulunan bir araç.

• Bu paraya 3-4 yıllık Mercedes c, volvo v40, superb, leon ve daha bir sürü iyi araba var.

• alınca binmeyeceksen opsiyonun hiç bir anlamı yok. boşa masraf. daha ucuza golf varken bunu neden alsınlar ki. ederi en fazla 100 bin.
  • Bu arabayı bu adama satan Doğuştaki satış temsilcisi kimse takdir ettim. Saygı duydum. Kendisiyle tanışmak isterim.. Nasıl itelediyse arabayı adam hala çıkartamamış

• 1.5 dCi ICON EDC Clio 4 95-100'e sıfır km alınırken
    1.2 TCE ICON EDC Clio 4 80-85'e alınırken
    neden Poloya bir insan 140-150 bin tl verir ?

Şaka mı bu ?

Malum kişiyi çağıralım
  • Fiyatların maksimum olduğu bir dönemde şanssız bir şekilde almış arabayı. şimdi sıfır fiyatının üzerine satmak istiyor. bu arkadaşın yapacağı en iyi şey aracı tepe tepe kullanmak olur. satması mümkün değil.
  • bu ilanı sıcak fırsatlara koymak lazım. kaçırılmaz bir araç. bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Lütfen bilen birinden cevap gelirse sevinirim.

evet ilk ilanını bende haıtlıyorum 180e aldım fiyatlar dustugu ıcın zararına satıyorum dıye 150e koymustu. sımdıde daha dusuge aldım demıs. yoluncak kaz arayan uyanıgın bırı ama ınsanlar yemıyor :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.