Şimdi Ara

1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üretmeyle uğraşmaya gerek yok halktan toplamak varken
  • Köşk bütçesi %99 oranında artırıldı tabiki buna ek bir kaynak gerekli. Allah tan %100 artırmadılar yoksa ne yapar nerelere giderdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Sosyal devlet

Eğitim ve sağlık bu şekilde olduğu sürece diğer sektörlerdeki adaletsizlik bile garip gelmiyor artık. Sigortam var hem ssk hem özel ağır grip gecirince hastaneye gidiyorum. En az verdiğim para 150 tl. Var gerisini sen hesapla. Ha ne yapıyorlar dersen. Bir tahlil ve bir serum.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Köşk bütçesi %99 oranında artırıldı tabiki buna ek bir kaynak gerekli. Allah tan %100 artırmadılar yoksa ne yapar nerelere giderdik.

Hocam iftira atmanın lüzumu yok.

% 97 arttırıldı cunku.

• http://www.sewefe.com/show.asp?swf=0Z7K9U0W-birakin-gelsin-hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 15 Ekim 2014; 13:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsum

Bu vergi kimi etkiler?

1. Öyle ya da böyle, ihaleyle tanıdıkla particilikle büyük para kaldıran adamı mı?
    2. Evine ekmek götürme derdinde olan asgari ücretliyi mi?
    3. Yoksa iki kötü bir eğitimi olan, kafası biraz çalışıp bir iş tutturabilmiş, kendini geliştirmiş, böyle ce biraz daha iyi kazanabileni mi?
    4. Veya iyi eğitim görmüş, aklı başı yerinde, fırsatları değerlendirip kariyerini ve hayatını kotarabilmiş kısmı mı?

1.6 litre motorla otomobil satışı yapan ne kadar marka varsa, o markaların müşteri portföylerini doğrudan etkiler.

Yani 1. ve 4. şıktaki adam 1.6 litre motorlu premium marka araç alırken etkilenir, 3. şıktaki adam ayağını yerden kesicek orta halli bir otomobil alırken etkilenir.

2. şıktaki vatandaş zaten aracı bedava versen bile kapının önünde yatıracak maddi güce bile sahip değilken araba almak onun neyine hey yavrum heyy.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Köşk bütçesi %99 oranında artırıldı tabiki buna ek bir kaynak gerekli. Allah tan %100 artırmadılar yoksa ne yapar nerelere giderdik.

Hocam iftira atmanın lüzumu yok.

% 97 arttırıldı cunku.

Padişahımız insaflı davranmış o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

http://www.sewefe.com/show.asp?swf=0Z7K9U0W-birakin-gelsin-hele

Çok iyi ya.
  • Almayın abi, alıyorsunuz ondan oluyor.

Alma, verme, ekonomiye can verme, bak bakalım kapı kapı dolaşıp el öpmeye gelmiyorlar mı?

- Ben artık türkiye'de bulabildiğim hobi parçalarımı falan bile ebayden alıyorum. 70 euro altı yasal mı arkadaşım? Yasal. O zaman param gavura. Kimse kusura bakmasın. Evde içtiğim içkimi kendim üretiyorum. Kendim içiyorum. Yasal bir engel var mı? Yok. Şu an Moonshine tadında birşey yapıyorum. Az kassam vodka çıkacak. İşin son aşaması rakı üretmek. Bakalım tutturabilecek miyim? Tutturursam, alsın Yeni Rakı %50 şekerden yapılma rakısını kafasına çalsın. Ben %100 kuru üzüm ile litresini 5TL'ye getireceğim.

- Benzine biraz daha zam yapsınlar ethanol üretmeye başlayacağım. Şu anda arabada LPG olduğu için aynı maliyete geliyor. Ancak LPG'ye biraz daha zam gelirse, artık ethanol üretmem için bir engel kalmayacak. Evde, kullanmak için üretilen ethanolü yasaklayan bir yasa yok. Sadece yanıcı madde üretiyor olmanın sorumluluğu var. Apartmanda bu yüzden yangın çıkarsa sorumluluğu benim. Güvenlik önlemi almak ise basit. Beyin bedave neticede.

- Gezilerimi yurtdışı ağırlıklı yapıyorum. Türkiye'de alternatif tatiller yapmaya çalışıyorum. Geçen Çanakkale'ye gittik mesela. 1 gün orada, 2 gün Eceabat'ta kaldık. Sahibini tanımadığım yerde kalmıyorum aga.

- Sahibini tanımadığım veya tanıyıp tasvip etmediğim şirketin malını almıyorum. Para benim değil mi? Kimi ihya edeceğime ben karar veririm.

- Deniz tatili için Yunan'ın adasından tekne kiralıyorum. Buradan daha ucuz orada. Bodrum tatili ile aynı maliyetle Montonegro'ya gitmek mümkün. Suyun öte tarafı güzel. Türkiye'de kalırsam giderim Göcek'e, tanıdık charterlardan kiralarım bir tane.

- Hep alıyorsunuz, hep tüketiyorsunuz. Ondan semirdikçe semiriyorlar. Tüketmeyin bakın, aslan kesilip tükürükler saçarak sizi aşağılayanlar, sizi hor görenler, size televizyondan hakaretler edenler kapınıza gelip özür dilemiyor mu?

- Siz aldıkça bu zulüm devam edecek. Ya adamı üstünden atacaksın. Atmayı beceremiyorsan, ekonomi senin elinde değil mi arkadaşım? Para çoğunluğu sende değil mi? Almayacaksın, adamları yalvartacaksın.

- Türk TV'si izlemeyeceksin, Türk gazetesi almayacaksın. Şerefsizden şerefsiz, onuru haysiyeti olmayan medya patronuna kuruş yollamayacaksın. Kuracaksın 3 çanaklı uyduyu evine. Bir server üyeliği... Tüm hotbird önünde. İstersen sabaha kadar mikili film izle. Haberi haber yapma becerisi olan, özgür medyadan dinleyeceksin. Ona para kazandıracaksın. Verdiği kaliteli hizmetin bir değeri var çünkü. Bizim kokuşmuş medya ister batsın, ister çıksın. Kendini toplayana kadar çölde su yok onlara. Türk dizileri bir fecaat zaten. İzlemeyeceksin. Git Friends izle, HIMYM izle, Fringe izle, ya da git Tyrant izle ne bileyim? Evinde internetin yok mu çocuk? İndir izle. Onu da mı ben öğreteceğim? Kim izliyor lan şu yerli dizileri hakikaten? Kalite yükselene kadar yerli dizi izlemek de yok. Ülkeden kalitesizi sileceksin. Hayatını böyle yaşayacaksın. Babamla yaptığım bir konuşma: "Son gelişmelerden haberin var mı? Bir değişiklik var mı?" Ne bileyim lan? "TV izliyorum, haberler var, nasıl öğreneyim?" :D Bu konuşma yaşandığı sürece Türk televizyonu izlemeyeceksin.

Ancak nerde bu azim Türk milletinde? İhtiyaç duydukları hep tepelerinde bir lider. İyi yöne götürse de giderler. Kötü yöne götürse de... Oryantalist kültürde yaşamanın çok güzel tarafları var evet; ama bazı huylardan nefret ediyorum arkadaş!

O yüzden dur çiçeği burnunda başbakanımızın tabiri ile yorumlayayım bu vergi havadisini: "Sabrımızı sınamasınlar!"
    *ve bunu dedikten sonra karşı taraf tacizlerine devam eder; ama bizden tepki gelmez.

Çok daha başarısız bakanlar ve milletvekilleri vardı aslında başbakan yapılabilecek. Neden ortalama başarısızlıkta birini başbakan yaptı ki sayın cumhurbaşkanımız? Neyse. Bize düşmez. Gün onların günü. Şimdilik kübikler. Yeterince semirsinler ki yuvarlaması kolay olsun. Üstünden atabilecek kapasite yok zira bu millette.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Niye 1.4 üstü de 1.5 değil

İbretlik yorumu kim zengin olacak acaba

• Tofas yakinda 1.3 lu dogan sahin cikaricak galiba ..arkdss yurt disinda 2500 luk araca burda 1600 takip satiyorlar zaten

• @Huseyin-ZST

Bu asiliğinle terörist ilan edilip başının kesilmesi yakındır haberin ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 15 Ekim 2014; 13:36:45 >
  • Vay babayun kemüğüne .....
  • İnşallah daha çok vergi koyarlar .

• Vay ben nerelere gidem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Lada Vega lüks arabaymış da haberimiz yokmuş.
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Geri zekali, kafasiz kalmis,mukemmel bir konumda olmasina ragmen dogununda batininda kotu yanlarini yasamayi kendine ilke edinmis, egitime uretime zerre onem vermeyen tembellikten surunup ayakta durmaya calismayan basa kimi gecirirlerse dedigini tutup verdigini yutan millete az bile. Tiksiniyorum artik. Sahtekarliklarindan duzenbazliklarindan midem bulandi. 23 yasindayim. Tam 17 yil kopek gibi okul okudum. Kime okudum ,neye okudum ? Karsiligini kim verecek, nerde neyi uretecemde 17 yillik okul ise yarayacak ? Butun iyi egitimli insanlar yurt icinde dahil yabanci sermayeli firmalarda calismak icin kiclarini yirtarken bunun bu memlekete ne faydasi olacak ?

• Bizim 1.6 Astra lüks mü sayılacak şimdi

• Volkswagen'in oyunu beyler inanmayın, 1.2 motor satacaklar akıllarınca

• Şu vergi kaçıran vatan hainleri önlenebilse her şey kendiliğinden çözülecek aslında.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.