Şimdi Ara

1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
11.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chevrolet çok iyi yaptı çekilerek bu ne vergidir hiç araç satmamak lazım bu ülkede Cannondale Scott Trek bisikletler akar artık.
  • yıkıldım bu haberle olamaz ya:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Bence az tüm servetini verenlere en fazla 1.6 araç versinler.
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    Geri kalmış ülkelerde zam üstüne zam katmerli zam yapmak her zaman en güzel ekonomiyi kurtarma yoludur malesef bizde bunun sonucuna katlanıyoruz en iyisi 0 km araç almamak sonuç olarak teker teker tüm markaların Türkiyeden çekilmesini istiyolar heralde
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Adamlar dalga geçer 1500 cc motor hacmi değil içecek hacmi diye, bizlerde kısacağız diye 2,0 sonra 1,6 şimdide 1,0 motor falan alalım. Olmadı taşdevri filminde ki gibi ayağımızla itelim arabayı, yaba daba duuu.
  • Bu ülkede yakında WC ye birden fazla gidene de vergi koysalar hiç şaşırmam...
    Aynen en sonunda bisiklete binicez bu gidişle
  • Yemin ediyorum tam bir gerizekalı işi olmuş. Vergi cenneti ülkem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Aynen en sonunda bisiklete binicez bu gidişle

Emin ol çare değil, bu sefer bedal çevirme vergisi alırlar. Elektrikli araçlar yayılsın emin ol elektrik benzinden pahalı olur.
  • Ama onlar müslüman:) namaz filan kiliyorlar seccade üstünde. (Ellerini acmiaçmış dua ediyorlar?)

Onlar Osmanlı torunu biz (lütfen boşlukta belirtilen yeri doldurunuz)

Insanimiz cok temiz kirlenmemis.

Sadece TV de gördüğü görüntü karşısında oy veriyor gerisine karışmıyorlar.

O kadar kötü şeyler yapıldı ki bu ülkede anlatmaya inanin gücüm yetmez.

Bu dünya kimseye kalmaz.

Bunu bilmeleri yeterli 3 günlük dünya.

Sonuç olarak indirim yerine zam kapida diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Bence 1.4 TSI lar yok satacak yeni passatta dahil alırıız bi TSI ACT 150 250 Comfortline artık
    Haklısınız hocam en sonunda şıçma yürüme nefes alma vergisi bile alacaklar
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Aman diyip hocam ondan da turbo vergisi artı ÖTV si alırlar
  • Millet ötv indirimi beklerken zam geliyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Haklısınız hocam en sonunda şıçma yürüme nefes alma vergisi bile alacaklar

Paranın %78'nin halkın %10'nun da toplanırsa olacağı bu. Adaletsiz kazanç sistemi, adaletsiz vergi dilimi, sonuç ülkesine sadık olmayan bireyler. Kim isteyerek bu vergi bana dönecek diyerek vergi veriyor, gerçekten severek vergi veren var mı?

• varsayim üzerinde de olsa bence iyi haber umarim olur.
    bugun c180 fiyatina bakin ozelliklerine bakin. luks degilmi ?
    o kadar zam geliyor o kadar vergi alınıyor ne park edebilecegimiz bir sokak var neden trafige takılmadan gidebilecegimiz bir yer.
    daha cok zam daha cok vergi gelsin. gereksiz bos arac kulananlar temizlenir belki.
    alım gücü düştü diyorlar bir ailede 2-3 araç normal olmaya başladi bu nasıl oluyor?
    bir ailenin bir arabasi varsa zengindi. şimdi 2-3 arabasi olanlar (orta sınıf araclar) normal karşılanıyor.
    destekliyorum
  • Arkadaşım araba kullanmayın sizde, zaten park edecek yer yok, park edecek yer bulursan ya değnekçi geliyor yada barkomatçı, benzinde dünyanın en pahalı benzini, ben artık araba kullanmıyorum, küçük 125cc motosiklet aldım onu kullanıyorum. inşallah bu sözümden sonra motosikletleride lüx sınıfına almaz lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Halktan bir kişi de çıkıp, daha doğrusu bunlara oy verenlerden biri de çıkıp diyemiyor ki; ''30 tane koruma arabasıyla gezeceğinize, Mercedes'lere bineceğinize halkı düşünün biraz''

Yok arkadaş, herkes makarna kömür ile IQ düşüyor.

o insancıklarda zaten " biz sürünelim ölelim ama uzun adam yesin helal olsn " diyecek kadar cahiller.
  • Haberin gerçek olduğunu düşünmüyorum, bu kadar da ...... değildirler herhalde..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.