Şimdi Ara

1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
11.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu habere çok sevindim.Artık hiç umrumda bile olmuyor dünya yansa umrumda değil o derece.Bu halk daha da kötüsünü hakediyor sayın h.z, ekselansları ,yücelerin yücesi en büyük adam RECEP TAYYİP ERDOĞĞAAAAN çok zeki ve saygı duyduğum bir insan burada ona hiç sitem etmeyin çünkü eşek olana semer vuran çok olur.Bu halk madem hardcore seviyor adamda hardcore veriyor.
  • Doğuş bastırırsa çıkar bu yasa, o da baslar 1.2 1.4 leri çatır çatır satmaya, diğer markalara elveda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet memnun ki verilen oylardan bu anlasiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Bence, otomobillerdeki LUKS donanımlar, bir heyetce belirlensin.
    Örneğin;
    Elektrikli katlanır ayna
    6 adetten fazla hoparlör
    Isıtmalı koltuk direksiyon
    Deri koltuk

gibi gibi gibi.
    Bu donanımlarla Bakanlıktan tip onayı alan modeller LÜKS sayılsın.

ısıtmalı koltuk lüks hemi.

erzurum'da yaşayan adama soralım birde bunu. ya da katlanır yan ayna amma lüks donanım he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Bence, otomobillerdeki LUKS donanımlar, bir heyetce belirlensin.
    Örneğin;
    Elektrikli katlanır ayna
    6 adetten fazla hoparlör
    Isıtmalı koltuk direksiyon
    Deri koltuk

gibi gibi gibi.
    Bu donanımlarla Bakanlıktan tip onayı alan modeller LÜKS sayılsın.

• Donumuza kadar alacaklar inşallah. Haşmetlilerimizin yasayı çıkarmasını beklemeden hemen hepimiz yıllık mtv ücretimizin 20 katını yatırsak hemen. Belki % 90'dan % 200'e çıkartırlar. % 300 yaparlar yoksa. Kızdırmayın haşmetlilerimizi.
  • eee işte bu koyun sürüsüne iyi oluyor versinler koyun gibi padişahlarının her yaptıklarını onaylayan bir mal sürüsüne az bile.Ha derseniz sen ödemiyormusun vergiyi ödüyorum ama kazancımda iyi ayrıca fazla bana dokunmuyor o aldıkları vergileri.Başka türlü vergileri vermeyerek rahat rahat sıfırlıyoruz.Ama o oy veren potansiyel varoşlar a oluyor olan iyide oluyor.
    Ama bu halk akıllanmıyor senden aldığı vergilerle doğuyu elin pislik arabını besliyor.Oğullarına gemicik filosu kuruyor kendilerine lüks villalar alıyor.Bizim halk da dövlet yol yapıyor diye dolanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 15 Ekim 2014; 19:06:07 >
  • kutuphane muduru altinda 100.000 liralik soforlu makam arabasiyla gezerse,

biz bu adamlarin boyle sefa surmelerine ses cikardigimiz icin capulcu, kominik, vatan haini damgasi yersek,

halk da yakisir mudurume binecek tabi, yakisir baskanima alacak tabi a330'u kafasinda olursa,

%45 degil %145 vergi bile mustehaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük motorun suçu ne allahını seversen bazısının yaptığı 1.6 turbo araç gaza dokununca 3.0lt araçtan fazla tüketiyor ne anladım ben bu işten
  • sabunsuz öpecekler anlaşılan.
  • Geç bile kalındı. %60-75 arası olması lazım.

• Yakışır sonra pşyasa çöplüğe dönüyor vergiyi koy millet almasın eski hurdalarla dolaşsın millet. Lan aksine fandik arabadan vergi alınır. Lüks araç vergisiymiş. Pehh.
    Ayakkabı kutuları boşaldı galiba yeni para kazanma yollarına girmiş defletimiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik süpürgesi lüks haklilar gırgır neyinize yetmiyor ?

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Siz de her konuda bana muhalefetsiniz ya

• bir dacia kadar araba üretmedıgımız surece hersey olur.
    hocanın kulakları cınlıyordur ben dememısmıydım dıye fabrıka acan fabrıkalar lazım dedıydım hemde 40 sene evvel demıstım...

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2011/03/22/erbakanin_urettigi_ilk_motoru_kullaniyor#

http://www.youtube.com/watch?v=iEarWkSN_yE

• Direksiyon olan arabalardan %500 vergi alınsın!!!!
    hunim nerede?
  • Honda, Renault, Toyota, Hyundai bu memlekette binlerce istihdam sağlıyor. Ekonomisine can veriyor. Hondanın 1.6'dan aşağı sattığı motor yok, Renault 1.5 DCI ve yeni nesil 1.6 DCI var. Hyundai 1.5 crdi var. Toyota 1.33 zaten pek tutulmuyor. Bu şartlarda bu markaların gerekli baskıyı yapıp bu saçmalığı engellemesi lazım. Ya da dükkanı kapatıp gitsinler. Böyle soygun olmaz.
  • Bi yerlerine... neyse
  • Kasko değerine görr neden alınmıyor

• Otomobil sektörünü canlandırmak için yem olmasın.
    İlk duyduğumda gidip 1.6 focus yada astra almak geldi açıkcası

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.