Şimdi Ara

1600 lira laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum önceki laptopum acer 6930 g idi çok da memnundum hala piyasadaki son oyunları bile orta ayarlarda olsa da oynatıyor ama geçen ekranı çatladı ve 415 lira fiyat biçtiler ben de yeni bir laptop almanın uzun vadede daha karlı olacağını düşünüp böyle bir karar verdim. tabi oyuncu olunca msi ye bakıyım dedm fakat pahalı geldi fiyatlar, 1600 liraya msi nin oyun laptopu var mı ? ya da yine üst sınır 1600 lira olacak şekilde başka marka laptoplar önerebilir msiniz ?

• http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352521-z500-gri-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt645m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=63848

Msi ge60 ın i5 modelini alman için 300-350 tl gibi fark vermen gerekir. Bu fiyat aralığında da en yüksek ekran kartına sahip z500. Kullanıcı incelemesi mevcut. Kasa kalitesi, soğutma gibi konular hakkında bilgi edinebilirsin.

• sanırım bu netbook. oyun için netbooklar iyi olmuyor diye biliyorum. yine de eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: killersontheroad

sanırım bu netbook. oyun için netbooklar iyi olmuyor diye biliyorum. yine de eyvallah hocam

Bu ürün notebook, netbook değil. Sadece diğer dizüstülerden biraz daha ince. Alternatif olarakta asus k55vj ve lenovo z580 gibi ürünlere bakabilirsiniz.
  • quote:

arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum önceki laptopum acer 6930 g idi çok da memnundum hala piyasadaki son oyunları bile orta ayarlarda olsa da oynatıyor ama geçen ekranı çatladı ve 415 lira fiyat biçtiler ben de yeni bir laptop almanın uzun vadede daha karlı olacağını düşünüp böyle bir karar verdim. tabi oyuncu olunca msi ye bakıyım dedm fakat pahalı geldi fiyatlar, 1600 liraya msi nin oyun laptopu var mı ? ya da yine üst sınır 1600 lira olacak şekilde başka marka laptoplar önerebilir msiniz ?

2. el düşürsen msi ge620dx var bursa içi oturuyorsan satılık 1500 tl ye

ÖzeLLİKLeri

Notebook Markası : MSI
    Ürün Kodu : 802XTR
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i5 2450m
    İşlemci Cache : 3 MB
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : Full HD
    Ekran Çözünürlüğ : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 635M
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 6GB
    Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : DVD Super Multi
    Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : Bluetooth 3.0 + HS
    Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Numerik Q TR
    Hoparlör : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Kamera : Var
    Parmak İzi Okuyucu: Yok
    Touchpad : Var
    Uzaktan Kumanda : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Ultima
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil
    Notebook Ağırlığı : 2.49 Kg
    Garanti Süresi : 16 Ay Resmi MSI Servisi
    Hediye : Orjinal MSI Çanta

-----------------------------------------------

14 Mart 2012 tarinde sanalmarketimden aldım 1.898 TL Olarak

16 Ay Garantisi kalmıştır....Aldığım günden beri hiçbir arıza çıkarmamış servislik durumu olmamıştır makineda hiçbir çizik yoktur....

Bilgisayar oyun laptopu olduğundan en son oyunları full hd olarak en kalite şekilde çalıştırıyor. ısınma sorunu yoktur...

Satmamın nedeni para içindir ....

FİYAT : 1500 TL , SADECE BURSA İÇİ SATILIKTIR DİĞER İLLERDE OLMAZ... Ciddi alıcıları evimde misafir ederim pc ile oyun oynayanbilir herşeyine bakabilir garanti belgeleri çantası herşeyi msi çantanın içinde

özel mesaj ile irtibata geçin

• teklif iyiymiş de istanbuldayım. ayrıca ekran kartı da pek fark yaratıyor gibi gelmedi gtx660 falan neyse de 635m her pc de var. msi olunca insan daha iyi bekliyor
  • quote:

teklif iyiymiş de istanbuldayım. ayrıca ekran kartı da pek fark yaratıyor gibi gelmedi gtx660 falan neyse de 635m her pc de var. msi olunca insan daha iyi bekliyor

yeni ürünlerin hepsinde (ge60-ge70) ya 660 oluyor ya da 650
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 ay önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    8000-9000 tl laptop önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

quote:

teklif iyiymiş de istanbuldayım. ayrıca ekran kartı da pek fark yaratıyor gibi gelmedi gtx660 falan neyse de 635m her pc de var. msi olunca insan daha iyi bekliyor

sonuç olarak msi de aradığım ürün yok sanırım. en kötüsü 1800 den fazla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

quote:

sonuç olarak msi de aradığım ürün yok sanırım. en kötüsü 1800 den fazla.

oyun için istiyorsan fiyatlar en düşük o kadar

bu fiyata (1800 tl) masaüstü pc toplayabilirsin ama illa notebook istiyorum dersen msi en iyisi (1900 tl civarı)

• quote:

arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum önceki laptopum acer 6930 g idi çok da memnundum hala piyasadaki son oyunları bile orta ayarlarda olsa da oynatıyor ama geçen ekranı çatladı ve 415 lira fiyat biçtiler ben de yeni bir laptop almanın uzun vadede daha karlı olacağını düşünüp böyle bir karar verdim. tabi oyuncu olunca msi ye bakıyım dedm fakat pahalı geldi fiyatlar, 1600 liraya msi nin oyun laptopu var mı ? ya da yine üst sınır 1600 lira olacak şekilde başka marka laptoplar önerebilir msiniz ?

Selam neye karar verdin almışsın galiba
    CER ASPİRE V3-571G

Ben de kararsızım da Asus modeli arasında kaldım.
  • quote:

Malesef piyasada şu an gerçek gt635m bildiğim kadarıyla n56vj'de mevcut. Piyasada gt635m olan modellerde (k55vj z580, z585 vb.) aslında bildiğimiz gt630m (gt540m) mevcut. İsim değişikliği yapıp tüketiciyi resmen kandırmışlar. Gerçek gt635m 144 shaders ve 16 rops'tur. Fakat bu modellerde 96 shader 4 ropstur. Bu demek oluyor ki arada uçurum var(biraz abartmış olabilirim). Gt635m öyle küçümsenecek kart değil. Eski gt555m'in biraz daha revize edilmiş hali. O fiyattaki pc'lere kimse kolay kolay koymaz o kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 3 Ocak 2013; 16:43:57 >
  • acer v3-571g modelni aldım. ekran kartı da 640m. 630m 500 lerin revize edilmiş haliyken 640m bir üst segmentin kartı imiş.
  • quote:

acer v3-571g modelni aldım. ekran kartı da 640m. 630m 500 lerin revize edilmiş haliyken 640m bir üst segmentin kartı imiş.

Hayırlı olsun. SOğutma durumu nasıl ve ısınma? Kasanın yapısı nasıl maddesi? Ben de almayı düşnüüyorum da onu.
  • ASUS
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8657
    ASUS K55VJ-SX031D 8GB, INTEL i5-3210M, 8GB RAM, 750GB HDD, 15.6'' HD LED, Nvidia GT635 2GB, Free DOS

veya

LENOVO
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8618
    LENOVO Z580 59-352526 8GB, INTEL i5-3210M, 8GB RAM, 500GB HDD, GT630M 2GB, 15.6'' LED HD, FreeDos

her ikisi de ayet güzel notebooklar, sınma sorunları yok, fiyat performans olarak iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

quote:

acer v3-571g modelni aldım. ekran kartı da 640m. 630m 500 lerin revize edilmiş haliyken 640m bir üst segmentin kartı imiş.

Hayırlı olsun. SOğutma durumu nasıl ve ısınma? Kasanın yapısı nasıl maddesi? Ben de almayı düşnüüyorum da onu.

eyvallah. soğutma durumu biraz sakat. öyle buz gibi olmuyo ama performansı etkileyen bi şey yok. soğutucuyla kullanırsan sorun olmaz. kasanın yapısı da sağlam. bi asus falan gibi değil tabi ki ama biraz dikkatli olursan çok rahat 3-4 yıl idare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.