Şimdi Ara

1600 liraya mining 1070 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazondan alınmış kutusu yok yabanci faturali 11 ocak 2018 faturalı olduğunu söylüyor devamlı mining yapılmadığını kutusunu da daha sonra verebileceğini söyledi sizce alınabilir mi? yoksa hiç bulaşmamali mıyım?

• Hem amazon hem de mining. Uzak dur saatli bomba.
  • garantili baska bi mining kartı almak mantıklı mi peki?
  • 2 ay sonra aynı fiyat bandında ayni işi yapan 1160 1150ti lar çıkacak. Milletin miningle kirbacladigi kartla risk almayın derim.
  • almıyorum teşekkür ederim yardıminiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

2 ay sonra aynı fiyat bandında ayni işi yapan 1160 1150ti lar çıkacak. Milletin miningle kirbacladigi kartla risk almayın derim.
    İnsanları yanlış yönlendirmekten artık bir vazgeçin. Elinize ne geçiyor bilmiyorum. Partner üretim 1160 çıkması 2019 ilkbaharını bulacak. 2 ay sonra çıkması beklenen(çıkmasına ihtimal bile vermiyorum ama) 1180 denen kart. Fiyatı ise 2000 liranın üzerinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelecek olursak. TR garantili kart dışında mining yapılmış kart almamaya özen göstermek gerekli. Fakat kartı 30 dakika kadar sentetik testlere sokarak artifact veya bir hata oluşmadığından emin olunarak alınabilir.
  • basturk9027 kullanıcısına yanıt
    Nvidia ve millete 1500₺ ye insanlara gtx 1070 gücünde kart verecek öylemi burada Nvidia dan bahsediyoruz marketçi Hayrullah abiden değil hatırlatırım bu Nvidia piyasadaki en acın acı olan firması.
  • Furky! F kullanıcısına yanıt
    GTX 1060 her ne kadar 249 USD ile çıkış yapsa da bir süre sonra miningten dolayı tüm kartlardaolduğu gibi artaral 350-400 USD civarına tırmandı. Pazardaki yeni kart beklentisi, kartların fiyatının artmış olması, belleklerin pahalı olması gibi sebeplere bağlı olarak yeni XX60 sanırım 299-349 USD aralığından daha düşük bir fiyatla çıkış yapmayacaktır. Umarım bunun da üzerine çıkmaz.
    USD kurunu ve ilk kartlara gelecek yoğun talebi de düşünürsek 1900-2200TL yeni nesil XX60 için olası fiyat aralığı.

Nvidia'nın elinde oldukça 1000 serisi GPU var. Yeni nesil ile performans ve satış fiyatı olarak 1000 serisini doğrudan öldürecek bir hamle yapacağını düşünmüyorum. Tam tersine yeni kartları daha pahalı fiyatla çıkartacağını düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşa gelecek olursak:

Mining kartının en az 6 ay garantili olmasını tercih ederim. GPU bozulmasa bile fanlarda sorun olabiliyor. Yurtdışı kartı alacaksanız bile en azından kutusu ve faturası olan bir kart alın. Fiyat pazarlığı sizinle kart sahibine kalmış artık.

Ama benim tercihim mining kartı ise yurtiçi garantili kart olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furky!

İnsanları yanlış yönlendirmekten artık bir vazgeçin. Elinize ne geçiyor bilmiyorum. Partner üretim 1160 çıkması 2019 ilkbaharını bulacak. 2 ay sonra çıkması beklenen(çıkmasına ihtimal bile vermiyorum ama) 1180 denen kart. Fiyatı ise 2000 liranın üzerinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelecek olursak. TR garantili kart dışında mining yapılmış kart almamaya özen göstermek gerekli. Fakat kartı 30 dakika kadar sentetik testlere sokarak artifact veya bir hata oluşmadığından emin olunarak alınabilir.

Alıntıları Göster
    Hocam yorumunuzu okudugum zaman ilk aklıma gelen şey 1080-1080ti sahibi olduğunuz oldu ve yanılmamışım. Bilinen nedenlerden dolayı bu kart sahipleri olarak yeni seriye fazlasıyla ajitesiniz.

Konuya gelecek olursak
    Ben oraya 1050ti-1060 yazmişım okumadan büyük büyük konuşuyorsunuz. Aradan gecen 2yıldan fazla zamandan sonra cıkacak 1150ti 1070 e yaklaşıcaktır. Fiyatınında 1400-1500 üzerinde olcagını hiç sanmiyorum.
    1160 a gelirsek 1080 seviyelerinde beklenenkart 1060 3gb 200usd - 1060 6gb 240usd den cıktıgını var sayarsak bolgesel duzenlemeyle 1900-2100 arası satılır (kur uçmazsa)
    1060 için 2019 un ortasını gostermişsiniz 1080 saahiplerine sorarsanız hiç çıkmasın derler zaten o yüzden kurcalamıyorum bile.

Yine bir arkadaş ''Nvidia ve millete 1500₺ ye insanlara gtx 1070 gücünde kart verecek öylemi'' demiş..
    Bir önceki nesilde 1070 980ti gücünde ve ondan daha ucuza cıktığını hatırlatmak isterim. Aynı şey 1060 6g=980 vs içinde geçerli.
    O yüzden 2-3yıl gibi bir süreden sonra çıkacak kartlardan beklentinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.

780 kullanıcısı olarak zaten firma bu beklentiyi karşılamazsa bakmam yeni kartlara.

• basturk9027 kullanıcısına yanıt
    Bende insanımızda hafıza sorunu olduğunu belirtmek isterim hep akıllarda geçen yılki son indirimli fiyatlar kalmış ben kartlar ilk çıktığı zamanki fiyatlarını söylüyorum gtx 1080 bakın dolar 3₺ civarlarındayken 3500₺'di ama bizim insanımızda hafıza sorunu var bana geçen yıl sonundaki indirimden anlatıyor diyorki 2200₺ aradan geçmiş tonca zaman . Bir konuya daha değineyim kış geliyor dolar iyice patlıyacaktır.
  • Birde eğer Nvidia güç tüketimi 50 yılda bilmem nekadar kâr edecez diyip birde yanına nm çılgınlığını ekliyip reklamını yapacak kartlar çıkarırsa fiyatlar iyice tuzlu olur. İşin özeti şu 50 serisi hariç hepsi kazık fiyat olacaktır.

1600 liraya mining 1070 alinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Bende insanımızda hafıza sorunu olduğunu belirtmek isterim hep akıllarda geçen yılki son indirimli fiyatlar kalmış ben kartlar ilk çıktığı zamanki fiyatlarını söylüyorum gtx 1080 bakın dolar 3₺ civarlarındayken 3500₺'di ama bizim insanımızda hafıza sorunu var bana geçen yıl sonundaki indirimden anlatıyor diyorki 2200₺ aradan geçmiş tonca zaman . Bir konuya daha değineyim kış geliyor dolar iyice patlıyacaktır.

Bencede hafıza sıkıntısı var. İzin verin hafizanizi tazeliyim.
    2016 yazında 1060 6g kart icin 1100 TL cikis fiyatı açıklandı insanlar 1200-1300 e özel tasarım modellerini aldı. 2.elde 1000tl ye gidiyordu çok net hatırlıyorum bende o zamanlar 980 vardı 2. Elde 900e satmistim.
    Aynı zamanda sogutuculu 1060 6gler 1200 e çıktığında benim 980 2000 TL bandinda satılıyordu. Yani vida yarı fiyatına aynı ürünü verdi ki olması gereken budur 2 yılda bir seri çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 26 Temmuz 2018; 20:19:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Hocam yorumunuzu okudugum zaman ilk aklıma gelen şey 1080-1080ti sahibi olduğunuz oldu ve yanılmamışım. Bilinen nedenlerden dolayı bu kart sahipleri olarak yeni seriye fazlasıyla ajitesiniz.

Konuya gelecek olursak
    Ben oraya 1050ti-1060 yazmişım okumadan büyük büyük konuşuyorsunuz. Aradan gecen 2yıldan fazla zamandan sonra cıkacak 1150ti 1070 e yaklaşıcaktır. Fiyatınında 1400-1500 üzerinde olcagını hiç sanmiyorum.
    1160 a gelirsek 1080 seviyelerinde beklenenkart 1060 3gb 200usd - 1060 6gb 240usd den cıktıgını var sayarsak bolgesel duzenlemeyle 1900-2100 arası satılır (kur uçmazsa)
    1060 için 2019 un ortasını gostermişsiniz 1080 saahiplerine sorarsanız hiç çıkmasın derler zaten o yüzden kurcalamıyorum bile.

Yine bir arkadaş ''Nvidia ve millete 1500₺ ye insanlara gtx 1070 gücünde kart verecek öylemi'' demiş..
    Bir önceki nesilde 1070 980ti gücünde ve ondan daha ucuza cıktığını hatırlatmak isterim. Aynı şey 1060 6g=980 vs içinde geçerli.
    O yüzden 2-3yıl gibi bir süreden sonra çıkacak kartlardan beklentinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.

780 kullanıcısı olarak zaten firma bu beklentiyi karşılamazsa bakmam yeni kartlara.
    İmzamdaki kartı 3600 lira gibi komik bir fiyata 0 ve TR garantili olarak aldım ve şu an satmak istesem ve 3500 yazsam zannediyorum ki 1 gün durmaz. Yeni seriyle benim bir işim yok sizin anlamak istemediğiniz bu. 1180 isterse 2x 1080Ti olsun. Ultra detaylar ile 2K'da 100 FPS altına düştüğüm oyun yok. Büyük bir çoğunluğu 130+ fps alıyor. Tüketim çılgınlığından millet kafayı yemiş durumda. Yeni çıkacak 1180 ROG Strix OC en en en iyi ihtimalle 5000 liraya çıkacak(1080Ti versiyonu şu an 5800 liranın üzerinde. 5000 gibi bir fiyata çıkma ihtimali 0) ve sizlerin dediğine göre 1080Ti'dan %30 daha performanslı olacak. İşi matematiğe döktüğümde TL bazında hala zararda değilim. Yani bu kartları alan insanlar 1 seneden fazla kullandı ve satmak istediğinde aynı fiyata satabilecek anlatabiliyor muyum?

Benim ve benim gibi düşünenlerin kartlarını yenileyeceği seri bundan bir sonraki nesil olacaktır. Onlar ise 7nm ile gerçekten fark yaratacaklar. Bu seri ise yeni seri dedikodularından dolayı kart almayanlar için çıkacak ve fiyatı beklenenin üstünde olacak. Asus ROG Strix OC xx80'in en az 900 dolar olmasını bekliyorum. Çünkü 2 sene önce çıkardığı 1060'ı zar zor geçebilen bir rakip var karşısında.

Şahsi fikrim: Ağustos ayında GTX ailesi altında yeni seri çıkmayacak. Olur da çıkarsa kullandığım kartın muadili olmasını beklediğiniz Asus ROG Strix xx70 zaten en az 3000 liraya satılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furky! -- 26 Temmuz 2018; 23:24:19 >

• Bence mining yapılmış karttan uzak durmakta fayda var.

Sonuçta alacağınız karta da az bir para para ödemeyceksiniz, bana riski yüksek geldi.
  • bugün 1100 serisi için heyecanla bekleyen insanlara sadece şunu söylemek istiyorum : 1 ABD doları 4.85 TL dir.

başlığa cevap olarak şunu ekleyeyim. mining kart almak ciddi risk. bir kaç tane mining çıkışlı ekran kartını bizzat dükkanımda test ettiğimde bile kartlardaki sıkıntıları gözümle gördüm. test programlarında kartın güç kesmesi, inanılmaz fps droplarının yaşanması, aşırı ısınmalar vs bunlar temel problem. bugün 2. el kart satan kime sorsan ürünü hep çok temizdir hep çok güzeldir hep cicidir. kimse kalkıp demez ben kartın beline beline vurarak mining yaptım. yine tercih senin. mining çıkışlı kartı garantiye gönderip olumlu cevap alan var mı acaba çok merak ediyorum. çünkü bu OEM ürünlerine OC yapıp yaşadığınız problemlerden üretici firma sorunlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 27 Temmuz 2018; 0:20:38 >
  • Yurtdışı ürünü olması biraz sorun olabilir ama alınır, bu kartlar elektronik devre olarak mümkün yüksek güçte ve uzun süre kullanıma göre tasarlanıyorlar. En basit örneği internet kafeler bile gösterebilirim, neredeyse tüm gün kullanılan kartları bir yıl içerisinde arıza veya başka bir sorun nedeniyle değiştrmiyorlar. RIG'lerde kullanılan bir çok kart zaten downclock edilerek düşük sıcaklıklarda kullanıyorlar.
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    3. parti yazılımlarla yapılan oc kartlara zarar vermez. Örneğin afterburnerla yaptığınız oc karta hiçbir zarar vermez, en fazla başarısız olup oyun/test programı kapanır kart default ayarlara döner. Kartlar zaten sıcaklık korumalı. Ha siz modlanmış bios ve sıvı azot ile sıcaklıkları düşürüp aşırı voltaj verirseniz o zaman sıkıntı yaşanabilir, onun dışında afterburnerla istediğini yap karta bir şey olmaz. Zaten şöyle düşünün; kartı bozacak bir programın bu kadar kolay ulaşılabilir olması mantıklı mı, değil.

Ekleme: Konu sahibine cevap olarak da eğer kart amazon.de garantili ise alırdım, günümüz şartlarında güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 27 Temmuz 2018; 2:44:58 >
  • Mining kart 7/24 %100 çalışıyor

Ben masaüstünde Max 3 saat oyun oynuyorum

Aradaki yıpranma payının düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furky!

Alıntıları Göster
    ne 2000 i hocam 3000 nin altında olsun bende alayım

• Hoşaf olmuştur ilgili kart, uzak dur bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.