Şimdi Ara

1600 TL'ye Tv Tavsiyesinde Bulunabilir misiniz? Ne için kullanacağım içerikte mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yardımcı olacağınız umuduyla sizlere de danışmak istiyorum. Zira sizleri hiç görmediğim halde sizlere satıcıların elemanlarından daha fazla güvendiğimi belirtmek isterim.
    Azami 1600 TL para verebileceğim bir Lcd arıyorum. Uydu receiver'da kullanacağım (HD yayınlar yok) Genelde Bilgisayar yada taşınabilir harddisk takıp DVD veya BrRip Film izleyeceğim (Çok fazla olmamak kaydıyla elimde Divx de mevcut). İleride PS3 almayı düşünsem de oyun merkezli bir hayat sürmüyorum fakat Assasins Creed için oynanması gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. İzleyeceğim oda aşağı yukarı 3.5 x 7 24.5 Metre kare ve ışıklandırması iyi Aynı zamanda güneş alıyor. Televizyonu odanın kısa kenarına koymayı düşünüyorum yani en uzun izleme mesafesi 6 metre civarında olacak. Allah'ım bu ne zor işmiş yahu. Yardımlarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun.
    Albani usta'ya selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuthan -- 10 Ağustos 2010; 1:45:58 >

• hocam merhabalar evinizin boyuna göre en az 42" bir model almanız gerekiyor.42PFL5405H
    PHILIPS LCD TV bu modeli önerebilirim yakından gördüğüm için.onun dışında
    LE-40C550 SAMSUNG LCD TV bu modelde güzeldir samsungun.(internet bağlantısı da var dina)
    42LD751 LG LCD TV
    KDL-40EX401
    SONY BRAVIA LCD TV bide bu model derim.kıyaslamayı hocam netteki kulalanların yorumları.ürün özellikleri ve kendi şansına göre yap derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.