Şimdi Ara

1600 tlye iphone 5 yurtdşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon almak istiyorum.ayrıca bu benim ilk akıllı telefonum olucak.telefonlarla pek işim yok ama alıp bi 5 6 sene kullanabiliceğim bi telefon istiyorum.çok güvendiğim bi abi 1600 liraya istersen ingiltereden jelatinli kutusu hiç açılmamş bi şekilde getirebilirim sana dedi.sizce bu işin oluru var mı?eğer telefon 2 ay sonra arızalanırsa neler yapabilirim?birde teknosa veya başka bi mağazadan 4s mi yoksa yurtdışından iphone 5 mi?

• Kalıcı pasaport kaydı da içindeyse olabilir. Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Hele bir de sana veya bir yakınına ait bir ay içinde yurt dışına çıkmış kaydı olan bir pasaport yoksa...

100 tl vergi+ 20 tl kayıt parası+ 100 tl da başkasının pasaportunu kullanma bedeli. Upraşması da cabası...

4s e gelince oransal olarak 5 ile arasındaki fark az. Yurtiçinden garantili Sıfır alınacaksa 5 alınmalı. 4s alınacaksa ikinci el alınmalı ki 1000 tl civarına bulunabiliyor bari tasarruf ettim dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Ocak 2013; 15:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.