|
160k say
-
-
Uppp -
Olur hocam ama ne kadar sıfır olduguna bagli zorluk degişir kimisi 0 ım diyir 50tyt 20 ayt yapıyorum diyor kimisi 20 tyt 0 ayt diyor -
Hocam tyt 20 Türkçe, tyt 5 net mat, tyt 1-2net fen,tyt sosyal 1-2 yapabiliyorum ayt mat 0 ayt fen 0 youtube ders ders kanal tavsiyesi kitap önerisi yaparmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: Wsepr
Hocam tyt 20 Türkçe, tyt 5 net mat, tyt 1-2net fen,tyt sosyal 1-2 yapabiliyorum ayt mat 0 ayt fen 0 youtube ders ders kanal tavsiyesi kitap önerisi yaparmısınBenim hocam kanalından turkce fizik kimya gidebilirsin hocalarin ders ders video defteri var onu da al böylece not tutma kısmından zaman kazanmış olursun biyoloji selin hoca iyidir ders pdflerini çıkart hoca ile git matematikte atöyle matematik çok çok iyi onda mantigini anla guzel karmasık gelen sorulari yaz defterine.
Soru bankası olarak zorunlu tek kaynaktan gideceksin icine sinmeyen konu olursa internetten soru cozumlerini izle durdurup cozersin cozemedigini de izlersin
Türkce dilbilgisi bilgisarmal
Matematik tyt ayt 345
Fizik tyt ayt 345
Kimya tyt ayt palme
Geometri tyt ayt bilgisarmal ( bu tek kitap)
Biyoloji tyt ayt palme
Hocam işin zor kolay degil ama kalan zaman da az degil gercekten kalan zamanda herseyden fedakarlik yaparsan istedigin siralama gelir kolay gelsin benim tavsiyem bunlardi arkadaslara da sor içine sinenleri yap
-
hayır imkansız değil benim arkadaşım son 4 ayda yapmıştı tabi konular kalktığı için çok çalıştıydı sana bağlı hocam
-
Öncelikle Allah razı olsun hocam. Bilgisarmal Türkçe sb mi yoksa bilgisarmal dilbilgisi sb mi alayım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X