Şimdi Ara

7 ayda say 30k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an tyt netlerim 65 80 arası gidip geliyor ayt fende 11. sınıf konularım bitmek üzere mat biraz çorba oldu yaklaşık 1.5 2 aydır tyt netimi arttıramıyorum nasıl bir yol izlemeliyim tytye önemi azaltıp aytye ağırlık mı vermeliyim. ünideki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum siz nasıl çalıştınız (açık lisedeyim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @Lâna Rhoades

Tyt'de hangi konularda yanlış yapıyorsun?

• Filmlerin çok güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoppel kullanıcısına yanıt
    hocam türkçede yanlış çok çıkıyor ve geo yapamıyorum matı 30 sorudan yani geosuz 24 25 net çıkarıyorum

• Up ben de tytmat arttıramıyorum benim de öneriye ihtiyacım var.Mezun musunuz 12 mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 hocam ben 20li tyt mat denemesi alıp 15 tanesini netlerimi umursamadan 1 haftada bitirip sonra yapamadıklarım üzerine baya uğraşmıştım. zaten fark ediliyor bir zaman sonra yanlışlar hep aynı yerden çıkıyor o konuları da sbden bitirip son 5 denemeyi çözmüştüm baya faydası oldu net arttırmıştı

• Paragrafı okurken kendi düşüncelerini katma sadece oku ve yazar ne diyorsa onu anla. Okuduğunu özümseyip yorumlarsan şıklarda yanlış yapma ihtimalin artar (benim kendi üzerimdeki gözlemim)

Geometri de zamanla alakalı değilse ve konu eksiğin varsa üçgende yardımcı elemanlarını(açıortay, kenarortay, orta dikme ve yükseklik) iyi öğren sadece bunu bilmek tytdeki soruların %90'ını yapmanı sağlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4,5 ayda 100k?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lâna Rhoades kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt netin hedefine göre bir tık düşük bence fakat bu sınavda asıl önemli olan şey ayt. türkçede sorunun varsa deneme çözmelisin her gün 1 tane türkçe branş denemesi çözmen hem netini artırır hem de hızını. sakın tyt düşük diye aytyi ihmal etmek gibi bir hata yapma, tyt biraz da sınav anına bağlı bir sınav. tüm sene 80 yapıyorken sınavda 90 yapabilirsin tam tersi 70te yapabilirsin. ayt daha stabildir çok oynama olmaz çalıştığının karşılığını verir, kalan zamanda 10 çalışıyorsan 8ini aytye vermelisin, bir de matematik geometrisiz 24-25 geliyor demişsin böyle demenin sebebi geometri çözmemen mi? eğer öyleyse çok büyük bir hata yapıyorsun geometri çok çok önemli hem tyt matematik hem ayt matematikte karşına çıkıyor eğer başlamadıysan hemen başla

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    hocam sebebi geometri çözmemem değil çözememem :) ayt için şu anlık hiç denemeue girmeedim ama iyi gidiyorum. tyt netlerimi arttıramamam moralimi fena bozuyor ama tytye ağırlık veriyorum istemeden. gerçekten geometri nasıl çalışacağımı ne yapacağımı bilmiyorum ama yaparsam netimin görülür seviyede artacağınıda biliyorum teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.