Şimdi Ara

1617 TL ye sistem toplandı,nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün 20:30 itibarıyle sistem toplanmıştır.nasıl olmuştur fikirlerinizi bekliyorum.

INTEL Core i5 4570 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm

İşlemci

ASUS Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.)

SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart 356 tl

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT

ATX SİYAH KASA 179 tl

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül

Ram 113 tl

WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache

7200Rpm Harddisk 217 tl

ZOTAC GTX650 Synergy GDDR5 1GB 128Bit Nvidia

GeForce DX11 Ekran Kartı 237 tl

A4 TECH 3100N 2.4Ghz NANO Q-TR KLV+ V-TRACK

MOUSE 43 tl

TOPLAM:1617 tl

win8 single
    performans bilgileri:
    işlemci:7.8
    ram:7.8
    ekran kartı:7.3
    oyun grafiker:7.3
    birincil sabit disk:5.9 :/ (bu kötü işte)(taban puan)

hdd,sessiz çalışmakla birlikte arasıra takırtılar gürültüler gelmekte.bu genellikle firofox u ilk açarken oluyor.bazen de başka klasör açarken.defalarca firefoxu açtım sadece ilk açılışta oluyor.bunun dışında bazen arada bir lıkırtılar gelmekte.

• ekran kartına daha fazla yüklenseydiniz iyi olacaktı.
    onun dışında güzel kurmuşsunuz.
  • keşke sorsaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 17 Kasım 2013; 19:52:55 >
  • Sorsaydınız daha iyi bir pc toplayabilirdik .
  • Maalesef vasat. Keşke sorsaydınız.
  • @-İstanbullu- ,
    @Black Edition ,
    @RKCoestar ,
    teşekkür ederim
    sordum
    http://forum.donanimhaber.com/m_83953000/f_//tm.htm#83953000
    fakat sürekli amd li sistem tavsiye edildi.beledim hazırladığım parçalar hakkında olumlu olumsuz-uygun-uygun değil diye.fazla bir fikir veren olmadı..bir arkadaş işlemciyi i5 4570 olmasının iyi olacağını tavsiye etti,uydum.bütçeyi de aştı.yoksa i3 4130 tercih edecektim.

@bademli1969 ,bütçeyi fazla aşmamak için bunu tercih ettim.(1450-1550 tl arası).teşekkür ederim.

sistem kapanışı:7 sn sistem açılışı(masaüstünü görmem):17 sn normal midir?

not:bu arada yazarken bzı hrfler çıkmıyor,bazı harfler peşpeşe 10 defa çııyor,klavyeden midir acaba?msajı yazarken çooooooooooooaman aldı.çok zaman aldı olacaktı(buda örnek oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: alp ER can

@-İstanbullu- ,
    @Black Edition ,
    @RKCoestar ,
    teşekkür ederim
    sordum
    fakat sürekli amd li sistem tavsiye edildi.beledim hazırladığım parçalar hakkında olumlu olumsuz-uygun-uygun değil diye.fazla bir fikir veren olmadı..bir arkadaş işlemciyi i5 4570 olmasının iyi olacağını tavsiye etti,uydum.bütçeyi de aştı.yoksa i3 4130 tercih edecektim.

@bademli1969 ,bütçeyi fazla aşmamak için bunu tercih ettim.(1450-1550 tl arası).teşekkür ederim.

not:bu arada yazarken bzı hrfler çıkmıyor,bazı harfler peşpeşe 10 defa çııyor,klavyeden midir acaba?msajı yazarken çooooooooooooaman aldı.çok zaman aldı olacaktı(buda örnek oldu)

çünkü bu paraya amd alacaktınız sistem çok vasat olmuş be dostum işlemci uğruna diğerleri çok ezik kalmış hele ekran karıtnı almasanda olurmuş yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

@-İstanbullu- ,
    @Black Edition ,
    @RKCoestar ,
    teşekkür ederim
    sordum

çünkü bu paraya amd alacaktınız sistem çok vasat olmuş be dostum işlemci uğruna diğerleri çok ezik kalmış hele ekran karıtnı almasanda olurmuş yani

teşekkür ederim.
    işlemci i5 değilde i3 4130 olsa idi sistem komple normal sayılacak mıydı?.o zaman i5 stemi gölgeliyora buna fazla para ödedik demektir.bu biryerlerde bana avantaj olarak geri dönmez mi dersiniz?

• quote:

işlemci i5 değilde i3 4130 olsa idi sistem komple normal sayılacak mıydı?.o zaman i5 stemi gölgeliyora buna fazla para ödedik demektir.bu biryerlerde bana avantaj olarak geri dönmez mi dersiniz?

ileride ekran kartını yükselttiğinde darboğaz yaşatmaz işte birde amd ye göre daha serii daha hızlı olur .

ama bu kasayla ileride ekran kartını yükseltmekte bir dert olur
  • quote:

quote:

ileride ekran kartını yükselttiğinde darboğaz yaşatmaz işte birde amd ye göre daha serii daha hızlı olur .

teşekkür ederim.bbbaşta sistem hazırlarken fazla bir değişiklik yapmak dddddddddddddddddncesnde değim. hala öyleyim.bir 5-6 sene rahat götürürse bana yeter.çok oyunla işim olmaz.
    bu arada yazım hataları kablosuz klavyeden mi kaynaklanıyor? üstte sormuştum gene oluyor.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.bbbaşta sistem hazırlarken fazla bir değişiklik yapmak dddddddddddddddddncesnde değim. hala öyleyim.bir 5-6 sene rahat götürürse bana yeter.çok oyunla işim olmaz.
    bu arada yazım hataları kablosuz klavyeden mi kaynaklanıyor? üstte sormuştum gene oluyor.

evet maalesef varsa internetten driverini yükleyiniz ama klavyeyi kablosuz almak gereksiz iş anca 100 tl + lar iş görür. oyunlarda felanda sağa sola döndürürken donar büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Kasım 2013; 23:25:04 >

• @bjk__murat ,sağolasın : )
  • keske sorsaydin burada daha iyi bir pc toplayabilirdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel işlemcilere o paraları boşuna veriyorsunuz :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.