yaw bu sürücüyü yükledim filmlerde sorun yaratıyor soluk renkler falan.sonra tekrardan 162.18 i yüklüyorum sorun düzeliyor.fikri olan varmıdır??
kardes sen 163.76 yı yüklesene en son çıkan bu.. sorun düzelirse söylersin
quote:
Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER
kardes sen 163.76 yı yüklesene en son çıkan bu.. sorun düzelirse söylersin
wala bilader onu yükledim yine düzelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: gork1905
wala bilader onu yükledim yine düzelmedi
Alıntıları Göster
böle bir sorunla karşılaşan olmadımı alaşkına??
arkadaşım beta sürücü bunlar herşey olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
arkadaşım beta sürücü bunlar herşey olabilir
hmmm nvidia yaktı wala milleti hiç güvenim kalmadı bu 88**gtslerden sonra
quote:
hmmm nvidia yaktı wala milleti hiç güvenim kalmadı bu 88**gtslerden sonra
Alıntıları Göster
Sen kartı bana sat en iyisi görk
quote:
Orijinalden alıntı: Zebze
Sen kartı bana sat en iyisi görk
Alıntıları Göster
ahahaha ahayatta man
quote:
ahahaha ahayatta man
Alıntıları Göster
klite codeck pack yükle bi de öle dene
quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_07
evtBnde sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: root 1987
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_07
evtBnde sorun yok
Alıntıları Göster
Kardeş dediğinin aynısı banada olmuştu ama 1 sene falan önce o zamanlar fx5500'üm vardı. Tam hatırlamıyom ama nvidia settingsde color la alakalı bi seçenekde düzeltmiştim herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: icesoss
Kardeş dediğinin aynısı banada olmuştu ama 1 sene falan önce o zamanlar fx5500'üm vardı. Tam hatırlamıyom ama nvidia settingsde color la alakalı bi seçenekde düzeltmiştim herhalde
Alıntıları Göster
wala k-lite codec pack yüklü ama.bide şu settingsi kurcalayım.inş olur wala çok sinir bozucu bi olay
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: icesoss
dostm nvdia kontrol panelinde sadece kontrast brightness gama gbi dalgalar war ama onları kurcalayıncada düzelmio sanırım başka bi sorun war.tam olarak nasıl düzelliğini bi hatırlayıversen bi yol göstersen tam süper olucak kafayı yicem yoksa
quote:
quote:
dostm nvdia kontrol panelinde sadece kontrast brightness gama gbi dalgalar war ama onları kurcalayıncada düzelmio sanırım başka bi sorun war.tam olarak nasıl düzelliğini bi hatırlayıversen bi yol göstersen tam süper olucak kafayı yicem yoksa
Alıntıları Göster
163.71 ile bendede farklı bir sorun oldu. oyunlarda problem yoktu ama skystar2 tv kartı ile sorun yarattı görüntü gelmiyordu kaldırıp bir önceki 162.18 i kurdum sorun düzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: öz gür
163.71 ile bendede farklı bir sorun oldu. oyunlarda problem yoktu ama skystar2 tv kartı ile sorun yarattı görüntü gelmiyordu kaldırıp bir önceki 162.18 i kurdum sorun düzeldi.
Alıntıları Göster
tam oturmadı herhalde bu sürücü daha.162.18 daha garantili ama oda bioshock da sorun yaratıyor işde
k-lite yüklüyse kaldır sorun düzelecek
quote:
tam oturmadı herhalde bu sürücü daha.162.18 daha garantili ama oda bioshock da sorun yaratıyor işde
Alıntıları Göster
hocam inanki çok kurcaladım settingsi ama bir türlü bulamadım. Ama kesin colorla alakalı birşeyler yapmıştım aynen sendeki gibi filmlerde soluk renk oluyordu o zamanlar gta sanandreası oynuyodum açılışta rockstarın o turuncu amblemide soluk çıkıyordu ama masaüstü gayet normaldi. yardımcı olamadığım için özür dilerim
quote:
hocam inanki çok kurcaladım settingsi ama bir türlü bulamadım. Ama kesin colorla alakalı birşeyler yapmıştım aynen sendeki gibi filmlerde soluk renk oluyordu o zamanlar gta sanandreası oynuyodum açılışta rockstarın o turuncu amblemide soluk çıkıyordu ama masaüstü gayet normaldi. yardımcı olamadığım için özür dilerim
Alıntıları Göster
quote:
canın sağolsun bro wala tam sendeki sorun benmkile aynımış ama bi çare bulamadık kurcalamaya dewam artıık
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
quote:
Orjinalden alıntı: Slayer_
wala yüklüdü kaldırdım dstum ama bişi deişmedi.sende bu sorunla karşılaştınmı acaba ??
quote:
quote:
canın sağolsun bro wala tam sendeki sorun benmkile aynımış ama bi çare bulamadık kurcalamaya dewam artıık
Alıntıları Göster
163,71 kullanıyorum, 8600gt kullanıyorum, skyvision dvbs kullanıyorum, k-lite mega codec pack kullanıyorum, hiç bir extra ayarımda yok, hiç bir problemimde yok, cevabımda yok