Şimdi Ara

163.71 SORUN ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu sürücüyü yükledim filmlerde sorun yaratıyor soluk renkler falan.sonra tekrardan 162.18 i yüklüyorum sorun düzeliyor.fikri olan varmıdır??

• kardes sen 163.76 yı yüklesene en son çıkan bu.. sorun düzelirse söylersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

kardes sen 163.76 yı yüklesene en son çıkan bu.. sorun düzelirse söylersin
    wala bilader onu yükledim yine düzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gork1905

wala bilader onu yükledim yine düzelmedi

Alıntıları Göster
    böle bir sorunla karşılaşan olmadımı alaşkına??
  • arkadaşım beta sürücü bunlar herşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

arkadaşım beta sürücü bunlar herşey olabilir
    hmmm nvidia yaktı wala milleti hiç güvenim kalmadı bu 88**gtslerden sonra
  • quote:

hmmm nvidia yaktı wala milleti hiç güvenim kalmadı bu 88**gtslerden sonra

Alıntıları Göster
    Sen kartı bana sat en iyisi görk

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebze

Sen kartı bana sat en iyisi görk

Alıntıları Göster
    ahahaha ahayatta man
  • quote:

ahahaha ahayatta man

Alıntıları Göster
    klite codeck pack yükle bi de öle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

evtBnde sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: root 1987

quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

evtBnde sorun yok

Alıntıları Göster
    Kardeş dediğinin aynısı banada olmuştu ama 1 sene falan önce o zamanlar fx5500'üm vardı. Tam hatırlamıyom ama nvidia settingsde color la alakalı bi seçenekde düzeltmiştim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: icesoss

Kardeş dediğinin aynısı banada olmuştu ama 1 sene falan önce o zamanlar fx5500'üm vardı. Tam hatırlamıyom ama nvidia settingsde color la alakalı bi seçenekde düzeltmiştim herhalde

Alıntıları Göster
    wala k-lite codec pack yüklü ama.bide şu settingsi kurcalayım.inş olur wala çok sinir bozucu bi olay
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: icesoss

dostm nvdia kontrol panelinde sadece kontrast brightness gama gbi dalgalar war ama onları kurcalayıncada düzelmio sanırım başka bi sorun war.tam olarak nasıl düzelliğini bi hatırlayıversen bi yol göstersen tam süper olucak kafayı yicem yoksa

• quote:

quote:

dostm nvdia kontrol panelinde sadece kontrast brightness gama gbi dalgalar war ama onları kurcalayıncada düzelmio sanırım başka bi sorun war.tam olarak nasıl düzelliğini bi hatırlayıversen bi yol göstersen tam süper olucak kafayı yicem yoksa

Alıntıları Göster
    163.71 ile bendede farklı bir sorun oldu. oyunlarda problem yoktu ama skystar2 tv kartı ile sorun yarattı görüntü gelmiyordu kaldırıp bir önceki 162.18 i kurdum sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: öz gür

163.71 ile bendede farklı bir sorun oldu. oyunlarda problem yoktu ama skystar2 tv kartı ile sorun yarattı görüntü gelmiyordu kaldırıp bir önceki 162.18 i kurdum sorun düzeldi.

Alıntıları Göster
    tam oturmadı herhalde bu sürücü daha.162.18 daha garantili ama oda bioshock da sorun yaratıyor işde
  • k-lite yüklüyse kaldır sorun düzelecek
  • quote:

tam oturmadı herhalde bu sürücü daha.162.18 daha garantili ama oda bioshock da sorun yaratıyor işde

Alıntıları Göster
    hocam inanki çok kurcaladım settingsi ama bir türlü bulamadım. Ama kesin colorla alakalı birşeyler yapmıştım aynen sendeki gibi filmlerde soluk renk oluyordu o zamanlar gta sanandreası oynuyodum açılışta rockstarın o turuncu amblemide soluk çıkıyordu ama masaüstü gayet normaldi. yardımcı olamadığım için özür dilerim

• quote:

hocam inanki çok kurcaladım settingsi ama bir türlü bulamadım. Ama kesin colorla alakalı birşeyler yapmıştım aynen sendeki gibi filmlerde soluk renk oluyordu o zamanlar gta sanandreası oynuyodum açılışta rockstarın o turuncu amblemide soluk çıkıyordu ama masaüstü gayet normaldi. yardımcı olamadığım için özür dilerim

Alıntıları Göster
    quote:

canın sağolsun bro wala tam sendeki sorun benmkile aynımış ama bi çare bulamadık kurcalamaya dewam artıık

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

k-lite yüklüyse kaldır sorun düzelecek
    quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

k-lite yüklüyse kaldır sorun düzelecek

wala yüklüdü kaldırdım dstum ama bişi deişmedi.sende bu sorunla karşılaştınmı acaba ??
  • quote:

quote:

canın sağolsun bro wala tam sendeki sorun benmkile aynımış ama bi çare bulamadık kurcalamaya dewam artıık

Alıntıları Göster
    163,71 kullanıyorum, 8600gt kullanıyorum, skyvision dvbs kullanıyorum, k-lite mega codec pack kullanıyorum, hiç bir extra ayarımda yok, hiç bir problemimde yok, cevabımda yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.