Şimdi Ara

165 BİNDE ALDIM AMA BENİ YORACAK GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta 2011 1.6 tdi bluemotion passat aldim.

1-) klima soğutmuyor. Gazi yok dediler bastirdim çok zayif.
    2-) triger seti değişti mi kimse bilmiyor ne yapmaliyim?
    3-) sol ön far soluk biraz içime sinmiyor tavsiyeniz?
    4-) aracin motor hava akişiyla ilgili bir sorunu var sanirim. 6. Viteste 80-105 km arasinda kesiklik hissi veriyor. Titreme gibi yüksek devir ve hizlarda farkedilmiyor. Tecrübesi olan arkadaş var mi acaba?
    5-) klimanin üzerinde iç dolaşimda 2 işik var biri de a . Bu ne demek acaba?
    6-) yol bilgisayarim ingilizce türkçesi yok. Yolu var midir?
    7-) bunalttim sizi farkindayim. Performans artirici yazilimlar hakkinda ne düşünüyorsunuz. Yaptiran var mi memnun mu ?

Ilginize şimdiden teşekkür ediyorum. Klavyeye basan parmaklarinizdan allah razi olsun.

• Size tavsiyem bu araca uzun süre binmeyi düşünüyorsanız yetkili bir servise gidip bu sorunları onlara anlatıp fiyat isteyeceksiniz. Önce arızaları tespit eder sonra fiyat çıkarırlar.

Bu araçları sanayide deneme yanılma yoluyla yapıyorlar. Örneğin bir parçayı değiştirir sorun devam ederse başka bir parçayı değiştirir. Yarın bir gün aynı arıza olursa sizi tanımaz. Verdiğiniz klima örneğinde olduğu gibi. Önce gaz basar. Olmazsa fanı değişir. Olmazsa motoru değişir. Bu böyle gider. Belkide arıza tamamen farklı bir yerdedir.

Yetkili servis nokta atışı yapar. Şüphesiz pahalıdır. Ancak aynı arızadan dolayı size 2. kez para ödetmezler. Sorunu da çözmek zorundadırlar.

Araç baya yıpranmış ve sorunlu bir araca benziyor. Bu kadar problem aynı anda olması bakımsızlığın da işareti. Bu yüzden yüksek faturaya hazırlıklı olun. Yalnız bir kez masraf edildikten sonra toparlanır. 1.6 TDI motor rutin bakımlarla yüz binlerce km. sorunsuz kullanılır.

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 28 Temmuz 2017; 13:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.