Şimdi Ara

1998-2000 Passat Almayı Düşünüyorum Tavsiyeleriniz Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayına doğru 1998-2000 model arası passat almayı düşünüyorum. Daha ilk arabam olacak, araç kullanmasını da tam olarak bu araçta öğreneceğim. Bütçem 18000 Tl civarı, 20.000 Tlye kadarda çıkabilirim. Acaba bu araçların 1,8 T 1,8 T Comfortline 1,8 Comfortline gibi modelleri arasında hangisi daha iyi ve ilk aracım olacağı için tavsiye eder misiniz? Bütçeme uygun olarak alabileceğim daha iyi bir araç var mı passattan başka?

• Yapay Zekanın Yanıtı

1998-2000 Passat Almayı Düşünüyor musunuz? İşte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1998-2000 yılları arasında üretilen Volkswagen Passat, tutulan bir model olarak bilinmektedir. Özellikle 2000 model Passat, güçlü motoru, geniş iç mekanı ve güvenilirliği ile öne çıkmaktadır. Ancak, bu araçları satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanız önerilir:

Motor Seçenekleri: 1998-2000 Passat'larda 1.6, 1.8 ve 2.5 litrelik motor seçenekleri bulunmaktadır. 1.8 litrelik motor, en dengeli seçenek olarak kabul edilirken, 2.5 litrelik motor daha fazla güç sunar.

Şanzıman: Passat, manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Otomatik şanzıman, özellikle şehir içi kullanımda konfor sağlar.

Donanım Seviyeleri: Passat, Trendline, Comfortline ve Highline olmak üzere üç farklı donanım seviyesine sahiptir. Highline donanım seviyesi, deri koltuklar, sunroof ve klima kontrolü gibi ek özellikler sunar.

Bakım Maliyetleri: Passat'ın bakım maliyetleri, yaşına ve kullanım şekline bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak orta düzeyde bakım maliyetlerine sahip olduğu söylenebilir.

Yaygın Sorunlar: 1998-2000 Passat'larda bilinen bazı yaygın sorunlar arasında, ateşleme bobini arızaları, yakıt pompası sorunları ve klima sistemi sorunları yer almaktadır.

Sonuç:

1998-2000 Volkswagen Passat, özellikle 2000 model, güvenilir ve konforlu bir araçtır. Ancak, satın almadan önce potansiyel sorunları ve bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmanız önerilir. İyi durumda bir Passat, uygun bir fiyata uzun yıllar boyunca sorunsuz bir sürüş deneyimi sunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir cevap verecek yok mu acaba?
  • Hocam eski bir passat 1.8 Trendline(1998) sahibi olarak yardımcı olmaya çalışayım.
    Öncelikle deneyim sahibi olduğum 1.8 modelinden başlayım. Aracım otamatik vitesti. 100km/h hıza kadar oldukça hantal, sonrasında 3000 deviri geçtiği için rahatlıyor. Bu aracın espirisi turbosunun olmayışı, araç 125 hp gücünde, yakıt sarfiyatı biraz daha yüksek, ama turbonun başınıza açacağı dertlerden de muaf.
    1.8 T birçok insanın hayallerini süsleyen bir araçtır. 150hp gücünde, turboya sahip. 0-100 hızlanması 8.9 sn idi yanlış hatırlamıyorsam.
    Trendline, comfortline ve highline(I-II) ise donanım seçenekleri. En üst paket hıghline II. Trend le comfort arasında kol dayama ve döşeme rengi farkı var sanırım.
    Kullanmayı pekiştirecekseniz daha rahat kullanabileceğiniz, daha küçük bir araç tercih edebilirsiniz ama daha iyi olur mu orası tartışılır.
  • turbolu model seçmende fayda var kasa büyük, yakıtın fazla olabilir bundan dolayı
  • Ben 1999 1.9tdi passat kullanıyorum düşük km bulabileceksen bence alabilirsin
  • bende tdi düşünüyorum ama ortalama 150-160 binden aşağı araba yok. acaba bu arabalar alınır mı
  • Passat almaktan vazgeçtim. Passat benim idolümdü. Ancak çok fazla yakıyormuş. Zaten sıkıntıya girerek alacağım aracı. Birde çok yakarsa hiç binemem. Bu nedenle vazgeçtim. Hemde her ne kadar kaliteli ve konforlu olsada düşük model olacak ben aldığım zaman 5-6 yıl binmeyi düşünüyorum. Araba 17-18 yaşına gelmiş olacak. Onun yerine lacetti, gen2, c4 gibi bir araç düşünmeye başladım.
  • 1.8T Highline 2 sahibi olarak sana şunu söyleyebilirim lpg yok bizim arabada 50 kuruş yakıyor.Vazgeçerek iyi yapmışsın ama bu fiyata bu konforda araba bulamassın.Ayrıca şuanki 98-2004 arasındaki passatların sağlamlığında şuanda passat üretilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil_slck

Passat almaktan vazgeçtim. Passat benim idolümdü. Ancak çok fazla yakıyormuş. Zaten sıkıntıya girerek alacağım aracı. Birde çok yakarsa hiç binemem. Bu nedenle vazgeçtim. Hemde her ne kadar kaliteli ve konforlu olsada düşük model olacak ben aldığım zaman 5-6 yıl binmeyi düşünüyorum. Araba 17-18 yaşına gelmiş olacak. Onun yerine lacetti, gen2, c4 gibi bir araç düşünmeye başladım.

98 model 1.8 t passat sahibi olarak lpg ile kullanırsanız şehir içi yazın 28-30 kuruş,kışın 30-35 kuruş yakıyor,konforu genişliğide cabası,tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.