Şimdi Ara

165 BOYLA BOKS YAPILIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
12.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımla bunu tartışıyoruz çocuk illa yapacam diyor 165 boyla dayak yersin diyorum anlamıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E14855D87 -- 18 Mayıs 2015; 3:00:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

165 Boyla Boks Yapılır mı?

Boks, boy fark etmeksizin herkesin yapabileceği bir spordur. Bununla birlikte, kısa boylu boksörler bazı zorluklarla karşılaşabilirler.

Kısa Boylu Boksörlerin Avantajları ve Dezavantajları

• Avantajlar:

• Daha düşük ağırlık merkezi, dengeyi ve çevikliği artırır.
      • Rakiplerine daha yakındurlar, bu da daha etkili yumruklar atmalarına olanak tanır.
    • Dezavantajlar:

• Rakiplerine göre erişim dezavantajı yaşarlar.
      • Daha uzun rakipler tarafından kolayca tutulup dövülebilirler.

Kısa Boylu Boksörler için İpuçları

Eğer 165 boyundaysanız ve boks yapmak istiyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını dikkate almalısınız:

• Kick boks gibi rakibinize daha yakın olmanızı sağlayan stilleri tercih edin.
    • Denge ve çevikliğinizi geliştirmek için yoğun bir şekilde çalışın.
    • Erişim eksikliğinizi kapatmak için hızlı ve güçlü yumruklar atmaya odaklanın.
    • Rakiplerinizi ringin köşelerine sıkıştırın ve yakın mesafeden yumruklayın.

Tarih Boyunca En Kısa Boksörler

Tarih boyunca, 165 boyun altında olan birçok başarılı boksör olmuştur. Örneğin:

• El Flaco Explosivo: 163 cm boyunda, en kısa dünya şampiyonu boksör.
    • Khaosai Galaxy: 164 cm boyunda, iki sıklette dünya şampiyonluğu kazanmış bir Taylandlı boksör.
    • Donnie Nietes: 163 cm boyunda, dünya çapında çok sayıda kemer kazanmış bir Filipinli boksör.

Sonuç

165 boyunda olsanız bile boks yapabilirsiniz. Ancak, kısa boylu boksörler olarak bazı zorluklarla karşılaşacağınızı unutmamalısınız. Bu zorlukların üstesinden gelmek için ipuçlarımızı takip edin ve başarılı bir boks kariyeri için çalışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her sporda boy önemli. hele boks, kickboks gibi sporlarda daha da bariz. karşına iki metrelik biri geldiğinde yaklaşamazsın.
  • 2000 lisin daha uzarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

2000 lisin daha uzarsin

Hayır uzamam 1.5 senedir aynıyım sakallar falanda çıktı artık uzayacağımı sanmıyorum annem 150 babam 165 kısa kaldım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ormandan kacan tarzan

quote:

2000 lisin daha uzarsin

Hayır uzamam 1.5 senedir aynıyım sakallar falanda çıktı artık uzayacağımı sanmıyorum annem 150 babam 165 kısa kaldım yani

Maşallah
  • quote:

quote:

2000 lisin daha uzarsin

Agirlik klasmanlari var, kendi klasmaninda basarili olabilirsin. En ust klasmanlard karsina 2.10 adam cikinca zor olur ama tabii:)
  • boyun kısaysa bu alanda sadece halter yapabilirsin gerisi boy ister.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F49EABFB

boyun kısaysa bu alanda sadece halter yapabilirsin gerisi boy ister.
    hocam
    spor kendini geliştirme form tutmak için gidersen sıkıntı olacağını sanmam.
    ama müsebakalara falan gitcem dersen sıkıntı olur.
  • Başla dostum bende aynı boylardayım sıkıntı çekmezsin boydan yana. Maçlara çıkmayı istiyorsan ona göre kilo alır verir kendi sikletinde çıkarsın :)
  • Vücudunu güçlendirecek ve çevikleştirecek sporlar yap. Silah kullanmayı iyi öğren ve bir silah edin (Yasal bir şekilde tabii ki).
    Ahlakın ve sabrın yoksa bunları yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksemus

hocam

Hayır amacım ilerde pro olmak 1-2 sene gidip bırakmak istemiyorum çok sabırlı biriyimdir kısa zamanda olacak şeyler değil bunlar sabırla beklerim fakat boyum kısa tek sıkıntım o 15 yaşındayım 1.5 senedir uzamıyorum sakallar falanda var uzama şansım 0 :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E14855D87

quote:

hocam

Hayır amacım ilerde pro olmak 1-2 sene gidip bırakmak istemiyorum çok sabırlı biriyimdir kısa zamanda olacak şeyler değil bunlar sabırla beklerim fakat boyum kısa tek sıkıntım o 15 yaşındayım 1.5 senedir uzamıyorum sakallar falanda var uzama şansım 0 :(

Alıntıları Göster
    Yapılırmış boksu arkadaşım dedi avantaj mı dezavantaj mı dedim siklete göre değişir dedi

• 165 boyla yasadigina sukret
  • quote:

2000 lisin daha uzarsin

Çişli bokluya laf atıyor

Sen de 98 doğumlusun
  • 15 yaşındaysan 1.70e çıkarsın diye düşünüyorum. Güzel bir beslenme programı ile geçersin bile
  • quote:

quote:

hocam

Hocam arkadaşın dediği gibi kilo alır verir ona göre o siklette çıkarsınız maçlara. Ama biryerlere gelmek istiyorsanız bazı şeylerden fedakarlık yapmanız gerek . Çünkü düzenli istikrarlı verimli çalışmalısınız. Boks haricinde bir dövüş sporu istiyorsanız boyunuzun dezavantajından dolayı taekwondo aikido gibi uzak doğu sporlarından ziyade yine boks turevleri yani daha çok tekmeden ziyade yumruk metodunun ağırlıklı olduğu sporları tavsiye ederim size. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim . Boksla 3 sene kadar uğraştım şuan aktif olarak taekwondo yapıyorum

• Olum ben 185 boyunda boksor olsam sana vuramam bile gulmekten. Kesin sen kazanirsin. Katil katil bizede eglence olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

2000 lisin daha uzarsin

Çişli bokluya laf atıyor

Sen de 98 doğumlusun

97 liyim de ne laf aticam 2000 liler ergenligin baslarindalar henuz uzar tabi. laf sokma icin demedim de senin neden bana laf sokmaya calistigini anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 19 Kasım 2014; 21:52:52 >
  • yerleri yalarsın
  • Halter için boyun ideal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.