Şimdi Ara

1660 GDDR6 seriden marka model önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartı araştırması yapıyorum ve hoşuma giden 1660 GDDR6 6GB serisinin en iyi olanını tercih etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

1660 ti gaming oc
    1660 super gaming oc
    1660 gaming ( sanırım üsttekilerden bir tık alt seviye)
    1660 stig rog (sanırım asus a ait sadece)

youtube de kartlar ile ilgili oyun testlerini takip ediyorum şunu görüyorum misal ti ve super ortalama fps aynı diyelim ama birinin min fps i 80 iken diğerinin min fps i 90 (pubg 1k ultra ayarda) bundan ötürü siz değerli okuyucular bu kartlarda deneyim yaşamış olanlardan bilgi almak isterim.

MSI gigabyte ASUS gibi markaların hangisini önerirsiniz oynayacağım oyunlar Pubg steam, pubg emilatör, cs go, cs 1.6 yani aslında kartı asıl pubg steam de yoracağım, daha önce amd kullandım artık nvidia kullanmak istiyorum.

Son olarak sıfırını alamasam da temiz garantili kutulu faturalı 2. el takip edeceğim denk gelmezse de gelene kadar para birikmiş olur herhalde :)

• İlave olarak r5 3600 işlemci, 2x8gb 3200mhz DDR4, MSI b450m-a pro max, 750w psu var sistemde

aslına bakarsanız pubg yi 1k ultra da min 100 ortalama 110-120 fps verecek kart arıyorum desem yeridir.
  • Kardeş çok da takma kafana en fazla bir iki fps değişecek en ucuzu hangisiyse onu alın bence. Geçen ay en ucuz bulduğum, Ti'ye göre daha güncel olan "Palit 1660 SUPER GP OC" aldım. Şaşırtıcı derecede çok memnun kaldım. Fanlar oldukca sesiz çalışıyor. Güzelde Overclock oldu. (Overclock ile COD Warzone'da 6-7 fps artış sağladı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 9 Mayıs 2020; 4:5:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.