işlemcim r5 3600 monitörüm 1080p yenileyecek olsam olsa olsa 2k alabilirim. 3060ti darboğaz olur mu ve mantıklı bir geçiş olur mu? |
1660s'den rtx3060ti geçişi mantıklı mı?
-
-
hocam ben düz gtx 1660 den evga rtx 3060 ti ye geçiş yaptım.ama ben çok uygun bir fiyata yakaladım,hem de ryzen 5 2600 kullanıyorum.rtx in açıp da 1660 ın açamadığı oyun yok gibi birşey lakin doom eternal ve rdr 2 de full ayarlarda bariz grafik farkı var.doom eternal resmen yağ gibi akıyor.
darboğaz mevzusuna gelirsek test yapsam illaki bir darboğaz oluyordur lakin günlerdir doom eternal ve rdr 2 yi baştan oynuyorum oyun keyfimi etkileyecek takılma v.b şeyler yaşamadım.
ha ben şimdi ryzen 5000 serisi kovalıyorum,uygun fiyata düşürürsem alır takar keyfime bakarım.demem o ki ben memnunum ama geçmeseydim de bir müddet daha gtx beni götürürmüş onu anladım ama aldığımada pişman olmadım.uygun fiyata yakalayınca alayım dedim.sizde bu tarz birşey yakalarsanız düşünebilirsiniz.
-
Ben şu an geçiş yapmayı düşündüm çünkü 2 yıl sonra mecbur olacam muhtemelen ve o zaman bu kart 20k geçer gibi duruma bakılırsa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2kda dahi darboğaz olur. İşlemciyi 5600 yaparak 3060 ti tatlı tatlı kullanılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam paran var al geç cok büyük fark olur.sonra ikinci el r5 5600 alırsın.
-
al 3600 ile kullanırsın ama 5600 alırsan 2k da çok temiz olur 3 - 4 sene kafan rahat...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 26 Ekim 2022; 10:43:10 > -
Artı ve eksisisini yazdım karar senin durumun uygunsa al arkana yaslan,oyununu oyna keyfine bak.durum yoksa acele etme bütceni zorlama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3600 ve 1660s 2. elden satılıp yine 2. elden 5600x ve 3060ti alın 2-3 sene arkanıza bakmazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya3600 ve 1660s 2. elden satılıp yine 2. elden 5600x ve 3060ti alın 2-3 sene arkanıza bakmazsınız.
işlemci sorun yok ama 2.el ekran kartında mining olayı sıkıntı ya güvenilir biri lazım ona
-
5600 attık sepete herkese teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X