Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DDR5 yok, donanımsal olarak farklılar zaten.

toplam 2 m2 slotu, 1 sata slotu var.

Üzerinde 1x8 GB RAM var. 1 boş slot var.

• bado6100 kullanıcısına yanıt

Yok amazonda yine bu bilgisayarın 3050 ti olup amd işlemcisi olan var onu da yazdılar konuya onun için dedim hocam est.

Bu arada konuda ddr 5 olduğu söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca 2k fhd ilişkisini grafik ayarlarıyla stabil hale getirebileceğimi düşünüyorum fps konusunda. görüntüyü bozmadan yeterince. O yüzden ben bu bilgisayarı seçtim. yüksek ayarlar fhd oynamak yerine medium 2k oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzex -- 8 Haziran 2023; 22:20:40 >
  • RTX 3050 ile 2K Medium ayarlarla 60 fps avg olarak AAA oyunları oynarsanız direkt ben de alacağım hocam. Şahsi düşüncemi söylemem gerekirse bu laptop ile 2K çözünürlükte hiçbir AAA oyunu 60 fps sabit olarak oynayamazsınız.

• Bu nasıl arkadaşlar

amazon
    ACER Nitro 5 AN515-58 i5-12500H 16GB 512SSD RTX3050Ti 4GB 15.6'' FHD IPS 144Hz Win11 Home
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07QFBPKHF?ref_=cm_sw_r_apan_dp_3CY41SD5ZKJEDQCPFEFV_1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir ram daha eklemek istiyorum da, içindeki ram bu model ile aynı mıdır?

Kingston Value 8GB 3200 MHz DDR4 SODIMM Ram KVR32S22S8/8 (Resmi Distribütör Garantili)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Hocam burda olay 3060 ve 3050 ti ile de zaten bu oyunları bu seviyede oynayamamak. Bu üç kartta da ayarları dengelemek gerekecek. Benim düşüncem 10 fps az olsun ama diğer uygulamalarda görüntüden ödün vermeyim bari. Herkes 1080p görüntü bozulur mu yazmışta zaten fhd bir oyunu tüm ayarlarım medium sorunsuz oynayım diyorsan dizüstünde parayı basacaksın. Gerekirse 2k low da oynanabilir demeye çalıştığım olay bu. 3050 ti alsanız da bu değişmeyecek mobil kısmında 3050 de alsan 3050 ti de alsan 3060 da alsan olmayacak söylediğiniz.

• bado6100 kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

bu arada bir şey soracağım klavye hep kırmızı mı yoksa ışığı kapatılınca beyaz renge dönüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 8 Haziran 2023; 23:30:34 >
  • Ryzex kullanıcısına yanıt

2K ekranı besleyecek en düşük kartın 3070 olduğunu düşünüyorum. Dediklerinizde haklısınız.

Laptop elinize ulaştığında oyun testlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.

• ozclkbedirhan O kullanıcısına yanıt

yok daha açmadım. Eğer ekran 2K çıkmazsa trendyoldaki diğer 3050 TI daha mantıklı. ikisi aynı anda olsa bu kararsızlık da olmayacak. Gerçi hangi versiyon daha iyi o bile tartışmalı.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:53:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2k monitörde fhd oyun oynama artı ve eksileri için okuyabilirsiniz:

https://cybersided.com/1080p-on-1440p-monitor/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kullanan arkadaşlar,
    Oyun dışı kullanımda (pc yormayan durumlarda) fan devreye giriyor mu?
    Yani normal kullanımda sessiz bi kullanım sunuyor mu?
    Sanki bi yorumda durduk yere fan açtığı yorumunu okumuştum. Sizde de bu durum oldu mu?

• Ryzex kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:52:55 >
  • Malasef oyun denemedim iş bilgisayarı olarak aldım şirkete.

Bu arada HB'den aldığım adata marka ram i taktım sorunsuz çalıştı. Ömür boyu garantisi var. Bu arada bu plastik zımbırtılar olmadan arka kapak zor açılıyor biraz. Dikkatli olmak lazım açarken.

• Oyun için kendi ekranında g-sync özelliğine sahip olup olmadığı ile ilgili bilgi bulamadım. Yüksel ihtimalle yok. Ancak harici monitöre usb type c ile görüntü alıp orada aktifleştirilebilir gibi ama o da net değil şuan.

Düzenleme: Nvidianın harici monitöre çıkışı sadece hdmi üzerinden oluyor sanırım yaptığım araştırmada. Type c portundan intel grafik kartı çalışıyor sadece. Bu da oyunlarda display port kullanılamayacağı ve g-sync özelliğini aktifleştiremeyeceği anlamına geliyor. Rtx 3000 serisi hdmi 2.1 olduğu için hdmi üzerinden freesync/gsync açma imkanı olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 9 Haziran 2023; 7:22:49 >
  • Arkadaş mevcut döviz kurunda şu aleti alıyorsunuz, daha da zor alırsınız bu fiyatlara. Biri gelmiş yok ekranı 2K bu GPU'ya gitmez, yok efendim DDR5 desteği yok, öbürü 2K ekranda 1080p çözünürlükte oyun oynarsak görüntü kalitesi (sanki 27" veya 32" ekranı varmış gibi) çok bozulurmuş. Diğeri 300 lira fazla verdi diye iade edip yeniden alayım der. Mesajları okuyorum ve gülüyorum sadece :)

• Valla bütün akşam alayım mı diye git gelde kaldım ve şuanda siparişi verdim. Bu fiyata çok uygun gibi geldi. 10 yıllık msi oyuncu laptopum hala taş gibi ama bu dolar kuru nedeniyle bir daha orta halli laptop almak zor olacak gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetyner kullanıcısına yanıt

Normal alanlar 16300 e almadı mı zaten aynı fiyat aslında

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Bazılarımız bu başlık açıldığında 16899’e aldı benim gibi, biz aldıktan sonra fiyatı düştü. O zamandan beri dolar kuru neredeyse %12 artış yapmasına rağmen fiyatı hala uygun. Bu yüzden kaçırılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.