Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam üst model vermiyorlar aynı ürün varsa gönderiyorlar yoksa para iadesi yapıyorlar. o paraya eş değer bilgisayar almanın imkanı yok en az 12 15 bin arasında para koymak lazım üzerine o yüzden mecburen bekledim süreyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_kadir -- 26 Kasım 2024; 22:42:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza_kadir kullanıcısına yanıt

Hocam buna onlar karar veremez :)

Haklarınızı bilin. Hakem Heyetine gitseydiniz üst model bir laptop önermek zorundaydılar. Bilginiz olsun.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157070448

%80 olayının çözümü, benim gibi çözemeyenler için.

Hocam acer garanti servisini aradım şimdi eğer bu laptopa ram-ssd eklemesi yaptıysanız garanti dışına çıkıyor bu kullandığınız model dedi. Sizde böyle bir şey oldu mu?

• 0MG90 kullanıcısına yanıt

Öyle birşey yok hocam. Acer garanti kapsamına çıkmaz diye bilgi vermisti daha önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle söyledim hocam ama bu kullandığınız modelde yapamazsınız yoksa garanti dışı oluyor sizinki dedi. Garantiye gönderdim bakalım ne olacak, birde eklediğim ekstra Ram ve ssdyi çıkarmadım umarım sorun olmaz.

Ben almadan önce araştırdım bu şekilde ram ve hdd yükseltildiğinde garanti dışı kalmayacağını taahhüt edildiği için satın aldım deseydin.

Ben hiç riske atmadan söküp gönderdim Hocam

Hocam şimdi servisi aradım sordum 4 gündür serviste dedi. Anakart değişecekmiş sizdeki gibi yurtdışından gelecekmiş o yüzden uzun sürebilir dedi. Değişim talebinde bulunabilir miyim diye sordum biz sadece belge veriyoruz aldığınız yere iletip para iadesi alıyorsunuz dedi. Tüketici hakem heyetine başvuramaz mıyım şimdi 20 günü geçerse?

Hocam başvurabilirsiniz ama üst model zor vermiyorlar

3050 li model verse de olur hocam. Ama bu sefer intel yerine amd işlemcili isteyeceğim. Bundan sonra kesinlikle intel işlemcili laptop veya toplama kasa almam.

• Arkadaşlar pil tam dolu iken yüzde 80 de laptopu kapatıp mesela 1-2 hafta acmayinca pilin şarjı kendi kendine azalmış oluyor.neden olabilir ayarlardan kapamam gereken bir yeri mi var.

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Azalır hocam normal.

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Neden azalır mesela 1 ay acmasam pil neredeyse tam bitecek.enerjiyi tüketen ne var acaba

Enerji kimyasal reaksiyonlarla sağlanıyor. Bu reaksiyonlar bilgisayar kapalı olsa da devam ediyor. Dönüşüm sırasında enerji kaybı da oluyor haliyle.

Hızlı başlatı kontrol edin, bir miktar düzelme olabilir.

Hocam tüm bataryalarda olur bu durum. Tam şarj yapıp uzun süre beklerseniz şarj miktar azalır, telefonlarda da böyle. Eğer uzun süre kullanılmayacaksa mümkünse batarya sağlığı açısından tam şarj dolu bırakmayın derim. Üreticiler bile sıfır batarya satarken yarısından daha az dolu olarak satar. Bir üst mesaj da arkadaş teknik açıklama dayapmış. Ayrıca laptop kapalıda olsa bir miktar akım çekebilir.

• Hızlı başlat, hazırda beklet ve PC kapalı iken usbden şarj etmek aktifse daha fazla enerji kaybı olacaktır.
    Bu arada benim laptop servisten geldi, anakartı tekrar değiştirdiler 12500h'li işlemci ile ilk başlarda 55 -65° aralığında geziyordu sıcaklık throttlestop ile 38 - 45 aralığında değişiyor oyunda denemedim henüz ama çok ısınmayacağını var sayıyorum. Serviste işlemler evet uzun sürüyor ancak hatalarını düzeltmeleri güzel. Hoş bilgisayardan çok anlamayan birisi olsa yedirmişlerdi 12450h işlemciyi.

Ethernet girişinin olduğu taraftaki USB jackının flexi kablosunu tam oturtmamışlar USB çalışmıyordu en son açtım içini kontrol ederken farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_kadir -- 19 Aralık 2024; 16:20:14 >

Geçmiş olsun hocam güle güle kullanın :)

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.