Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu cihazi değil ama başka bir Acer marka ve model laptop göndermiştim. Anakartı değiştirip gönderdiler. Bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza_kadir kullanıcısına yanıt

Anakart bozulmuş o da pili bozmuş. Parçalar değişti, uzun sürdü gelmesi

• Benim notebook dan kaç gündür fandan tıkır tıkır sesler geliyordu. Aldığımdan beri hiç temizlemedim. Bios a da güncelleme gelmiş. Bios güncellenirken fanın 4-5 dakika boyunca yüksek hızda çalıştığını biliyordum. Güncelleme yaptım sonrasında fan eski haline geldi büyük ihtimal tozlanmıştı. Acer da kasa içi temizleme fonkosiyonu var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Anakart bozulmuş o da pili bozmuş. Parçalar değişti, uzun sürdü gelmesi

Peki bir şey daha soracağım arkadaşlar, benim bilgisayarım içinden çıkan garanti belgesinde ithalatçı firma İndex bilgisayar diyor oraya mı göndermeliyim Acer Türkiye servisine mi acaba?
    16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_kadir -- 15 Eylül 2024; 13:53:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Acerin sitesinde müşteri hizmetleri numarasından arayın hocam. Seri numarasından kontrol ediyorlar zaten.

• Peaky kullanıcısına yanıt

Siz bios güncelleme sonrasında sorun yasamıştınız sanırım. Genel olarak ben model laptopdan şikayet duymadım aslında.

• Teşekkürler sağolun hocam

• Arkadaşlar thermal pad tenilemek istersek bizim cihazlarda kaç mm kullanmak gerekir ve önereceğiniz bir marka var mıdır

• Merhaba arkadşlar bugün durup duruken bir ciii diye bir ses gelmeye başladı kasadan. Büyük ihitmalle coil whine. Garanti coil whine ı kapsıyor mu? Bir de garantiye yollamadan kendim açsam kasayı fanlara bakmak için garanti dışı kalır mı acaba vida izlerinden dolayı?

Güncelleme: Notebook u ilk aldığımda ram i yükseltmek için kasayı açıtığım aklıma geldi. Kasayı açtım fan temizdi sadece büyük bir toz topağı fanın arasındaydı onu çıkartıp biraz da süpürge ile çektim fanları. Ses kesildi. Demek cw değilmiş ama ses aynı onun gibiydi. Umarım bir daha olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 22 Eylül 2024; 23:7:5 >
  • arkadaşlar cihazı servise göndermiştim bugün aradım durumu nedir diye, anakart arızalı parça bekleniyor dediler anakart değişecekmiş ortalama ne kadar sürede gelir servise gönderen oldu mu? sizce 20 iş günü geçince değişim istemeli miyim aynı ürün yok deyip ücretini vermek isteyecekler bu seferde benzer ürün almaya kalksam 7 - 8 bin zararım olacak tavsiyeniz nedir tamir olana kadar beklemeli mi sizce?

Hocam şu anda yapacağınız birşey yok bekleyeceksiniz mecbur. Bence anakartı değiştirmeleri iyi olur. Sorunu neydi tam olarak acaba_?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken biranda kapandı, batarya şarj ışığı bir süre yandı söndü bilgisayar açılmadı sonrasında açıldığında da şarj olmuyordu bilgisayar.
    Pilde çalışırken pil normal azalıyordu ama şarj edemedim bir türlü. Bende bekleyeceğim sanırım ücret iadesi alsam daha da zararda olacağım.

• Oyun oynarken Throttle uygulaması kullanıyormuyun çok ısınmaması için. Kaç derecelerde çalışıyordu.

Yok kullanamıyordum ama son zamanlarda ısı yükseliyordu sanırım termal macun görevini yerine getirmiyordu ancak çok da dikkat etmedim sıcaklık değerlerine.

Ben tüm arkadaşlara bu uygulamayı kullanmayı tavsiye ediyorum. Laptoplar genelde ısınma sorunlarından dolayı arıza veriyor. Çok ısınınca lehinlerde gevşeme olma riski oluyor sonuçda. Intel islemci de turbo açılınca daha çok ısınıyor.. Bu uygulama ile turbo kapattığımiz için baya faydası oluyor. Ama elektronik bir cihaz yinede risk her zaman var.

O zaman cihaz geldiğinde nasıl olduğuna bakayım bir. Danışırım size de nasıl kullanılacağı ile ilgili

• Throttlestop'tan mı bahsediyorsunuz ?

• rcknrll kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Oyun oynarken 10 derece fark ediyor en az. Ben bu aralar God of War Ragnarök oynuna sardım. Oyunda malum grafikler muazzam, bu şekilde sorunsuz ısınma sorunu olmadan oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 2 Ekim 2024; 15:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.