Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben chrome’da bir sürü sekme açıyorum, internette gezinirken fan sesi duymadım henüz. Oyuna girince duymaya başlıyorsunuz tabi doğal olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam günlerdir bu konu hakkında endişelerinizi dile getiriyorsunuz sizin için bu konu bu kadar önemli ise ve bu kadar oyun ağırlıklı düşünüyorsanız 144hz 3050ti olan modeline yönelmenizi tavsiye ederim.
    Ben Euro Truck Simulator 2 oyununda hem 1440p hem 1080p çözünürlükte oyun oynadım, doğal olarak 1440p’de daha net görüntü vardı ama 1080p’de öyle çöp olmadı gayet normal full hd oynadım.

• Drazen016 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:52:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu hakkında çok bilgim yok bilen arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum ona göre ürünü sipariş geçeceğim. Bu laptopu monster 27 inç 240hz 1080p full hd monitore bağlayıp kullanacağım. Benim için laptopun ekranının 2k 165hz olmasının bir anlamı kalmıyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan143 kullanıcısına yanıt

Hayır ikisi bağımsız.

• İlk mesaja upgrade ederken kullandığımız Ram, SSD gibi ürünlerin marka modelleri yazılırsa daha iyi olur. Diğer arkadaşlarımız da ona göre upgrade yaparlar.

• Drazen016 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Bir de amazonda belirtildiğine göre max 16gb ram desteklediği yazıyor, Bu doğru mudur? Doğruysa ilerde sıkıntı yaşatır mı?

• ardack kullanıcısına yanıt
    16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Max 32 gb hocam. Amazon bilgileri yanlış olabiliyor genelde alıştık artık 😊

• Bu modeli klavye ile kullanmak lazım tuşları siliniyo

• Ryzex kullanıcısına yanıt

Bravo, anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu.

• Leş ifadesini ben kullanmadım, başkası kullandığı için öyle yazdım.

Bu ürünün 2 modeli vardı ve ikisininde fiyatı aynıydı. Biri 2K ekran ve 3050, diğeri ise 1080p ekran ve 3050 ti

Oyun ağırlıklı kullanacak arkadaşların neden 3050ti olanına yönelmesi gerektiğini izah etmeye çalışmıştım. Upscale daima görüntüyü bozar, aksini iddia etmek saçmalık olur.

• fx1018 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• Benim ürünümde dün geldi, önce windows 10 kurdum ama driver'larını bulamadım, sonra windows 11 pro lisansı alıp yükledim. Cihazı alma sebebim tradingview kullanmak ve grafik bakmak içindi o sebeple 2K çözünürlük benim için tercih sebebi oldu. 3050 vs 3050ti farkını grafiklerde anlamayacağım için bu ürünü tercih ettim. RAM upgrade'ini de bugün yapacağım. Windows 11 pro, tüm driver yüklemeleri ve tüm güncellemeler sonrası cihazda bir fan sesi duymadım bu arada tradingview kullanacaklar için 2K çözünürlük çok güzel oluyor bilginiz olsun.

Alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• Ürün az önce teslim aldım, usb belleğe ubuntu yazıp windowsu kurmadan kontrol ettim ekran çözünürlüğünü ve cidden denildiği gibi 2K olduğunu gördüm. F2 ile BIOS a girip F12 boot menu opsiyonunu açıp security kısmından supervisor şifresi oluşturup secure boot u kapatıp başlatabildim.

• lastresort78 kullanıcısına yanıt

Bi gorsel atsana hocam ben de tradingwiev kullanmayi düşünüyorum.

• Ben de dün sipariş verdim bügün teslim edilecek. amazon güvencesi ile bu fiyata bunun gibi laptop zor buluruz artık zaten ( dolar kuru malum yeni stokların fiyatları çok artacaktır) csgo dota vb oyunları performanslı çalıştırsa yeter ram ve m2 ssd aldık mı mükemmel bir cihaz msi alacaktım normalde de bu laptop ciddi anlamda uygun paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler. Altına bir de laptop soğutucu çekeriz tamamdır:)

• Amazondan ram almak istiyorum tavsiyeniz var mıdır dostlar bu pcye uyumlu

• gaisensei kullanıcısına yanıt
    İçerisindeki Kingston marka olduğundan şunu tercih ettim hocam.

https://bilendenal.com/Kingston-8GB-DDR4-3200MHz-CL22-Notebook-Rami-KVR32S22S8-8.html

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

Ben de aynı ramden sipariş verdim hocam. Değerler tutuyor çünkü. Diğer türlü farklı markaların ramleri de uyuyor ama 2 farklı marka ve bellek çiplerinin farklılığından kaynaklı stabilite sorunları olmaması adına Kingston aldım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.