İşlemci oyun oynarken 92 lere kadar çıkıyor, bir sorun yaşamadım. Edit: Performans moduna alırsanız 82 yi geçmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 6 Temmuz 2023; 0:16:38 > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (59. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Amazonda 28 bini aşmış durumda şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar driverları clouda yedekleyen oldumu. Ben sildim temiz kurulum için driverları tekrar tekrar indirdim ama yüklemede sıkıntı yaşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam, bence genel olarak zamlardan önce başka model laptop bile olsa alanlar iyi yaptı.
-
Bende turbo yu kapattım sıcaklıkda baya farketti hocam. 70 derecelerde geziyor. Üstelik oyunlarda fps de değişiklikde olmadı gereksiz yere nie sıcak çalışsın ki.
-
turbo ayarını nereden yapıyoruz hocam
-
-
sağol hocam. bu programı bilmiyordum indireceğim.
9.6 sürümü çıkmış bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 6 Temmuz 2023; 23:52:10 > -
arkadaşlar bu pc de şarj aleti ısınması problem yaratır mı? şarj aletinden ne kadar güç çekildiğini anlık olarak görmenin bir yolu var mıdır?
-
Olmaz hocam, sonuçda cihazın güç tüketimine göre hazırlanmış bir adaptör.
-
sağol hocam. peki ne kadar güç çekildiğini görmemizin bir yolu var mıdır?
-
Konu sessizliğe gömüldü hayırdır
Alan memnun hocam demek ki :) aldıktan sonraki dertler ram ve ssd idi o problemler de çözüldü sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında birazda overclock üzerine konuşulsa iyi olur ekran kartı için
Aynen alanlar memnun 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, pc w11 kurdun ancak görev çubuğu, pencere yazıları (köşedeki x işaret vs) çok küçük görünüyor. Kişiselleştirmeden ölçeklendirmeyi %150 yapınca internet browserları da büyük duruyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz, bunu nasıl çözebilirim?
Valla hocam çok guzel yere parmak bastın. Aynı dertten muzdaribim ben de
Önerilen ayar %150 zaten o şekilde kullanıyorum ben çok sorun yaşamadım, ilk başta bana da küçük geliyordu, %175 yapmıştım şuan 150ye aldım gözüm de alıştı sorun yaşamıyorum
Merhaba
Daha önce ram alıp memnun olanlar, tavsiye de bulunabilir mi lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X