Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
67
Favori
79.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlık yok henüz. Biri açsa fena olmayacak. Burada bir sürü bilgi boşa gidiyor.

• Bunun içi ayrı bir konu var zaten acer nitro 5 ana konu diye. Her model için ayrı konu açılamaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 3 Temmuz 2023; 18:56:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

sorun çıkacağını sanmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• drarter kullanıcısına yanıt

Aldık bakalım umarım bunu da iptal etmezler.

• Bir önceki dizüstü bilgisayarım için ayri bir konu mevcuttu.
    Ki hepsi nitro 5 olarak geçiyor olsa da hepsinin ayni sorunları çikarmasini beklemek mantiksiz olur. Hepsinin bileşenleri ayri.
    Model bazında konu açılması daha mantıklı olur. Böylece gerekli bilgiye daha kolay ulaşılabilir.

Tabi bu benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 3 Temmuz 2023; 21:3:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Intelin sitesinde sanallaştırma desteği olduğunu söylüyor. Windows bios vs. ayarlarında kapalı olan bir ayar olabilir.

• Arkadaşlar kurulum yapıyorum. Daha önce yapmadım. Ctrl+s ile vmd disabled yaptım ama windows kurulumunds kesinlikle sürücüleri görmüyor. Daha sonra intel rstleri yükledim ama yine görmüyor. Boot flashımda sıkıntı olsa oraya kadar gelir miydi?

• all_rock kullanıcısına yanıt

Hocam işlemci özelliklerinin ekran görüntüsünü ekliyorum burdan görebilirsiniz. İsterseniz birde siz deneyin.

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050
  • Arkadaşlar ubuntu kullanıyorum. Ventoyla boot flash hazırladım ama bütün yöntemleri denedim diskleri hala görmüyor

Oradaki bilgiler yanlış. Virtualbox ile denedim windows kurulumuna başladı herhangi bir problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopist hocamızın videosu burada mı paylaşıldı. Bulamıyorum. Link atıcak varmı arkadaşlar

biosta vtx ve vtd ayarı var, onları enable yaparsan açılır. biosta Advanced sekmesinde. görünmüyor sa ctrl + s tuşlarına basarsan görünür olur

• nArc kullanıcısına yanıt

Onları yaptım yinede görünmüyor.

• 16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050Batuhan Gökceyoutube
    Merhabalar. Bugün Acer Nitro 5 ve genel olarak freedos laptoplara windows kurma rehberi hazirladim. Windows kurduktan sonra da laptopun genel kurulumunu yaptik.
    https://youtube.com/watch?v=L2OipnEClD4&feature=share9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarda Windows 10 mu yoksa 11 mi kullanıyorsunuz genel olarak?

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt

Windows 11 hocam.

• Arkadaşlar aşırı sıcaklarda bilgisayarın performansı düşer mi

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.