Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
67
Favori
79.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:37:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Emin olmaya çalışmamın sebebi buradaki muallaklık zaten. Bu portun iki tipi var. Biri intel işlemcilerin sağladığı thunderbolt standardı destekli olan, diğeri amd işlemcili modellerde thunderbolt desteği olmayan. Bu amd işlemcili ciahzlarda bu portu DC-girişli diye isimlendirmiş. Bu portun özellikleri kılavuzda ortak yazılmış. Oradaki ifadede DC-giriş ten kastı sadece DC-girişli diye isimlendirdiği tip için gibi, yani thunderbolt protokolünü destekleyen tip için DC-giriş desteği kesinlikle var diye anlamıyorum ben şahsen. Bundan tam emin olamıyorum. Thunderbolt için 3x5=15w şarj etme desteği kesin, DC-giriş için de 65W şarj olma desteği kesin. Ama intel li modellerdeki thunderbolt destekli bu type-c porttan cihazı şarj edebilmek kesinlikle mümkün mü? Yuakrıdaki arkadaşın paylaştığı görsele göre mümkün ama yine emin olayım diye o ekran görüntüsü bu model cihaza mı ait yoksa Nitro 5 serisi başka bir cihazdan mı paylaştı acaba. Ya aynı serinin amd işlemcili bir modelini kullanıyorsa ve bu görüntü o cihazdansa!

• merhaba tekrar,

whatsapp da attığımız mesajları silebiliyormuşuz,

burada nasıl silebilirim, yol gösteren olursa memnun olurum.

• ayrıca dünyadaki %90 küsür os kullanımı olan linux cidden iyiymiş

stackoverflow onlar sayesinde mi bu kadar gelişmiş

• Taktığım cihaz bu cihaz evet. Lakin Şunu da belirmek gerek. Bu cihazın orjinal adaptörü 180W. Ben Type C olan cihazlarda 100W üzeri şarj olan hiç görmedim ki kablolar bile 100w destekli satılıyor. Belki de vardır bilemiyorum. Demek istediğim Type C ile bu cihazı muhtemelen şarj edebilir ama oyun vs oynarken orjinal adaptörü gibi tam güç alamadığı için tam performans çalıştırmayacaktır. Daha bilgili birine sormak lazım.

• Estağfurullah önemi yok. Dediğiniz doğru cihazın adaptörü 180W. Thunderbolt 4 Maksimum 100W destekliyor. Bundan kaynaklı cihazı şarj edebileceğini düşünüyorum. Lakin bildiğiniz üzere bizim cihazların oyun ve render performası prize takılıysa tepe yapıyor. 100W lık bir type c ile şarja bağlıyken yüksek performans alamazsınız ki nitrosense uygulaması da bunu söylüyor. Type C ile şarj işi Ultra ince veya 100W altı besleme kulllanan cihazlar için.

• Arada oluyor ama normal karşılıyorum ben.

• Hdd'den anlamadığımdan soruyorum bu ürünle uyumlu olur mu? İlave etmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

Hdd'den anlamadığımdan soruyorum bu ürünle uyumlu olur mu? İlave etmek istiyorum.

hocam bunu alıncaya kadar ( yani 7200 rpm sata 3 eski tip hardisk ) 900 küsür tl ye m2 ssd almak daha mantıklı değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 1 Temmuz 2023; 16:47:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• drarter kullanıcısına yanıt

Link atar mısınız hocam

Yalnız 2 ssd almak kullanmak mantıklı olur mu onu bilemedim. Bir dezavantajı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 1 Temmuz 2023; 16:44:28 >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

olmaz. şu disk uyar

ama bunu falan alana kadar 200-300 fazla verip yine 1tb olan nvme bir disk almak çok daha mantıklı olur. mesela şu gibi

amazon
    Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s'ye kadar - CT1000P3PSSD8
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B25NXWC7/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1

• moritanyalı kullanıcısına yanıt

mantıklı olur tabi. benim cihazımda şuan 500gb sata ssd ile 1tb nvme ssd ekli fazladan. toplam 2tb yaptım.

• quote:

Link atar mısınız hocam

Yalnız 2 ssd almak kullanmak mantıklı olur mu onu bilemedim. Bir dezavantajı olur mu?

nArc arkadaş atmış

• Teşekkürler cevaplar için. Crucial'ın fiyatta fena değil gibi.

@drarter @nArc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 1 Temmuz 2023; 16:49:8 >
  • quote:

Teşekkürler cevaplar için. Crucial'ın fiyatta fena değil gibi.

@drarter @nArc

hazır ikinci m2 slotu var oraya ikinci bir m2 yi tak alırkende 1 tb al 900-1000 tl lelere düşebiliyor bazen gerçi kur yüksekliğinden bişey diyemiyorum ama iki hafta önce alıp burdan paylaşan arkadaşların linki var istersen sadece konu içinde arama yaptır m2 ssd yaz çıkar linkleri belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 1 Temmuz 2023; 16:55:21 >

• bilendenal.com
    Kingston NV2 1TB PCIe 4.0 x4 M.2 22x80 NVMe 3500-2100 SSD - SNV2S/1000G
    https://bilendenal.com/Kingston-NV2-1TB-PCIe-4.0-x4-M.2-22x80-NVMe-3500-2100-SSD-SNV2S-1000G.html

• burda 1200 lerde ama kingston olarak alıp memnun olan arkadaşlar var ayrıca satan sitede güvenilir benim bildiğim kadarıyla o sebeple biraz fazla verip 1200 küsüre garanti bir şey almakta fayda var

• drarter kullanıcısına yanıt

hocam crucial ile aradaki farkı tam anlayamadım 1200'ler biraz fazla olur bana şu an.

Gerçi diğeri de kargoyla öyle birşey oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 1 Temmuz 2023; 16:55:52 >
  • quote:

hocam crucial ile aradaki farkı tam anlayamadım 1200'ler biraz fazla olur bana şu an.

Gerçi diğeri de kargoyla öyle birşey oluyor :D

şöyle nArc arkadaş uygun fiyatlı olarak gösterdi muhtemeln sorunda olmaz ama ürün yurtdışından gelecek ayrıca 95 tl bir kargo ücreti olacak hesapladığınızda çok fark etmeyecek bekleme süresi sorun çıkarsa muatap vs gibi uğraşmak istemiyorsanız diye ama crucialin okuma yazma daha iyiydi galiba tam emin değilim ama

• ama bende crucial sipariş geçeceğim çünkü hız konusunda daha iyi birde amazon germany de olsa amazon sonuçta kısa vadede sorun yaşarsam amazonda bunkonuda destek çıkacağına inanıyorum ve amazon germany ürünleri eskşden çok bekletmeden hemen gönderiyordu

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.