Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.409
Cevap
66
Favori
79.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon değişim yapar aslında stokta var, şartları zorlayın biraz

• Peaky kullanıcısına yanıt

Yetkili servisin sorunu size yıkacağı bir durum yok bence hocam.

• Tekrar sorayım;

Arkadaki Thunderbolt portundan laptop ı şarj edebiliyor muyuz? Yoksa bu porttan sadece başka cihazlara mı güç çekebiliyoruz? Bilen var mı?

• Oradan şarj olmaz hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Kesin bilgi midir bu üstat yoksa tahmini mi böyle düşünüyorsun? Çünkü ultrabook modeller bu porttan şarj oluyor ve bu v4 100w a kadar içeri yönde şarjı destekliyormuş. Benim tahminim şarj olur yönünde ama cihaza zarar verme korkusuna deneyemiyorum. Portun konumu ayrıca şarj girişine yakın konumlandırılmış.

• arkadaşlar windows update'e bios güncellemesi gelmiş ve dün çocuk farketmeden yüklemiş sürüm 2.09 yükleyen var mı yada bilgisi olan?

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt

şimdi baktım, win10 enterprise kullanıyorum ve bos güncellemesi falan görünmüyor. ekran kartı ve bir kaç başka güncelleme gelmiş sadece.

• ilginç bende 2.09 sürümüne güncelledi henüz bir sorun yok bakalım sorn olursa 2.05 sürümünü tekrar yüklerim. peki ssd için hiç firmware güncellemesi yükleyen oldu mu acaba bu cihazda?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Hocam rica ediyorum denemeden insanlara yanlış bilgi vermeyin. Thunderbolt 4 ten bahsediyoruz. Tabi ki şarj alacak type C den. Bendeki adaptör biraz watt düşük o yüzden bu uyarıyı veriyor. Yüksek watt veren bir adaptörüm yok.

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050
  • Bu cihazdan bahsediyorsun değil mi üstadım. Yani bu modelde thunderbolt girişinden şarj olma desteği mevcut. Yineleyerek teyit ediyorum ki port yanıp da alet elimde kalmasın sonra :)

• 16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050

Ürünün kullanım kılavuzundan ekran görüntüsü aldım. Type-C girişi şarjı da monitöre bağlantıyı da destekliyor anladığım kadarıyla.

kaynak: buradan kullanıcı kılavuzunu indirip kendiniz de bakabilirsiniz.

https://www.acer.com/tr-tr/support?search=AN515-58&filter=global_download&suggest=an515-;4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 30 Haziran 2023; 10:9:22 >

• Haklısınız kusura bakmayın, ben özellikle veri bağlantısı olarak kullanılacağını düşündüğümden öyle kalmış aklımda. yüksek hızda şarj için cihazın donanımınınn da desteklemesi gerekiyor, şarj için 65 watt diye belirtilmiş üstteki mesajda, kendi orjinal adaptörü 180 watt .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 30 Haziran 2023; 10:30:10 >
  • - dediğim gibi win 11 kurdum, ama dts iptal oldu, özellikle auto volume, artık sesin yüksekliğini vb ayarlayamıyorum

- windows hep linux a göre biraz geriden gelir

- artık office de kurdum, excel biraz yetersiz gibi

- sanki ankarda yaşamak iktidar olmak gibi

• eskiden pardus filan vardı, tamamen kopyacı

• pardus

• iktidarın gençlere verdiği yanıt olsa gerek

• artık bu işler böyle yürümüyor sanırım

• fairgame kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsunuz hocam. Anlaşılmamakla birlikte flood yapıyorsunuz. Konuyu kirletmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar oyunlarda sıcaklıklar 90 dereceyi buluyor cpu ve gpuda. sizlerde durum nasıl normal bişey mi ki bu?

• özür dilerim konuyu kirletmişim sanırım, flood yapmak twitter de olur sanıyordum, özür

diğer taraftan su kaç derecede buharlaşır?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.