Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
67
Favori
79.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de öyle yaptım hocam hayırlısı bakalım, amazon yarı yolda bırakmaz çok sipariş verdim yurtdışından.

Keşke kargo bedeli almasalar zaten aylık ücrete zam geldi ama yapacak bir şey yok.

• Dostlar oyunlarda sıcaklıklar 90 dereceyi buluyor cpu ve gpuda. sizlerde durum nasıl normal bişey mi ki bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gaisensei kullanıcısına yanıt
    age of 2 hd definetion ve halflife 2 deatmach online denedim sadece ama onlarda okadar sıcaklık olmadı bende siz hangi oyunları denediniz bana biraz yüksek gibi geldi sizin sıcaklıklar oyun sırasında sıcaklığı nasıl kaydını alıyorsunuz ölçüyorsunuz ben oyundan çıktığı gibi nitrosense uygulamasını açıp bakıyorum fanda öyle çok çalışmadı ama eskş oyun olduğu içindir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 1 Temmuz 2023; 17:19:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt
    LoL , battlefield 2042 de 90 Lara ulaşıyorum ben de nitro sense ile oyun oynarken alt+tab yaparak kontrol ediyorum.hellblade senua's da ise 85lerde takılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gaisensei

LoL , battlefield 2042 de 90 Lara ulaşıyorum ben de nitro sense ile oyun oynarken alt+tab yaparak kontrol ediyorum.hellblade senua's da ise 85lerde takılıyor
    deneyeceğim buraya yazarım aslında kullanan baya arkadaş var sizin alt tab yöntemi ile içerdeyken bakıp oyun ve sıcaklık değeri belirtilse iyi olur 90 benim bildiğim uzun vadede işlemciye sıkıntı olur 70-80 bandının geçmemesi öneriliyordu eskiden

bu arada vmd controlü kapatarak yükleme yapan arkadaşlar ben ik öyle yapmıştım kendi kendine vmd açma ein açılmama oldu bşr kaç kez driverlerı vmd kapalı iken de yükleyemediğim için ve bir kaç windows güncelleme dosyasında sorun olunca
    vmd açarak win yükledim daha hızlı ve kararlı gibi geldi diskin yazması okuması açılış vs belkide paikolojiktir

dts leri realtek audio yu n şekilde denirse öyle yapmama rağmen ben seste anlamlı değişim alamaıyorum hep sanki aynı çok kalitesiz bir ses
    lg pk3 bluetooth hoperlörüm var ona aktardığımda ses bu diyor insan içerisindeki hoparlörü ilerleyen zamanda değiştirmeyi kablolarından ayırmayı bile düşündüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar cihazı alalı 15 gün oldu .Yeni kurulum yapıyorum @Laptopist arkadaşımızın videoda anlattığı herşeyi harfiyen yaptım. Win 11 Kurulum ekranından beri Touchpad çalışmıyor. USB den nmouse bağalayarak devam ediyorum bu normalmi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 1 Temmuz 2023; 20:6:12 >
  • DIGIL D kullanıcısına yanıt

Kurulum esnasında benim de çalışmadı hocam güncelleştirmeleri falan yaptınız mı?

• DIGIL D kullanıcısına yanıt

Fn+ F2 tuşuna basıp deneyin hocam. Default seçeneği kapalı geldiği için oraya basmak insanların aklına gelmiyor.

90 derece hiç görmedim ama genel olarak ben oyun oynarken laptop un arka tarafını yüksekte tutuyorumki hava akışı rahat olsun, belki ondan dolayı olabilir genelde 78 derecelerde geziyor.

Edit: Nitrosense uygulamasından performans modunuda açıyorum ben, ayrıca intel işlemcinin kendi sayfasında izin verilen sıcaklığa 100 derece yazıyor.

Detaylı özellikler : https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/96141/intel-core-i512500h-processor-18m-cache-up-to-4-50-ghz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 1 Temmuz 2023; 23:14:33 >
  • Win11 pro sürekli realtek ses sürücüsünü windows update ile güncelleme geldi diye yüklemeye zorluyordu. Bu da çalışan dts x programını bozdu . Çözüm olarak, windows update'e girip güncellemeleri 1 hafta duraklat'a basıyoruz. Sonrasında güncellemeleri denetle basarak bu sürekli güncelleme bug'ını şimdilik çözüyoruz.

Daha sonra ddu programını indirip wifiyi deaktif ediyoruz, sonrasında pc yi güvenli modda açıyoruz. Ddu ile önce realtek ses sürücüsünü kaldırıp daha sonra soundblaster(creative)' ide kaldırıyoruz.

pc yi yeniden normal başlatıp ses driverlarını sırayla kuruyoruz ssd'de kayıtlı olan. (internet bağlantısı olmasın).

Bende dts programları silinmemişti bu yüzden 3 ve 4 numaralı dts sürücülerini yüklemedim tekrar. Buna rağmen çalışmayan dts x programı çalışmaya başladı.

Burda yazılı kalsın birisine rehber olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcutter -- 1 Temmuz 2023; 23:16:49 >

• Arkadaşlar VMware programında sanallaştırma özelliğini kullanabilen varmı, 12500h işlemci için Intelin sitesinden işlemci teknolojisini gösteren uygulamayı yükledim, sanallaştırma özelliğinin olmadığını gördüm ve çok şaşırdım Daha önceki AMD 4600h işlemcisinde bile vardı .... Çalıştıramadım da zaten demekki yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 2 Temmuz 2023; 19:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    merak ettiğim için battlefield2042 kurup denedim

ilk başta cpu bi 86 oldu bi 90 old gpu 58 lerdeydi sonra oda 78 lere çıktı fanlar şiddetlendi biraz ama son sürat değil

cpu 83 gpu70 derece

oyun ilerlerken tüm ayarları ultraya alıp tekrar kontrol ettiğimde

fan düzeyi yine aynı maximuma geçmedi
    cpu 86 gpu 73 derecedeydi

edit: ultra ayarlarda yalnız fena kasıyor mediumda baya keyif alarak oynadım oyunu ilerleyen zamanda başka oyun açmasa bile şu oyunu keyifle oynatması yeter zaten oyun için almadım donanımlı masa üstü pc var oyun için mediuma tekrar alıp uzun süre geçip kapatmaya yakın değerlere baktığımda

cpu 84 gpu 65 derecedeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 3 Temmuz 2023; 3:54:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de en yüksek ayarlardaki değerler bunlar o zaman aşağı yukarı aynı, teşekkür ederim vakit ayırıp denedigin için

Ultraya aldığınızda ekran kartının ram i yetersiz kalıyordur tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nArc kullanıcısına yanıt

Amazon bugün crucial siparişimi iptal etti. Başka önerisi olan varmı ssd için?

• moritanyalı kullanıcısına yanıt
    haydaaa sebep ? nArc almamış mıydı ordan ayrıca sanki başkalarıda almıştı

bilendenal daki kingston gibi gözüküyor şu an için alternatif olarak en uygun

ben tam sipariş geçerken vaz geçtim ordan alma işinden yurtdılından bir tanıdık gelecekti ayrıca crucial yorumları beni biraz rahatsız etmişti hem idda etttikleri okuma yazma hızı o değerlerin çok gerisinde kalıyormuş asıl problem de çoğu kişide bir ay sonra sorunlar çıkarmış tabi şans işide biraz çok memnun kalanlarda vardı ben iptal etmiştim bence vardır bir hayır diyelim

Valla anlamadım hocam ama kart limiti de sıkıntı oldu şimdi. Neyi önerirsiniz zam gelmeden alayım bir şekilde.

evet aynıdır muhtemelen fakat bende geafik kartı hiç doksan görmedi hocam 70 -80 oldu maksimum ama işlemci doksana yaklaştı

benim ramler 32 gb grafik kartımız da aynı siz nasıl ultrada oynayabiliyorsunuz ultrada çok kasıyor benim bilgisayar sizde yavaşlama olmuyor mu

ama mediumda keyfine diyecek yok oyunun medium ultra arası high var sanırsam onda hiç denemedim

acaba ultrada siz rahat oynuyorsanız arka planda live walpaper uygulaması ve taskbarx çalışıyor onlar mı bu yavaşlamayı yapıyor diyeceğim vereceğiniz bilgiler o nedenle önemli

• moritanyalı kullanıcısına yanıt
    hocam ucuz etin yahnisi misali piyasada çakma sorunlu cihazlar satan çok güvenilir yerden güvenilir bir marka almakta fayda var o yüzden üçr beşe bakma derim ben eğer netten alma durumunda kalırsam

bilendenal.com daki kingston 1 tb hala 1286 tl iken burdan alır geçerdim sizin yerinizde olsaydım zira sizin dediğniz gibi zam gelecektir yakın zamanda

• Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 kullanıcıları diye başlık var mı göremedim yoksa açılsa iyi olacak baya alan var ve ilerde karşılaşılacak sorunlar çözümler
    tavsiyeler açısından iyi olacağı kanaatindeyim ve buradaki forumdan bu cihazı alıp baya ciddi bilgi sahibi olup çok şey öğrendiğim forumdaşlara ulaşma açısından da iyi olacağını düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.