Şimdi Ara

16gb ram doluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi 16 gb ram battlefield 4 oynarken doluyor ve sistem kasılmaya başlıyor. İşin tuhaf kısmı rami dolduran işlem görev yöneticisinde gözükmüyor. Çözüm yolunu bilen varmı yada daha önce buna benzer durumla karşılaşan.

Ramler 2x4gb corsair vengeance ve 2x4gb gskill sniper.

Gerekirse sistem özellikleri;

i5 2500k,
    P8p67 le,
    hd 6850,
    Windows 8.1 pro.
     16gb ram doluyor 16gb ram doluyor

• Sadece bf4 ile mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Sadece bf4 ile mi oluyor

Evet bf4 te oluyor.
  • recep0041 R kullanıcısına yanıt
    Lisanslı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Lisanslı mı?

Evet lisanslı.

Para verip satın aldıgınız oyunlarda; üretici firmaya e-mail attgınız zaman destek olmuyolar mı ? Eger oluyorlarsa kesinlikle irtibata geçin. Tabi forumdanda bilen arkadaşlar çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Para verip satın aldıgınız oyunlarda; üretici firmaya e-mail attgınız zaman destek olmuyolar mı ? Eger oluyorlarsa kesinlikle irtibata geçin. Tabi forumdanda bilen arkadaşlar çıkacaktır.

Henüz sorunu anlayamadığım için buraya konu açmamin daha iyi olacağını düşündüm. Görev yöneticisinde remi kullanan işlemin gözükmemesi beni şüphelendiriyo. Belki oyunla ilgili bir sorun değildir?

Sadece btf4 de oluyor demişsiniz
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Evet öyle dedim çünkü sadece bf4 te karşıma çıktı. Başka herhang bir uygulamada karşıma çıkarmı bilmiyorum. Dediğim gibi remi kullanan işlemin gözükmemesi beni şüphelendiriyo. Eğer bf4 kullaniyo olsaydi en azindan sorunun kaynağını tam olarak bilirdim.

Online olarak mı oynuyorsun ? Bilgisayarda IIS veya herhangi bir(apache vs...) server programı kurulumu ?
  • Hayır kurulu değil.

• Suspend edilmiş işlemleri göstermeyi dene o zaman şuan tam türkçe karşılığı ne bilmiyorum ama görev yöneticisinde görünüm ayarlarında olması gerek bu seçenek. Oradan tekrar dediğim şekilde bak ve sonucu yaz.
  • Görev yöneticisini askıya alınan durumu göster olarak ayarladım. Oyunu deneyince cevabı yazicam buraya.

• Burada olursak bakarız duruma sınav var sabah ders çalışmak lazım olmadı yarın öğlene cevap veririm
  • Tamam kardeşim sen sınavına çalış hallolur bu konu. (;

• win8 memory leak vakasi yasiyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasper 30 günlük deneme sürümü vs kurup tarat düzelecektir. oyun ile alakadar değil sistemi gereksiz yüke sokan trojan benzeri bir program vardır büyük ihtimal. kasper pure 3.0 büyük ihtimal çözecektir sıkıntıyı
  • metebyr kullanıcısına yanıt
    Kaspersky denedim hehangi bir virüs bulmadı.

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözücem peki? Memory leak diye aratınca envai çeşit konu çıktı karşıma. Bf4 te bu sorunu yaşayanda çok. Farklı farklı şeyler söylenmiş hatta bununla ilgili oyuna yamada gelmiş ama nafile.

Düzenleme: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep0041 -- 11 Ocak 2015; 14:35:08 >
  • çalıştır regedit'e gir şu ayarı yap sorun çözülür.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\Ndu

2 olan start değerini 4 yap kapat regedit'i baştan aç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.