Şimdi Ara

16mb - modem arayüzü VS reel değer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Deli olacam az kaldı, Az önce dsmart müşter hizmelerini aradım. 16mb ye kadar paketim var, modem arayüzünde 11985kb.. görüyorum dedim

- lütfen bekleyin bilgilerinizi kontrol ediyorum...
    -hmm
    -Sizin şuan 16mb zaten

-Hayır hanımefendi 12 mb şuan

-Lütfen bekleyin kontrol ediyorum
    -hmm
    -evet sizin hattınız 12-13 mb destekliyor o yüzden öyle

-tamam hanım efendi benim hattımın ne desteklediğini sormadım hakkım olan 16mb yi modem arayüzünde görmek istiyorum. İster hattım destekler hepsini verir, ister desteklemez 10mb verir orası bana kalmış

-ama sizin hattınız 13mb civarına kadar destekliyor
    -hanım efendi hattım 13mb destekliyor diyorsunuz ama onu bile vermiyorsunuz modemime 11985kb üst sınır girerek 13mb almamı bile engelliyorsunuz vs vs vs konuşma devam ediyor

Daha fazla kafanızı şişirmeden ;

Bana 16mb'e kadar sınırsız internet satmışlarsa benim modem arayüzünde 16.xxxkb civarı görmem gerekmiyor mu? hattımın desteklemesini ne yapacak, hatun benim hakkımı versin ben onu göreyim isterse 10mb le indirsin ona ne ?

Yanlış mı düşünüyorum, bizi böyle keklemeyemi çalışıyorlar

• dostum modem arayüzünün resmini buraya atar mısın ulaşılabilir hızın kaç ise okadar veriliyor onlar kısıtlamadıysa hattını elektrikçiye düzelttirerek 16mbps yi alabilirsin onlar kısma yapmadıysa pek işin yok onlar ile sana oradan yardımcı olamazlar
  • hat değerlerin desteklemiyorsa maks değerin 16mbit gözükmez, alabileceğin kadar gözükür. bu hız hat değerlerine bağlı olarak artıp (max:16) azalabilir
  • Hat değerlerini koyarsan, ne kadar desteklediğini söyleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 2 Nisan 2015; 14:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplariniz icin tesekkurler ilk firsatta goruntuleri gonderecegim

• Modem arayüzündeki veriler bunlar

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzündeki veriler bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guy-x

Modem arayüzündeki veriler bunlar

Modemin desteklediği son hızı alıyorsun zaten ayrıca dsmart sana 16 mbit değil 16 mbite kadar internet veriyor bunu unutma 16 mbitlik pakette bile hızın 13 14 mbit arası çıkar adsl teknolojisindeki kayıp yüzünden

• guy-x G kullanıcısına yanıt
    Şu an maksimum hızdasın. Santrale de uzaksın, böyle kalması daha iyi.
  • Bunu dsmartnet yapmıyor zaten. Modemin otomatik yapıyor. SNR min. 8 seviyesinde alabileceği en iyi hıza ayarlıyor. Zaten demişler sana 16 mbps tanımlı diye.
  • "Hattınız bu kadar hızı destekliyor" gibi cümlelerden nefret ediyorum. Hat BENİM ise niçin aylık 15-20 tl kira ödüyorum. Bu telekomun hattı, benim değil ki. Madem Telekomun hattı ayıplı hizmet sunmasın bana. Madem ayıplı hizmet sunacaklar bari Ayıplı olan kısım fiyatını düşşüsler. Aylık 20TL ücretini almasınlar. Yada adam akıllı HAT hizmetini versinler..
  • hattın çokta uzak değil santrale 2 km flndır. ancak 13 mbit görmen normal o değerlerle eğer zorlarsan 14-15 olur ancak arada kopmalar yaşayabilirsin. ben 5 km uzaktayım sağlıklı olarak 6 mbit alabiliyorum ve hattım 17-18 dblerde eğer download yapıcaksam arıyorum 2dk 8mbite çektiriyorum 12 db fln oluyor ozmnda kullanıyorum sıkıntısız ancak arada bir kopma yaşanabiliyor sırf bu yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.