Şimdi Ara

16mbps internet hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16mbps internetim var enfazla 13mbps gördüm her ay başı fakat artık 8mbps 7 mbps arasında bi deger almaktayım normal mi ? modemim airties rt 206v4

• quote:

Orijinalden alıntı: heimdal914

16mbps internetim var enfazla 13mbps gördüm her ay başı fakat artık 8mbps 7 mbps arasında bi deger almaktayım normal mi ? modemim airties rt 206v4

Modem web arayuz den size atanan hiz degerini paylasabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam
  • 9.2mbps geliyor yanılmıyorsam max 8.5mbps alıyorum yaklasık 1mbps hattımdan dolayı azalma görülüyor fakat 16mbps internet kullanıyorum max 13.5mbps görmüştüm oda ilk baglattıgım ay sonraki aylarda göremedim bu rakamı ay başlarında kota dolmadanda görünmüyor ultranet limitsiz 16mbps 75gb akk kullanıyorum ttnet
  • quote:

Buyur hocam

Hızınızı 9mbit e sabitlemişler size gelen hız kayıplarla birlikte size gelen 8-7 olması normaldir.

Hat değerleriniz 16mbit e tanımlandığında snr ve hat zayıflama sayılarında sınırlara ulaşıyor ki kopma olmasın diye bu yola gitmiş olabilirler. Bana da aynısını yaptılar 16 mbit tanımlı idi 13 geliyordu çok kopuyor diye 12 mbit tanımladılar 10-9 arası hız geliyor.

• quote:

Buyur hocam

Yav akıl var mantık var dalgamı geçiyorsunuz bizle yoksa sabrımızımı zorluyorsunuz şu konuları okuyun adam gibi yeri atsana sol menüden internet yazan yere bas !
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Ne bu celal hocam aman sakin.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Dostum sakin ol :)

• heimdal914 kullanıcısına yanıt
    Zayıflama çok fazla max 10-11 arası alabilir vdsl2 veriliyormu diye bir sorun telekoma birde arıza kaydı bırak tesisatı kontrol etsinler.
    ben 13mbps alırken kopma sorunu yaşamıyordum kendi kafalarına göre iş yapmışlar ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Zayıflama çok fazla max 10-11 arası alabilir vdsl2 veriliyormu diye bir sorun telekoma birde arıza kaydı bırak tesisatı kontrol etsinler.

SAna katılıyorum. Benimde benzer hat değerleri var dı 16mbit tanımlı idi çok sık kopuyordu şimdi 12 mbit tanımlı 10 mbit net hız alıyorum.

Ama yine de akşam 7 den sonra ping tavan hız dip oluyor.
    Altyapı geliştiği yokki hocam abone sayısıda artıyor yurt dışı cıkışları desen berbat.
  • quote:

Altyapı geliştiği yokki hocam abone sayısıda artıyor yurt dışı cıkışları desen berbat.

Birde arayıp şikayet edince modeminizde sıkıntı var yada daha bilgili birine bilgisyarınızı gösterin diyorlar.

Kaç senedir bilgisayar internet kullanırım kalkmış bana ping in ne olduğun anlatıyor bilmem ne.
    Ankastrede sorun vardı adama diyorum modeme sinyal gelmiyor o bana modem kurulumu yapman lazım diyor adama dedim elinizemi vereyim yazıpda dedim sinyal gelmeyen şeye kurulum yapsan ne olacak dedim sustu.
  • quote:

Ankastrede sorun vardı adama diyorum modeme sinyal gelmiyor o bana modem kurulumu yapman lazım diyor adama dedim elinizemi vereyim yazıpda dedim sinyal gelmeyen şeye kurulum yapsan ne olacak dedim sustu.

oturdukları yerden santrale giden veriyi görüp modeminize internet ulaşıyor diyen müşteri hizmetlerine ne desek az.

Suç onlar da değil onlara sizi arayınca şu kalıp metinleri okuyun diyenler de.

Ama btk ye bir yazı döktürdüm bu gün hattı kontrole gelecekler hayırlısı niye birşey bulunacağını sanmam.
    müşteri hizmetlerinin bişiden anladıgı yok bilgisayarınız bozuk bilgisayarcıya götürün modeminizde sıkıntı olabilir hattınız desteklemiyor gibi aptalca şeyler anlatıyorlar interneti baglattıgım ay 13.5mbps aldıgım eski hattan şimdi 8mbps alıyorum diyorum abuk sabuk şeyler anlatıyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.