Şimdi Ara

16Mgb/s İnternetim var Ama :( Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar . Adsl+2 16Mgb'e kadar 14mb'i hattimda gözüken Net kullanıyorm.

benim sorunum şu youtube olsun veya başka video siteleri olsun çok yavaş doluyor sürekli takılıyor videolaı bi türlü tam anlamıyla izlmeiş değilim.
    sorun bendemi yoksa ttnetnmi kaynaklanıyor yardım edin lütfen deli olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraG3ShadoW -- 28 Haziran 2012; 17:24:47 >

• AKK yakalanma olasılığın yüksek geçmiş olsun
  • Youtube'a verilen bant genişliği ile alakalı sanırım, bende 13mbit net ile 480p üstü izlemiyorum. Aynı sebepten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

AKK yakalanma olasılığın yüksek geçmiş olsun

AKK yani ? Sadece internette gezinirken problem var download yaptığım zamanlar 1.2mb 1mb arası indiriyor ama videolar falan internette gezinme yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

AKK yakalanma olasılığın yüksek geçmiş olsun

AKK yani ? Sadece internette gezinirken problem var download yaptığım zamanlar 1.2mb 1mb arası indiriyor ama videolar falan internette gezinme yavaş

O zman iş değişir. Flash player güncellemesi yapsan faydası dokunabilir şimdilik aklıma gelen bu Kolay gelsin.

• arkadaşım youtube ttnette herkeste yavaş, eger bir proxy üzerinde yada vnp servisi üzerinden youtuba ulaşırsan tam hızda video doldugunu gorebilirsin

yani sonuç, ülkemizden youtuba ulaşırken herkesin hızı kesiliyor yavaş

vnp ile youtube a girerse gorursunki youtubuta sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

arkadaşım youtube ttnette herkeste yavaş, eger bir proxy üzerinde yada vnp servisi üzerinden youtuba ulaşırsan tam hızda video doldugunu gorebilirsin

yani sonuç, ülkemizden youtuba ulaşırken herkesin hızı kesiliyor yavaş

vnp ile youtube a girerse gorursunki youtubuta sorun yok

sadece youtube değil internette gezinme yavaş + film falan izlediğim sitelerde de aynı sorun var videolar çok yavaş dluyor. flash player en son güncel otomatik güncelliyorz zaten sorunu bi türlü bulamadım

•  16Mgb/s İnternetim var Ama :( Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: safff

anlamadım ?
  • bende akk ye yakalanmadan önce .1080p ve 720p videolar 14mbit hızla doluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

quote:

Orijinalden alıntı: safff

anlamadım ?

Türkiye ortalaması 2.5 , ttnet 3.5 mbit hız sınırında kalıyor ...Dünya çapında 5.5 6mbit ortalaması..

Daha detaylı bilgi için:http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=174122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safff -- 27 Haziran 2012; 21:37:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bende akk ye yakalanmadan önce .1080p ve 720p videolar 14mbit hızla doluyordu.

AKK nedir bilmiyorm ama tek sorun nette yavaş gezinmem . download hızım maximum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.