Şimdi Ara

400 Kb/s internet olsa ne indirirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biligisayar dandik sadece foruma girebiliyorum bir aralar counter strike 1.5 kaldırıyordu artık ondan da emekli oldu. Aklıma film geliyor ama ne filmi?

• burayı yıkarlar.
  • modem değerlerini koy bakam
  • foruma girdigine şükret.
  • Terminatör 1 i izle...
  • Asassins creed Black flag Ve gta V icin Pcde yer acmaya baslardim

Tam bi asassins creed delisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Biligisayar dandik sadece foruma girebiliyorum bir aralar counter strike 1.5 kaldırıyordu artık ondan da emekli oldu. Aklıma film geliyor ama ne filmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

modem değerlerini koy bakam

Zorrentteki hızım o kadar işte.

@Tivale's her gün yapıyorum.
  • bende de var 4 mbit,Black ops 2 indirdim 2,5 gün bilgisayar açık durdu. 7 fps ile oynatıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 15 Ağustos 2013; 11:43:18 >
  • Bunu söylemeye utanıyorum ama 17 saat gibi bir sürede Dishonored Brigmore Witches'ı indirdim 2 gün önce başlattım dün bitti. Yaklaşık 1-3 kb arası değişti nadiren 250-350 kb arasını gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Bunu söylemeye utanıyorum ama 17 saat gibi bir sürede Dishonored Brigmore Witches'ı indirdim 2 gün önce başlattım dün bitti. Yaklaşık 1-3 kb arası değişti nadiren 250-350 kb arasını gördüm.

80 90 gün indirme yapan bir adam vardı forumda bilir misin? sayfalarca ısrar ettiler de söylemedi adam ne indirdiğini
  • indirirdim
  • quote:

Bunu söylemeye utanıyorum ama 17 saat gibi bir sürede Dishonored Brigmore Witches'ı indirdim 2 gün önce başlattım dün bitti. Yaklaşık 1-3 kb arası değişti nadiren 250-350 kb arasını gördüm.

Ben asassins 3ü 28saatte falan indirdim :) 8mbitle 0 kasma ile oynadim. Ustune bide ek paketi bitirdim. Bayildim ya :)

• quote:

1-3 kb
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Terminatör 1 i izle...

başlattım indirmeyi.

@brurak bağlılık yapar abi, tadımlık belki ileride.
  • bir zamanlar 200 mbps hızım vardı artık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 1903

quote:

Ben asassins 3ü 28saatte falan indirdim :) 8mbitle 0 kasma ile oynadim. Ustune bide ek paketi bitirdim. Bayildim ya :)

Benim son zamanlarda böyle olmaya başladı ama geçenlerde konu gördüm herkesin indirme hızını düşürmüşler, forumda çoğu kişi yakınıyodu ondan.

@Sigi

Bildiğin 1-3 kb. Ara sıra 250 kb. falan olduğu için ortalama 58 kb. ile indirdim

• Steam'den Medal Of Honor'ı indiriyorum ben.
  • bi şey indirmem bilgisayarı çöpe atarım

• Benim hızım da o civarda. 2 gün önce BioShock Infinite indirdim, dün bitti, hala etkisindeyim. Dün 23:30'dan beri Metro 2033 ve Metro Last Light'ı birlikte indiriyorum, biri %98.8 biri %96.6
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.