Şimdi Ara

17 Bin TL'ye Kadar Araç Bakıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu aralar araba almayı düşünüyoruz.Ailenin ilk arabası olacak.Babamın ehliyeti var ama şoförlüğü iyi değil, ben de ehliyeti daha yeni alıcam kısmetse.Arabalar konusunda epey acemiyiz yani.Max. 17 bin TL'ye araç bakıyoruz.Tüplü, manuel, 150 bin km'ye kadar arıyoruz.Ben Clio hatchback, symbol, peugeot 206, palio gibi 2000 - 2005 model arası araçlara bakıyorum.Siz ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 27 Ekim 2015; 18:41:39 >

• Fiat Marea araştırın hocam bu aracı
  • ilk araba olarak palio 1,3 dizel 2004 model aldık nacizane olarak tavsiye ederim şuanlık 4 kişilik aile olarak bize yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

ilk araba olarak palio 1,3 dizel 2004 model aldık nacizane olarak tavsiye ederim şuanlık 4 kişilik aile olarak bize yetiyor.

Hocam kaç km'de aldınız bide fiyatı yazabilir misiniz?
  • Teşekkürler fikirler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Daihatsu sirion hepsinden iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-2006-model-sirion-220882543/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-sahibinden-bakimli-236521897/detay

Hocam tekrar satarken de sıkıntı çıkarmayacak araçlar bakıyoruz.Yedek parça durumu bunda nedir bilmiyorum ama o da önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Daihatsu sirion hepsinden iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-2006-model-sirion-220882543/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-sahibinden-bakimli-236521897/detay

Hocam tekrar satarken de sıkıntı çıkarmayacak araçlar bakıyoruz.Yedek parça durumu bunda nedir bilmiyorum ama o da önemli.

büyükşehirde her türlü bulursun. euroncap 4 yıldız %100 japon. sınıfında en geniş diz mesafesi. abs+ ebd klima 4 cam otomatik 4 hava yastıgı elektirikli dış dikiz aynası radio-cd çalar vs bu özellikler baz donanımda standart.

• sirionların şekli şemali hoşuma gitse de, aylardır hatta 1 yıldır satılmayan ilanları mevcut malum sitede. bir de 13-14 bandından 4-5 lira yukarı çıktı bir anda fiyatları :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

Merhabalar.Bu aralar araba almayı düşünüyoruz.Ailenin ilk arabası olacak.Babamın ehliyeti var ama şoförlüğü iyi değil, ben de ehliyeti daha yeni alıcam kısmetse.Arabalar konusunda epey acemiyiz yani.Max. 17 bin TL'ye araç bakıyoruz.Tüplü, manuel, 150 bin km'ye kadar arıyoruz.Ben Clio hatchback, symbol, peugeot 206, palio gibi 2000 - 2005 model arası araçlara bakıyorum.Siz ne önerirsiniz ?

hocam bizde fiat palio vardı 1.2 el modeli 16 valf tüplü araç 20 bin km dir bendeydi vede beni hiç üzmedi kesinlikle tavsiye ederim başkasının 2. vitesle çıktığı yerlerde ben 3. hatta 4. vitesle dağ bayır tırmanıyordum millet hayret ediyordu 1.2 motor aracın gücüne
    lpg de 2. tl iken 16-18 kuruş civarı yakıyordu hiç 20 kuruş yaktıramamıştım (şehir içi kullanımda)
    şehir dışında ise 14 kuruş yakıyordu kesinlikle tavsiye ederim hem kullanımı çok kolay hem hatcback hemde elden çıkarman araç temiz ise 1 haftanı alıyor...

• ilhami Arslan İ kullanıcısına yanıt
    16.500 e almıştık 145bindeydi araba

• Osvajac kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel fiyata güzel km de düşmüş malum siteye bakıyorum da orda hep +170 km ler var fiyatlar 17 den başlıyo kısmet işi herhalde netten ziyade gidip bide araba pazarlarını dolanıcam ordan düşürebilirim inş.
  • palio stepway 1.6 16 walf az yakar iyi gider genis bagaj buyuk aile icin yeni kullananlar icin ideal bence

• ilhami Arslan İ kullanıcısına yanıt
    araba pazarlarında uygun hiç göremedim rastgele internette ararken buldum bende arabayı öğretmendendi temiz kullanmış bayan kısmet işi dediğiniz gibi klimasıda var arabanın fazla kullanmasakta satarken fark ediyormuş sanırım
  • Reno yada palio alın (albea da olabilir), Ama ilk tercih reno olmalı kilma, abs, airbag var palionun 2000, 2001 modellerinde yok (sadece ön iki cam elektrikli, hidrolik direksiyon var)2005 i bilmiyorum

Acemi olduğunu belirtmişsiniz. lpg li Pejo size gelmez kardeş, benim vardı hafif yokuş çık hararet aliyo başını gidiyor dikkat etmek lazım. klimaları sıkıntılıdır , reno ve fiat marka araçların parça fiyatları da daha uygundur.
  • ben olsam 2005 accent admire 1.3ü de seçeneklerim arasına alırdım. Güvenlik paketli olursa daha da iyi olur.Symbol Albea gibi arabalardan da daha konforludur. 1.3 motor çekmez gitmez diyenlere bakmayın bizim araç tüplüydü, araçta 4 kişi+bagaja iğne atsan düşmez vaziyette gitgel 1600 km yol yaptık sıkıntı çıkarmıyor.Sadece vites düşürüp az daha yavaş gidiyorsunuz
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Tabiki donanım fark eder hocam ben abs + klima donanımlı arıyorum siz çok iyi düşürmüşsünüz darısı başımıza pazarları dolanacaz olmadı temizini arayacağız hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.