Bildirim
17 Bin TL'Ye TAM OTOMATIK Araç Arayanlara..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim, ilan numarası vs var mı ? Bütçemin biraz üstünde ama temizse anlaşabiliriz sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fotoğraf, detaylı bilgi yok mu? hangi şehirde bu araç? cevap vereceğini sanmam zaten de neyse ... -
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
fotoğraf, detaylı bilgi yok mu? hangi şehirde bu araç? cevap vereceğini sanmam zaten de neyse ...
Niye cevap vermeyeyim? Konu açılsın diye öylesine açmadık herhalde hocam :)
İstanbul'dayım,
İlan numarasını PM ile attim. -
Keşke aracı 4 ocak ta satın aldiginizi ve galerici olduğunuzu bastan soyleseydiniz. Bu sitede galeriden araç alan pek cikmaz
Galerici mi Allah uzak etsin
quote:
Keşke aracı 4 ocak ta satın aldiginizi ve galerici olduğunuzu bastan soyleseydiniz. Bu sitede galeriden araç alan pek cikmaz
Valla aracı ister 4 Ocakta alırım , İster 10 Ocakta alırım bu seni pek ilgilendirmez dostum, -
beni ilgilendirmez ama kamuyu ilgiliendirir, burayı okuyan galerici olduğunuzu bilsin istedim. -
quote:
beni ilgilendirmez ama kamuyu ilgiliendirir, burayı okuyan galerici olduğunuzu bilsin istedim.
Hayır benim anlamadığım şahıs olarak sattığım araca nasıl GALERİCİ damgası vurabiliyorsun ona gülüyorum :))))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X