Bildirim
17'' LCD Monitör, Philips mi yoksa LG mi?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaw arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?
Cevap verecek yok mu? -
ahiret sorusu sorarsan öyle kolay cevap alamazsın. Bir süredir fiyatı uygun diye 170S5FS düşünüyodum ama LG'nin yükseklik sağ sol ayarları varmış sitesinde yazdığına göre. Şu an ibre LG'den yana. Bi de yakından görüntüsüne bakarız sonra hayırlısıyla alırız.quote:
Orijinalden alıntı: Emperio
Yaw arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?
Cevap verecek yok mu? -
walla banada LG gibi geldi, bi soriyim dedim millete ama hakketen zormuş sorum yani...quote:
Orijinalden alıntı: denostar
ahiret sorusu sorarsan öyle kolay cevap alamazsın. Bir süredir fiyatı uygun diye 170S5FS düşünüyodum ama LG'nin yükseklik sağ sol ayarları varmış sitesinde yazdığına göre. Şu an ibre LG'den yana. Bi de yakından görüntüsüne bakarız sonra hayırlısıyla alırız.
Alıntıları Göster
-
Ben Philips 150 c kullanıyorum ama memnun değilimquote:
Orijinalden alıntı: Emperio
walla banada LG gibi geldi, bi soriyim dedim millete ama hakketen zormuş sorum yani...
Alıntıları Göster
Sen LG al bence -
bence philips...quote:
Orijinalden alıntı: MHos
Ben Philips 150 c kullanıyorum ama memnun değilim
Sen LG al bence
Alıntıları Göster -
Kesinlikle philips derim.Lgyi hiç tutmuyorum ben....quote:
Orijinalden alıntı: WOTWS
bence philips...
Alıntıları Göster -
bende LG diyorumquote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
Kesinlikle philips derim.Lgyi hiç tutmuyorum ben....
Alıntıları Göster -
tepki süreleri kaç ms. en düşük olan en iyisiquote:
Orijinalden alıntı: bacardi_mojito
bende LG diyorum
Alıntıları Göster -
pcdepo.com a bi bak. Ben sana philips öneririm. Geçenlerde cafe sine al1p ta baya memnun olan bi arkadas vard1. Neyse ben sana 170s in bi üst modelini tavsiye ederim. DVI ç1k1s çok önemli çünküquote:
Orijinalden alıntı: Daywalkerr
tepki süreleri kaç ms. en düşük olan en iyisi
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mediatic -- 11 Kasım 2004, 21:22:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mediatic
pcdepo.com a bi bak. Ben sana philips öneririm. Geçenlerde cafe sine al1p ta baya memnun olan bi arkadas vard1. Neyse ben sana 170s in bi üst modelini tavsiye ederim. DVI ç1k1s çok önemli çünkü
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Mediatic
pcdepo.com a bi bak. Ben sana philips öneririm. Geçenlerde cafe sine al1p ta baya memnun olan bi arkadas vard1. Neyse ben sana 170s in bi üst modelini tavsiye ederim. DVI ç1k1s çok önemli çünkü
DVI çıkışın çok önemli olması şaibeli bir konu. Ben bir sürü inceleme okudum aradaki farkın pek anlaşılmadığı söylenmiş. DVI daha çok tasarım işiyle uğraşanlar, alacağı çıktının renklerini tam doğrulukla görmek isteyenler için falan gerekliymiş. Oyuncuyu bağlamazmış yani. Hem DVI çıkış olan modeller D-SUb'lara göre en az 50 dolar falan pahalı oluyor. Yani ihtiyaca ve paraya göre karar vermek lazım..
-
SONYquote:
Orijinalden alıntı: denostarquote:
Orjinalden alıntı: Mediatic
DVI çıkışın çok önemli olması şaibeli bir konu. Ben bir sürü inceleme okudum aradaki farkın pek anlaşılmadığı söylenmiş. DVI daha çok tasarım işiyle uğraşanlar, alacağı çıktının renklerini tam doğrulukla görmek isteyenler için falan gerekliymiş. Oyuncuyu bağlamazmış yani. Hem DVI çıkış olan modeller D-SUb'lara göre en az 50 dolar falan pahalı oluyor. Yani ihtiyaca ve paraya göre karar vermek lazım..
Alıntıları Göster
-
philips veya samsung derim samsung yeni modelleri manyak bişi istersen bi göz atquote:
Orijinalden alıntı: asmara
SONY
Alıntıları Göster -
- 17'' LCD Philips 170S5FSquote:
Orijinalden alıntı: ardent_boy
philips veya samsung derim samsung yeni modelleri manyak bişi istersen bi göz at
Alıntıları Göster
vazgeçmem!!!!!!!!
-
ikiside guzel flat monitorlerde lg'nin goruntusu daha guzel bence ama ben philips kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: karakan
- 17'' LCD Philips 170S5FS
vazgeçmem!!!!!!!!
Alıntıları Göster
lcd'de ama lg derim
-
Samsung al derim. Gerçek flat ve görüntü süperquote:
Orijinalden alıntı: mohikanreplikan
ikiside guzel flat monitorlerde lg'nin goruntusu daha guzel bence ama ben philips kullanıyorum
lcd'de ama lg derim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kalsit
Samsung al derim. Gerçek flat ve görüntü süper
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: caco2
Sahte flat LCD'ler de mi var?
-
Bence LCD alma. O paraya çok daha büyük boyutta CRT alırsın. Ve oyunlarda çok daha iyi performans gösterir..quote:
Orijinalden alıntı: denostarquote:
Orjinalden alıntı: caco2
Sahte flat LCD'ler de mi var?
Alıntıları Göster
-
Samsung u neden düşünmüyorsun ???quote:
Orijinalden alıntı: Doritos_Alaturca
Bence LCD alma. O paraya çok daha büyük boyutta CRT alırsın. Ve oyunlarda çok daha iyi performans gösterir..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: out
Samsung u neden düşünmüyorsun ???
Alıntıları Gösterquote:
Bence LCD alma. O paraya çok daha büyük boyutta CRT alırsın. Ve oyunlarda çok daha iyi performans gösterir..
aferin arkadaşım başın göğe erdi mi böyle bir tavsiye vererek?
Benzer içerikler
- nvidia txaa nedir
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- fps drop neden olur
- ekran kartı tamiri
- dlss nedir
- nvidia app
- rtx 5090 kaç dolar
- en iyi ekran kartı
- amd 9070
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X