Şimdi Ara

17' Lcd tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana tek bişi söylicem vestel almada ne alırsan al ekranı her yeni programa göre ayarlanması grkyor yani ekran kayıyor bencede tabiki phlp
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HaKaN_

107x6 107p6 107b6 modellerinde renkli ve beyaz pixellerde sıfır ölü pixel garantisi 3 yıl boyunca devam ediyor. 12 ms tepki süresi de yeterli olur düşüncesiyle philips diyorum.

paneli ne bunun
  • arkadaslar merhaba ya lcd piyasası tam felaket.tam karar verdim alıcam yine fi
    kir değişti.bir zahmet bana da yardımcı olun.

PHILIPS 170X5FB 17" TFT LCD MONİTÖR SİYAH
    hyundai l72s
    LG 1750S 17" LCD MONİTÖR

bu 3 monitor arasında kaldım.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...bu arada evde monitörsuz ve dolayısıyla bilgisayarsız olduğumu hesaba katarsak ne kadar acelemin olduğunu anlarsınız.şimdiden sağolun..
  • @ myahau abi lcd yi ne için kullanacaksın önce. Film mi oyun mu nette gezinti mi yoksa herşey mi? ona göre alet tavsiye etmek daha uygun olur bence. Ayrıca 180x5fb sanırsam 12 ms bence 12 ms alma oyun filan oynayan birisiysen az da olsa rahatsız edici olabilir.
    Bir de o listeye benq f91e+ ı da eklesen iyi olur benim şu an aklım onda eğer birden kafam atarsa l90d+ a yönelebilirim lcd testi okumaktan üreticilerinden daha iyi bilir hale geldim lcd leri

bu arada neden kimse benq filan demiyor da herkes philips dior? benq çok mu kalitesiz acaba yoksa kullanan mı yok?
    Bir de bence 17" viewsonic e 460$ wermek yerine 495$ a 19" hyundai l90d+ almak çok daha mantıklı gelior.

• benq belki daha yeni oldugu için piyasada söz sahibi olamamıs olabilir.
    Bu arada Benq Siemens telefonlarını satın aldı (siemens bu anlaşma için Benq'a para ödedi) zira siemens telefon işinden cok zarar etti...
  • benq au optronics in sahibi diye duymuştum ne kadar doğrudur bilmiorum ama au optronics birçok firmaya lcd panel satan bir firmadır.
  • HIIIIMMM adamlar o zaman fırtına gibi esecekler bence zira hırs yaparlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

107x6 107p6 107b6 modellerinde renkli ve beyaz pixellerde sıfır ölü pixel garantisi 3 yıl boyunca devam ediyor. 12 ms tepki süresi de yeterli olur düşüncesiyle philips diyorum.

paneli ne bunun

Phili 170B6 ve 170P6 modellerinde Perfeckt paneller kullanıliyorlar.
    LCD Monitörlerle ilgili daha fazla bilgi için Türkçe kaynaklı Link aşağıdadır

http://www.asusturk.com/forum/viewtopic.php?t=4413&start=0

• sony oğlu sony

• arkadasım bence ikisinden de vazgeç.benim tavsiyem Sony SDM-HS75/B 17'' LCD monitördür.
    piyasadakiler arasında en yeni ve en iyilerden biri.görünüş olarak da çok hoş ve zarif bir tasarıma sahip.fiyatı kdv dahil 480ytl civarında.

Karar senin iyi düşün,çünkü monitörü aldıktan sonra tekrar yenilemek veya değiştirmek kolay iş değil..Bir defa da hedefi vurmalısın..
  • yakumo alın renklerı cok guzel ama 16 ms response time..ve sıfır olu piksel grantısı var
  • quote:

philipsin monitör için böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyorum !

kaynak ???

geçerli kaynak tüm yetkili PHILIPS bayileri ve servis merkezleri..telefon açıp adres bilgilerinizi verdikten sonra gün içerisinde ev yada iş yerinizden alıp işlemi tamamlanınca tekrar aldıkları yere bırakıyorlar.

PHILIPS Tüketici Danışma Hattı: 0800 261 33 02
    Servis Merkezleri Bilgi İçin: 0212-224-41-60

• quote:

Orjinalden alıntı: KaMiL_1907

arkadasım bence ikisinden de vazgeç.benim tavsiyem Sony SDM-HS75/B 17'' LCD monitördür.
    piyasadakiler arasında en yeni ve en iyilerden biri.görünüş olarak da çok hoş ve zarif bir tasarıma sahip.fiyatı kdv dahil 480ytl civarında.

Karar senin iyi düşün,çünkü monitörü aldıktan sonra tekrar yenilemek veya değiştirmek kolay iş değil..Bir defa da hedefi vurmalısın..

Walla söylediğin alete baktım fakat 16ms response war ben oyun oynayan bir insanım ben 12 ms üstü hiçbir aleti düşünmüorum(overdrive lı viewsonicler hariç) bu alet benim işimi görmez kısacası.
    WAlla benq düşünüorum ama bir gigatek ile konuşayım bakalım belki değiştirme yapmama izin werirler memnun kalmazsam.
    Şimdilik f91e+ düşünüorum son olarak birşey söylemek isteyen war mı yoksa alacam gibi gözüküor

• iki amacım var.photoshop uygulamaları ve oyun için alıcam.bu arada birde philips 109b60 düşünmeye başladım. bu arada her kafadan bir ses çıkıyor çıldıracam.bilgi işlemden bir arkadaşla görüştüm o da hyundai filan yalan dedi sinir oldum.evde kasa var monitör yok.
  • bende şu anda aynı durumdayım myahau aklına gelecebilecek bütün testleri ve incelemeleri okudum. lcd teknolojilerini filan da okudum. Sana söyleyebileceğim şey şudur ki 12ms üzerindeki hiçbir aleti aklından bile geçirme we dvi çıkış olmasına özen göster. dvi çıkış direk algılayabildiği için geometri ayarlarından kurtuluorsun we daha güzel bir görüntüye kavuşuorsun.
    şu an aklımda benim 17 olarak sadece bir monitör kaldı benq f71e+ 8ms dvi çıkış gibi özellikleri war fakat işte çözünürlük olarak 1280 in altında görüntü çok bozuluor. o yüzden kaliteli bir ekran kartı şart. ben şu an eski crt imi satıp elime geçen parayı 17" parasına ekleyip hyundai l90d+ almayı düşünüorum gigatekten.
    eğer sormak istediğin birşey olursa Celebdae@gmail.com msn den ulaşabilirsin. ama ramlerim olmadığı için çok sık online olamıorum

• Viewsonic al bence
  • Bende Acer AL1714 var, memnunum, sorun çıkarmadı ama sol üstte birkaç pixel kayboldu sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: AIRBUS

Viewsonic al bence

Viewsoniclerin kaliteli modelleri 430-440 $ o parayı ona vereceğime biraz daha ekleyip hyundai l90d+ almak çok daha mantıklı hem l90d+ panel olarak daha kaliteli hemde 19" farkı war en azından fazla para werdiğime değer!
  • Bende philips 170 c kullanıyorum gayet iyi...Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.