Şimdi Ara

17 Mart tarihinde digiturkwebtv FB-GS Maçı Mağduru arkadaşlarıma Önemli Duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırlayacaksınız internet üzerinden digiturk bir skandala imza atmış ve maçı bir çok üyesi o gün izleyememişti.

Nihayetinde uzun uğraşlar sonucu digiturk yetkilisi ile bugun sert bir görüşme yaşadım."-O Gün maçı izleyemeyen,sıkıntı yaşayan üyelerimize bir ay boyunca Premier Lig ve Basketbol Lig paketi vereceğiz ,resmi duyuru yapılacak efendim" açıklamasından sonra resmen tepem attı."-Günlerdir telafiden bahsettiğiniz şey bu muydu yani?Bu skandalın bedeli o gün maç bedeli olan 25.90 tl'yi mağdur kullanıcılara anında iade etmektir vede bunu yapmak mecburiyetindesiniz,herkes basketbol yada premier lig meraklısı değil insanlar o gün sadece takımlarının maçlarını izlemek için kredi kartlarından belli bir bedel ödeyip maç satın aldılar,eğer bunu yapmazsanız tüketici haklarıylada sadece benim değil kimsenin yetineceğini sanmıyorum,siz o gün sadece bir maçı gasp etmediniz ,insanların gururlarıylada alay ettiniz" dedim.Bunun üzerine yeni bir işlem kaydı açtıklarını yarın dönüş yapacaklarını söylediler.Sizlerinde bundan haberi olsun istedim arkadaşlar.Telafi etmeleri gereken yöntem bana sorarsanız kesinlikle o maçın bedelinin olduğu gibi kredi kartlarına iade edilmesidir.Bu şekilde 0212 473 73 73 numaralı telefonu arayarak talebinizi dile getirirseniz mecburen bunu yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terimci -- 23 Mart 2012; 16:53:29 >

• pl aylık diye paket eklenmiş tahmin ettim premier ligi de ne alaka diyordum, yazını okuyunca anlaşıldı neden verildiği.

Ben maçı izledim sorunsuz sıkıntı olmadı ama premier lig hediyesi iyi olmuş açıkcası benim açımdan.Tabi sizin için para iadesi almanız daha doğru tercih gibi bu maçlarla alakanız yoksa.Kısmen tepkileri azaltmak için maliyetsiz bir yol arıyorlar herhalde.
  • Ben maçı sorunsuz izledim ama bende de var PL paketi diye. İyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level Up -- 23 Mart 2012; 22:11:08 >
  • Bugün benim de paketimi iptal ettiler parayı bir hafta-on gün içerisinde iade edeceklerini söylediler.Herkes hakkını arasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Bugün benim de paketimi iptal ettiler parayı bir hafta-on gün içerisinde iade edeceklerini söylediler.Herkes hakkını arasın.

açıkcası paketi iptal ettirdiğim takdirde playoff mücadelelerini izleyemeyeceğim.Ve de sözkonusu izleyemediğim maçın bedelide iade edilmemiş olacak.O nedenle aslına bakarsanız sağlıklı olan maçın bedelinin iadesidir.Paket iptalide tabi size kalmış bana kalsa iyi bir alternatif olsa bunları zerre tercih etmem ama mecbur kalıyoruz malesef
  • bana 3 aylık premier lig + 3 tane seç izle film gelmiş arkadaşlar.. birde gelecek sezon için satın alma önceliği tanımışlar..
  • Biz ortak hak arama konusunda dünyada sondan birinciyiz.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın Türkler için söylenmiştir, bir Allahın kuluda demiyorki ben aldım iyide arkadaşım mağdur hiç değilse onun için bu olaya destek olayım.

Nasrettin hoca timur, fil hikayesini araştırın.

Çıkarcı, nalıncı keseri bir toplumuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moulin Rouge

Biz ortak hak arama konusunda dünyada sondan birinciyiz.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın Türkler için söylenmiştir, bir Allahın kuluda demiyorki ben aldım iyide arkadaşım mağdur hiç değilse onun için bu olaya destek olayım.

iadeler ancak bireysel bazda yapılıyor haliyle benim yada başkasının şikayeti çözüm getirmiyor.burdaki arkadaşlar zaten iade almak icin uğraşıyor.hee genel şikayeti zaten yapıyoruz ki onlarda genel sorunu kabul edip ol premier lig paketi vermişler kendilerince.önce isteğin ne onu tespit edip ona göre bireysel yuklenmen gerekir zaten firma sorunu kabul ediyor o açıdan sorun yok.misal yayın 3 mevzusu da önceki şikayetlerimizin sonunda geldi cam gibi izliyoruz bu sayede.merak etme yani şikayet yağıyor zaten firmaya :) iade olayı çok farklı bi durum, biz senin yerine iade edin nasil diyelim bunun icin senin firmaya baskı yapman lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 24 Mart 2012; 19:38:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

iadeler ancak bireysel bazda yapılıyor haliyle benim yada başkasının şikayeti çözüm getirmiyor.burdaki arkadaşlar zaten iade almak icin uğraşıyor.hee genel şikayeti zaten yapıyoruz ki onlarda genel sorunu kabul edip ol premier lig paketi vermişler kendilerince.önce isteğin ne onu tespit edip ona göre bireysel yuklenmen gerekir zaten firma sorunu kabul ediyor o açıdan sorun yok.misal yayın 3 mevzusu da önceki şikayetlerimizin sonunda geldi cam gibi izliyoruz bu sayede.merak etme yani şikayet yağıyor zaten firmaya :) iade olayı çok farklı bi durum, biz senin yerine iade edin nasil diyelim bunun icin senin firmaya baskı yapman lazim.

Arkadaşım benlik bir durum yok benim hiç bir platformla işim yok ama dünyada herkese destek olurum imza atarım (kanunlar dahilinde) yani kendime müslüman değilim.
    Yani buradaki veya dışarda bir yerlerdeki mağdur arkadaşlar varsa imza toplayacaklarsa dilekçe yazacaklarsa destek olunması manasında dedim, yoksa kendim bu bilinçli birisiyim.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benlik bir durum yok benim hiç bir platformla işim yok ama dünyada herkese destek olurum imza atarım (kanunlar dahilinde) yani kendime müslüman değilim.
    Yani buradaki veya dışarda bir yerlerdeki mağdur arkadaşlar varsa imza toplayacaklarsa dilekçe yazacaklarsa destek olunması manasında dedim, yoksa kendim bu bilinçli birisiyim.

Anladım yok dilekçelik birşey yok yani adamlar sorunu kabul ediyor, sanıyorum zorlayan olursada iade yapıyorlar 1-2 kişinin daha önceden iade aldığını okuduk forumda.Bunun dışında yapılabilecek birşey yok o açıdan dedim, hani 1-2 kişi ben dahil normal mesaj atınca akıllarda biz sallamıyoruz gibi algı olmasın diye :)

Hani takip ediyorsan ttnetteki akk mevzusu gibi bir durum değil bu, firma sorunu kabul etmiş kendi çapında telafi etmeye çalışıyor.Müşteriler onların telafi yöntemini beğenmiyorsa farklı şeyler talep edebilir tabi bu tamamen şahısları ilgilendiriyor onlar karar verecek ne yapacağına.Belki ahmet verilen premier lig paketini beğenip kullanmaya devam ederken mehmet ise parasını geri isteyebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 24 Mart 2012; 19:54:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım yok dilekçelik birşey yok yani adamlar sorunu kabul ediyor, sanıyorum zorlayan olursada iade yapıyorlar 1-2 kişinin daha önceden iade aldığını okuduk forumda.Bunun dışında yapılabilecek birşey yok o açıdan dedim, hani 1-2 kişi ben dahil normal mesaj atınca akıllarda biz sallamıyoruz gibi algı olmasın diye :)

Hani takip ediyorsan ttnetteki akk mevzusu gibi bir durum değil bu, firma sorunu kabul etmiş kendi çapında telafi etmeye çalışıyor.Müşteriler onların telafi yöntemini beğenmiyorsa farklı şeyler talep edebilir tabi bu tamamen şahısları ilgilendiriyor onlar karar verecek ne yapacağına.Belki ahmet verilen premier lig paketini beğenip kullanmaya devam ederken mehmet ise parasını geri isteyebilir :)

Eve AKK de takip ediyorum, yaşım 60 ama işim bitmemiş.

• geçen sene taraftar paketindeyken Galatasarayın bir maçında 15 dk'lık kesinti olmuştu müşteri hizmetlerine bildirmiştim aylık paketi 1 hafta daha uzatmışlardı...
  • tekrar görüştüm hala ukala bir şekilde malesef efendim sezonluk paket olduğu için o maç bedelinin iadesini gerçekleştiremiyoruz falan dediler.dedimki madem öyle o zaman neden sizin göreviniz yayınlamak olan o maçı ben izleyemedim?mecburen gerçekleştireceksiniz ne basketbol maçlarını nede premier liginizi istemiyorum diyerek bağırdım çağırdım hala papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorlar.ciddi anlamda bu dolandırıcı,beceriksiz zihniyete karşı birlik olunması gerekiyor ,mahkeme içinde hiçbir masraftan kaçınmıyacağım.o gün mağdur etmedikleri yetmezmiş gibi para iadesi bile gerçekleştiremeyecek kadar acizler
  • lig zaten ölmüş bitmiş boşuna paranızı ligtvye vermeyin eskisi gibi trt kanald atv star show gibi kanallar alsınlar maçları bedava yayınlasınlar hem lig izlenir hem reyting artar hemde para bir tek kanal yerine bir çok kanala bölünerek daha fazla gelir elde eder klupler dijitürkten cacık olmaz.. He derseniz ben aşırı fanatiğim ozaman bilet alıp yerinde izle daha iyi yada 5lira 10lira ver kahvede izle yurt dışında tvden 5 dolar 10 dolar ken türkiyede maç izleme bedeli 20 30 dolar. Hemde lig bitik gs fb le berabere kaldı diye sevinir bjk fb zaten içler acısı trabzonda yalan rüzgarı zaten ve bu lige para öde

bu işin şakası birazda gerçek asıl konumuza gelelim. eğer hakkınızı yedi ise ve maçı izleyemeden hem paranızı alıp hemde size şu paketi veriyoruz derlerse sizin paketi kabul etmeme gibi hakkınız var tüketici haklarına başvurun derim.

• az önce yetkililerle görüştüm.mağduriyetimi söyledim play off maçları sırasında bir maçı seçip tekrar bizimle iletişime geçerseniz o seçtiğiniz maçı size hediye edelim dediler ..
  • Mesajı görür görmez hesabımı kontrol ettim telafi için premier lig paketi veya bbl paketi yoktu.
    Hemen online yardım'a yazmaya başladım.Lafı uzatmadan direkt yazışmayı paylaşıyorum aşağıdaki resimde...
     17 Mart tarihinde digiturkwebtv FB-GS Maçı Mağduru arkadaşlarıma Önemli Duyuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 26 Mart 2012; 16:27:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.