Şimdi Ara

17 MAYIS 2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün UEFA kupasını kazanmamızın 6. yıldönümü tekrar bütün GALATASARAYLILARA kutlu olsun

• NE TESADÜFTÜR Kİ ARSENAL GENE FİNALDE YOKSA GENE Mİ KAYBEDECEK NEYSE GERÇEKTEN BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİRGÜN BİZ ÖLE BİR İŞ BECERDİK Kİ 6 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA GURURLA ALDIĞIMIZ KUPAYI SÖYLEYEBİLİYORUZ.BİZİ HİÇ BİR ZAMAN MAHCUP ETMEYEN BİR TAKIMI TUTMAKTAN GURUR DUYUYORUM.
  • 6 yıl olmuş mu yahu peh.

galatasaraylılara kutlu olsun
  • BİR DARBEDE BARÇADAN OLSUN BU GECE PİS İNGİLİZLERE.......
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

NE TESADÜFTÜR Kİ ARSENAL GENE FİNALDE YOKSA GENE Mİ KAYBEDECEK NEYSE GERÇEKTEN BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİRGÜN BİZ ÖLE BİR İŞ BECERDİK Kİ 6 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA GURURLA ALDIĞIMIZ KUPAYI SÖYLEYEBİLİYORUZ.BİZİ HİÇ BİR ZAMAN MAHCUP ETMEYEN BİR TAKIMI TUTMAKTAN GURUR DUYUYORUM.

TÜRKİYENİN İLK VE TEK AVRUPA ŞAMPİYONU GALATASARAYIMA KUTLU OLSUN....DIE FOR YOU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirates100 -- 17 Mayıs 2006; 9:50:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertu.a

Arkadaşlar bugün UEFA kupasını kazanmamızın 6. yıldönümü tekrar bütün GALATASARAYLILARA kutlu olsun

ve bu arada saate dikkat edin

17 MAYIS 2006

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 - 19 ARALIK 2013
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıldönümü kutlamasına bakın yahu

Ben de ne oldu dedim bir bakim dedim kupayı alalı 6 sene olmuş onun yıldönümüymüş bu kadar da fanatiklik aşırı değil mi yahu.Fazla önemsenecek bişe mi bu?
    Neyse tepkiler gelmeden ben tekrar konudışına döneyim
  • O nası bi gündü ya hala unutamam.Sabah erkenden kalkmıştım haberlerde copanhag sokaklarından roportajlar vardı çok garip bi duyguydu,kupayı aldıktan sonra naptım hiç hatırlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

yıldönümü kutlamasına bakın yahu

Ben de ne oldu dedim bir bakim dedim kupayı alalı 6 sene olmuş onun yıldönümüymüş bu kadar da fanatiklik aşırı değil mi yahu.Fazla önemsenecek bişe mi bu?

fazla önemsencek bişimi dedigin olay tr tarıhınde ilk kez ve şuan a kadar son kez olmuş bi olay dünyaya türklerın ve gs nın gücü gösterildi o kadar karşı takım taraftarı geldı dünya basınında yer alındı bir tarih yazıldı bunu kutlamak ve anmak her gs nın hakkıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

yıldönümü kutlamasına bakın yahu

fazla önemsencek bişimi dedigin olay tr tarıhınde ilk kez ve şuan a kadar son kez olmuş bi olay dünyaya türklerın ve gs nın gücü gösterildi o kadar karşı takım taraftarı geldı dünya basınında yer alındı bir tarih yazıldı bunu kutlamak ve anmak her gs nın hakkıdır

BLACKSEA533 BIRAK HOCAM İŞTE TİPİK KISKANÇLIK SEN BÖYLELERİNE CVP VERME

• allah o günleri bize tekrar yaşatacak bekleyin ne demiş mehmet akif
    "doğacaktır sana vaad ettiği günler hakkın kim bilir belki yarın belki yarındanda yakın"
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

NE TESADÜFTÜR Kİ ARSENAL GENE FİNALDE YOKSA GENE Mİ KAYBEDECEK NEYSE GERÇEKTEN BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİRGÜN BİZ ÖLE BİR İŞ BECERDİK Kİ 6 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HALA GURURLA ALDIĞIMIZ KUPAYI SÖYLEYEBİLİYORUZ.BİZİ HİÇ BİR ZAMAN MAHCUP ETMEYEN BİR TAKIMI TUTMAKTAN GURUR DUYUYORUM.

Gerçekten ilginç bi tesadüf ama Galatasarayın ders alması gereken bi tesadüf.
    İki takımın ogünden beri kat ettiği yollar arasında önemli fark var Biz uzun bi süre yerimizde saydık. Avrupa takımı olduğumuzu kendimiz bile unuttuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.