Bildirim
17' monitör, ama hangi marka
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba dostum şayet 200 demişsin ama 230 çıkarabilirsen LG tavsiye ederim sana ama yok para dersen Hyundai 175$ a aLırsın...
SewgiLerimLe !!! ..
-------------
e-mail : heykaptan@kolaymail.com
-------------heykaptan.kolayweb.comhttp://heykaptan.kolayweb.com
-
fiyatlarını bılmıyorum ama
philips 107E tavsıye ederım
Lg de gayet ıyıdır.
ama kesınlıkle Hyundai alma cok problem cıkarıyor -
philiphs 107E 150+kdv gayet iyi gözküo. cok tesekkur. lg severim ama monitörde philiphs tercih edelim. alip biraz kullaniim da sizi tekrar bilgilendiriyim.. cidden daha simdiden sevdim ben bu monitörü :))) daha önce nasil görmedim.. -
bendede philips 107e var
gerçekten fiyatına göre çok kaliteli monitor....
renkler falan sony kadar olmasada canlı canlı :)))))
memnun kalıcaksın kesinlikle
GİDEBİLDİĞİN YERE.... -
ben genelde samsung kullanıyorum sony'ler çok pahalı geliyor onlarıda düşünebilirsin birde monitörden ziyada 2d görüntü kaliteside önemli gidip dandirik marka ekran kartı taktığın an iş biter -
ben yeni bi bilgisayar kuruyorum eski 14" e mahkum olmayayim diye yeni monitör istiyorum. ekran kartim da asus 7100 pro 64mb mx400 olacak. pahali bi kart, herhalde iyidir, yeri gelmisken soriim deger mi bu kart icin 110$ civarinda -
philips 107E tavsiyemdir. Kolay kolay bozulmuyo meret . Bu güne kadar bir arızalısını görmedim...
kayayı delen damlaların gücü değil devamlılığıdır... -
hehe bende benim 19" 950p'yi masadan düşürdüm.
İlk önce microsoft explorer'ın üzerinden sekti (gerekten sekti) ve biraz uzakta kablosu tutunca durdu :)
monitörde hiç bir sorun yok ama mouse çalışmıyor -
Bir seneden fazladır iş yerinde Hyndai B790S evde de Sony E220 kullanıyorum sonynin kalitesi tartışılmaz ama 200 $ altına Hyndai B790S al şahane monitör yer kaplamıyor ve çözünürlük/ tazeleme hızı sony ile aynı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X