Şimdi Ara

17 Ocak Direksiyon Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla arkadaşlar ben zaten genelde de heyecanlıyım sınavda da heyecana yenik düştüm. Zaten bekliyorum böyle bir şey. Valla benim ikinci sınavım oldu ve bunda da az daha kalıyordum %51 ile geçtim diyebilirim.
    Parkta yardım ettiler. Yardım etmeden de girerdim ama iki dubada kaldırıma yakındı. Normalde emniyet şeridinin ortasında yada şerit çizgisine yakın olurdu ve bizde derslerde hep böyle olacak diye çalıştık ama dubaları kaldırımı yanaş
    tırmışlar kaldırıma çarparım diye korktum zaten ilk sınavda da ondan elendim ön arabayı toplarken sağ tekerlek kaldırıma değmişti. Hoş benim ki gerçekten park gibi oldu çünkü önümde ve arkamda diğer adaylar park ediyordu. Ve bana boş olan tek yere girmek zorunda kaldım.
    Ve orasıda daracıktı önümdeki ve arkamdaki araçlar yarım otobüstü çünkü. Rampa aşağıya inerken gaza bastım 65 km ile gidiyorsun dedi. o rampayı indik u dönüşü yapıp aynı rampayı yukarı çıkarkende gaza bastım yine 60 ile gidiyorsun daha uyarmayacam 40ı geçersen indiririm dedi. ilk başlangıç bizde rampa aşağı yapılıyordu
    başladım arabayı topladıktan sonra debriyajdan ayağımı çekmedim ona kızdı çünkü araba biraz gidince kendiliğinde hızlanıyordu ve ben direk 2. vitese atıyordum. ona izin vermedi arabayı düzeltince direk debriyajdan ayağını çek dedi. bende tekrar uğraşmayayım diye biraz gaz verip attım 2. vitese ve çektim ayağımı debriyajdan. 500 metre ilerde dönel kavşakta önümdeki sürücü adayı dönemedi ve arabayı stop ettirdi. tekrar çalıştırdılar fakat bu bu seferde 1. vitese atamadı. Geri geri üstüme doğru gelmeye başladı (ilk sınavda da aynısı oldu önümdeki araba dönel kavşaktan dönemeden arabayı stop ettirmişti onun yüzünden bende stop ettirmiştim ama bişey dememişlerdi.)
    Yönlendirdiler bende geri geldim biraz sonra öndeki ayada arabayı topladı bende arkasından devam ettim komisyondaki hoca öndeki araba çok tehlikeli araç kullanıyor öndeki aracı geç dedi bende geçtim. Birde son 500 metre kala yokuş ve yokuşta kırmızı ışık yanıyordu yeşile dönsün diye gazdan ayağımı çekince arkadan gelen belediye otobüsü arkadan sıkıştırdı önümde de dolmuş vardı tam ışığın altında yolcu aldı ve sinyal falan vermedi bende benim geçmemi bekler diye düşündüm devam bir tepki vermedin fakat beklemedi tam arkasına gelince önüme atladı arkamda da belediye otobüsü vardı. arkamdaki belediye otobüsünden dolayı ne sola geçebildim nede önümdeki dolmuştan dolayı sağa geçebildim tam şeridin ortasında kaldım debriyajla frene bastım valla kurtardım ama nasıl kurtardım bende bilmiyorum. dolmuş önümden hızlı kalktı yavaş kalsaydı belkide çarpardım.
    Valla ikinci sınavım ikisinde de normalde boş olan yollar tıklım tıklımdı ve normal sürücüler sıkıştırdılar sınavda.
    Sınavda park yeri daracıktı ve arkamızda önümüzde araçlar yanıltıyordu
    iki sınavda da aynı dönel kavşakta önümdeki araba stop ettirdi. onlar yüzünden bende heyecan yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 17 Ocak 2015; 21:50:11 >

• Benimde yarın sınavım inşallah geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon filmi gibi olmuş sınav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.