Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gecen hafta parkederken hoca soyle gel boyle gel dedi uyguladim arka teker carpti sonra biseyler daha dedi bende bi dakika dedim kendil arabayi cikardim istedigim sekilde park ettim hoca hala soyle yap falan diyodu kulak asmadim sonuc:gecmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

150 mi? Ben 2. girişte 50 yatırmıştım.

Yer neresi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

Bende gecen hafta parkederken hoca soyle gel boyle gel dedi uyguladim arka teker carpti sonra biseyler daha dedi bende bi dakika dedim kendil arabayi cikardim istedigim sekilde park ettim hoca hala soyle yap falan diyodu kulak asmadim sonuc:gecmisim

İşte ben bunu anlıyamıyorum. Yer yer o kadar fark var ki komisyoncunun müfettişin keyfine kalmış senin ehliyet alman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Yer Konya. Gerçi ben 2 sene önce aldım ama yine de 150 Tl çok fazla. O kadar değildir bence. Kurs ehliyeti almadan önce son bir kez yoluyum parasını diye düşünüyor gibi.

• quote:

quote:

quote:

Yer Konya. Gerçi ben 2 sene önce aldım ama yine de 150 Tl çok fazla. O kadar değildir bence. Kurs ehliyeti almadan önce son bir kez yoluyum parasını diye düşünüyor gibi.

2 seneye göre fark vardır illaki :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vardır da, 100 Tl artmaz galiba. 3 katı resmen. Her sene 50 tl zamlansa para kalmaz kimsede. Ama şehir ve kurs değiştiriyor olabilir tabi ama yine de fazla bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vardır da, 100 Tl artmaz galiba. 3 katı resmen. Her sene 50 tl zamlansa para kalmaz kimsede. Ama şehir ve kurs değiştiriyor olabilir tabi ama yine de fazla bence.

Bakalım bi araştırmak lazım. Meb'te falan

• Bende az önce girdim. Benim güzel geçti. Ilkinde de bir talihsizlik ben yaşamıştım. Ama sistem baya saçma katiliyorum.

• sınav ücreti 50 tldir kursu ara başka biriymişsin gibi sınavdan kaldım 50 tl yi ben mi yatırcam siz mi de bende böyle bi konu açmıştım bi arkadaş böyle yönlendirdi beni

• Doğrudur dostum kurs 60tl sınav harcı ve zorunlu 2 ders parası alıyor.Eksiğin olduğu varsayıldığı için o 2 dersi almak zorundasın.Bende bugün motorsikletten kaldım banada girecek iyi bir meblağ.
  • saçmalığın önde gideni
  • Geri parkta tekeri değdirdin diye kimse sınavdan bırakmaz, git araba kullanmayı öğren, sonra bahane bulmayı öğren.
  • Ehliyet sınav ücreti direksiyon veya yazılı farketmez 50 liradır ben bu gün motora girdim allahaşükür geçmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Geri parkta tekeri değdirdin diye kimse sınavdan bırakmaz, git araba kullanmayı öğren, sonra bahane bulmayı öğren.

Birakmaz oyle mi? Siz ehliyeti aldinizmi ve ne zaman aldiniz?
    Hadi benim ki hata kabul ama adamlarin cogunu erken sinyal verdi diye arabadan indirdiler

• Kardeşim yok öyle bişey, ne erken sinyal verip sınavdan direkt bırakmak?
    Araba hakimiyeti sıfır, şeritler arası geziyorsunuz, kontrol namına birşey yok, araba kullandığınızı sanıyorsunuz, sonra park yaparken tekeri değdirdim bıraktı diyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kardeşim yok öyle bişey, ne erken sinyal verip sınavdan direkt bırakmak?
    Araba hakimiyeti sıfır, şeritler arası geziyorsunuz, kontrol namına birşey yok, araba kullandığınızı sanıyorsunuz, sonra park yaparken tekeri değdirdim bıraktı diyosunuz.

Helal olsun bu yorumlari neye dayanarak soyluyorsunuz gordunuz mu kullanirken? 2 3 yildir cok aktif olmasada araba kullaniyorum yakin mesafelerde hic basima bir sey gelmedi,ama sinavda hocanin az daha geri gel seklinde yonlendirmesiyle aracin tekeri kaldirima vurdu. Disaridaki 4 5 mufettiste gelip in dediler.

• Sınav ücreti var, ayrıyetten kaldığın için 2 saat direksiyon dersi alman zorunlu bu da ücretli oluyor.
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon derslerinde araca binişin ve ders bittikten sonra inişin 45-50 dakika arasında olmadıysa sen baya eksik ders almışsın.... Toplamda 50 şer dakikadan 12 ders almış olman gerekirdi B sınıfı için. Eee kim ucuza yazıyorsa gidip oraya yazılıyorsunuz. Kaç saat ders alıcam, kaldığımda bana maliyeti ne olacak sınav ücretleri kaç para vereceğim bunları sormazsınız.Tamam sınavlar zorlaştı başarı düştü ama genelde erkekler birinci, ikinci, bilemedin üçüncü hakkında geçiyor.Nadiren ikinci dört hakka kalıyor. Bunun için de bi 12 saat (ders saati=50 dk) daha direksiyon dersi almak zorunda. Sana şimdi 3 gün daha ders verecekler ama topladığında 30x3= 90 dk şusu busuyla 100 dk ediyor. Yani 2 saat (ders saati=50 dk)....

2 saat ders --> 40x2= 80 tl
    meb sınav parası=60 tl
    +
    -----------------------------------
    140 tl

10 tl de sınav günü kursun sana araç ve hoca tahsis gideri (bu az bile)
    SONUÇ... KALDIĞINDA VERECEĞİN 150 TL NORMAL
    AMA ALDIĞIN DERSLER 25-30 AR DAKİKA OLMUŞSA ORDA YANLIŞ BİR DURUM VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Direksiyon derslerinde araca binişin ve ders bittikten sonra inişin 45-50 dakika arasında olmadıysa sen baya eksik ders almışsın.... Toplamda 50 şer dakikadan 12 ders almış olman gerekirdi B sınıfı için. Eee kim ucuza yazıyorsa gidip oraya yazılıyorsunuz. Kaç saat ders alıcam, kaldığımda bana maliyeti ne olacak sınav ücretleri kaç para vereceğim bunları sormazsınız.Tamam sınavlar zorlaştı başarı düştü ama genelde erkekler birinci, ikinci, bilemedin üçüncü hakkında geçiyor.Nadiren ikinci dört hakka kalıyor. Bunun için de bi 12 saat (ders saati=50 dk) daha direksiyon dersi almak zorunda. Sana şimdi 3 gün daha ders verecekler ama topladığında 30x3= 90 dk şusu busuyla 100 dk ediyor. Yani 2 saat (ders saati=50 dk)....

2 saat ders --> 40x2= 80 tl
    meb sınav parası=60 tl
    +
    -----------------------------------
    140 tl

10 tl de sınav günü kursun sana araç ve hoca tahsis gideri (bu az bile)
    SONUÇ... KALDIĞINDA VERECEĞİN 150 TL NORMAL
    AMA ALDIĞIN DERSLER 25-30 AR DAKİKA OLMUŞSA ORDA YANLIŞ BİR DURUM VAR

Ne 12 gun egitim aldim ne de 50 dakika kullandim. En fazla 25 dakika kullandim egitim boyunce ayrica 9 10 gun anca. Egitmenin cenazesi veli toplantisi falan gelmemisti. Onlarin telafisini istedim vermediler musait zaman yok diye

• ben gecen hafta gectim baya zor yokus kalkıs 2 duba arası park gerı gerı gıdıs falan var para yasal

60 tl sınav ücreti geriside ders eğitimi 2 ders daha verıcekler mecbur buda ben almam dıye bısı yok. 150 deil 180 diye biliyordum bn ayrıca zamlı olması lazm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.