Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav saatim geldiğinde araca geçtik. Oturdum koltuk ayarı ayna ayarı ve kemeri taktım sinyali verdim sorunsuz olarak çıkışımı yaptım. Başladık gitmeye 1-2-3.vitese geldik gidiyoruz 40 a sabitledim ayağımı o ara sohbet muhabbet. Neyse sınav yolunda tümsekler falan var çoğu aday o tümseklerden yavaşlamadan 3.vitesle geçiyordu ben her tümsekten deviri düşürüp tümsekte 2.ye atıyordum bunları görünce bana sordular ne zamandır araba sürüyorsun?kullanışın gayet iyi falan, dedim '2-3 yıldır aktif olmasada kullanıyorum' belli oluyor dediler. Neyse yokuşa geldik sağ sinyalı yaktım durdum ardında beklemeden direk kalkışımı yaptım sola sinyalı verip araç hiç geriye kaçmadı boğulma falan olmadı. Ordan gittik park yerine sıramızı bekledik sıra gelince başladım geri geri gelip park etmeye. Ben yine her zaman ki yerde dubayla kelebek camı aynı hızaydayken durdum direksiyon tam sağ yapıp girmek için hoca arkadan biraz daha düz geldi dedi çaktırmadan bende geldim tamam dedi durdum. Sonra tam sag ve sol yapıp girerken teker kaldırıma vurdu o anda sınavın sonuna geldik. Haksızlık yapılgını düşünüyorum 2. hakkın tanınması lazımdı komisyonculara lafım yok ama müfettişler kesinlikle paraya bakıyor adam teker kaldırım arası boşluğu ölçüyor olmadıysa in diyor böyle saçmalık olamaz.
    Edit: 17 ocak sinavina girebilmem icin 100Tl harc parasi almislardi ama mebte harc pazari 60 tl olarak yaziyor makbuzum var sikayet etmeli miyim?
    2.sinav icinde 150 Tl isteniyor

Edit 2: Bugün sınavda aracı sorunsuz kullandım ve çok şükür geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esercan14 -- 25 Ocak 2015; 16:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Geçmiş olsun.

Hangisi icin
    50 kisiden 2 kisi gecebilmis,adam sinyali erken verdi diye indirmisler arabadan. Bizden istedikleri ucret yasal mi? Miktari yani

• Babam 30 yılık şöför kullanamdığı araç yok neredeyse o bile bazen tekeri kaldırıma değdiriyor. Bu nasıl sistem ya.

• Sınava giriyorsan ücretini de alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Geçmiş olsun.

Hangisi icin
    50 kisiden 2 kisi gecebilmis,adam sinyali erken verdi diye indirmisler arabadan. Bizden istedikleri ucret yasal mi? Miktari yani

Hadi ya o kadar dikkat ediyorlar mı ki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Babam 30 yılık şöför kullanamdığı araç yok neredeyse o bile bazen tekeri kaldırıma değdiriyor. Bu nasıl sistem ya.

Aynen katılıyorum. Babamda bazen arabayı stop ettirebiliyor kaldırıma tekeri değdirebiliyor biraz tölerans göstermeleri lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 Aralık Sınavı (ANA KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal sınav ücreti 60-70 arası birşey. araştırmadan öyle yüksek ödemeler yapma kazıklıyorlar çünkü dikkatli ol.

bende kaldım bu arada, kemeri takmayı unuttum iki adım ilerledim hemen dur sağa çek dediler indirdiler. daha başlamadan bitti sınavım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Sınava giriyorsan ücretini de alırlar.

Tamam ücret alınır ona bi lafım yok ama 150 Tl alınması çok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

normal sınav ücreti 60-70 arası birşey. araştırmadan öyle yüksek ödemeler yapma kazıklıyorlar çünkü dikkatli ol.

bende kaldım bu arada, kemeri takmayı unuttum iki adım ilerledim hemen dur sağa çek dediler indirdiler. daha başlamadan bitti sınavım.

Sizde en olmıcak şeyi unutmussunuz :D Ya bende şimdiye kadar ki eğitimlerde hiç parkta sıkıntı çekmedim ilk defa bugun oyle bir şey oldu. Şundan şüpheliyim ben geri geri gelirken dubaya yaklaştıgımda her zamankı mesafemde durdum hoca dedi ki biraz daha geriye gel tamam dedim geldim oyle olunca kaldırıma değdi teker
    Valla biraz sert çıkmayı düşünüyorum bu sefer aynısını kardeşimede yaptılar bir bahane bulup indirdiler araçtan ve 150 tl aldılar tekrar giriş için bu sefer biraz uğraşıcam bu durumla fiyat konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esercan14 -- 17 Ocak 2015; 16:52:26 >

• Esercan14 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun arkadaşım, sınavlar zorlaştı... bir hata kalma sebebi. Yönetmeliğe göre sınavdan kalındığında en az 2 ders alma mecburiyeti var.Tekrar sınava girmek için sizden istenen 150 tl nin içinde 2 ders (2 x 50 dk) ücreti de var mı yoksa 150+ (2 ders ücreti) de olacak mı?..
    Ders ücreti dahil ise normal hatta az bile.
    60 tl si meb hesabına yatırılacak.
    Kursun belirlediği ders saat ücretleri genelde 40-60 arası değişir.2 ders nerden baksan 80-120 arası tutacak.
    Bunun yanında tekrar sınav için kurs sana eğitim aracını ve hocasını tahsis edeceğinden onun da bir bedeli olacak...
    NORMAL, HATTA AZ BİLE
  • Ben 3. Girişte aldım ilk sınavda ışıkta beklerken 2 ile kalktim.bıraktılar ikinci sınavda iki duba arasina park ederken arkadaki dubaya hafif dokundurdum bıraktılar üçte geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Geçmiş olsun arkadaşım, sınavlar zorlaştı... bir hata kalma sebebi. Yönetmeliğe göre sınavdan kalındığında en az 2 ders alma mecburiyeti var.Tekrar sınava girmek için sizden istenen 150 tl nin içinde 2 ders (2 x 50 dk) ücreti de var mı yoksa 150+ (2 ders ücreti) de olacak mı?..
    Ders ücreti dahil ise normal hatta az bile.
    60 tl si meb hesabına yatırılacak.
    Kursun belirlediği ders saat ücretleri genelde 40-60 arası değişir.2 ders nerden baksan 80-120 arası tutacak.
    Bunun yanında tekrar sınav için kurs sana eğitim aracını ve hocasını tahsis edeceğinden onun da bir bedeli olacak...
    NORMAL, HATTA AZ BİLE

150 Tl'ye eğitimlerde dahil. Hatta yalnış değilsem eğitim çarşamba perşembe cuma var
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    60 ı meb e yatırılacak... kaldı 90... böl 3 derse eder 30 tl ders ücreti.... bedava arkadaşım... taksiye binsen 50 dakika gezdir beni desen taksimetre nerden baksan 70-80 tl yazar... sen 30 tl ye 50 dakika kurs aracını kullanacaksın... O kurs yakında batar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

60 ı meb e yatırılacak... kaldı 90... böl 3 derse eder 30 tl ders ücreti.... bedava arkadaşım... taksiye binsen 50 dakika gezdir beni desen taksimetre nerden baksan 70-80 tl yazar... sen 30 tl ye 50 dakika kurs aracını kullanacaksın... O kurs yakında batar...

Hocam şöyle söyleyim 50 dakıka kullandıgımı hatırlamıyorum. En fazla 25-30 dakika
  • O gözetmenlere temiz bir dayak lazım. Ben sınavda bir kez stop ettirdim. Gözetmenim gayet anlayışlı çıkmıştı.

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Hangisi icin

İlk sefer giriyosan sınava öyle yapıyolar. Çok iyi kullanıyosan 2. de geçirirler. Ortalama sürüp 3-4 defa giren kişiler tanıyorum. Bende 2. de geçtim. İlkinde salak hoca frene bastı yokuşta yanda arkadaşıyla konuşuyodu. Yeşil yandı arabayı kaldıramadım haliyle (salak fark etmedi ışığı) ve bıraktılar beni.

Türkiyede ne düzgün ki bu sistem normal olsun. O yüzden önemseme..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Hangisi icin

İlk sefer giriyosan sınava öyle yapıyolar. Çok iyi kullanıyosan 2. de geçirirler. Ortalama sürüp 3-4 defa giren kişiler tanıyorum. Bende 2. de geçtim. İlkinde salak hoca frene bastı yokuşta yanda arkadaşıyla konuşuyodu. Yeşil yandı arabayı kaldıramadım haliyle (salak fark etmedi ışığı) ve bıraktılar beni.

Türkiyede ne düzgün ki bu sistem normal olsun. O yüzden önemseme..

Vay bee uzuldum.vardır bi hayır.

Gecmis olsun tekrar.

• 150 mi? Ben 2. girişte 50 yatırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

O gözetmenlere temiz bir dayak lazım. Ben sınavda bir kez stop ettirdim. Gözetmenim gayet anlayışlı çıkmıştı.

Benim komisyoncular iyiydi araç içindeki. Ama o park yerınde dışarıda 3-4 tane müfettiş vardı onlar indirtti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.