Şimdi Ara

Hayatımda Sigaraya son verdim (31-12-2013 ) -Güncellenen Konu -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31-12-2013 'den İtibaren hayatımda sigaraya son verdim . Günde 12-13 adet içerim fakat kısa aralıklarla içilen sigalar bunlar 3 senedir kullanıyordum ve son 1 senedir hep bırakma isteği vardı içimde bazen içerken hoşlanmayarak içiyordum yani şöyle söyliyeyim yapmak istemediğiniz birşeyi yaparsınız sonra pişman olursunuz hemen benimkide aynı şekildiydi .. Bir kere sigarayı bırakma girişimim oldu kendimden oldukçada emindim fakat büyük bir hata yaptım . Özgüvenin vermiş olduğu destek ile bitane içeyim bakalım ne olcak havasına kapıldım .. Bu öyle birşey ki sigarara başlamaktan daha kötü bir hata bir tiryaki ne olursa olsun sonuna kadar bırakmaya kararlıysa 1 kere lafını bırakın denemeyi içinden bile geçirmemelidir . 31-12-2013 tarihinden itibaren buna karar verdim . Neden sigarayı bırakmalıyım diye kendime sordum öncesinde birçok nedeni var bunların en ön planda olduğunu bilmeyen yoktur sanırım fakat gerçekten insanın hayatını aşırı derece etkiliyor .. Ve sigarayı bıraktıkdan sonraki kendimi hayal ettim ve şimdi o hayali 3 gündür yaşıyorum umarım daha uzun günler bu kararımdan sapmam şuana kadar bazı zorluklar çekmedim değil .. 2. gün özellikle sol koluma sinir uyuşması gibi birşey girdi böyle kolumu sanki taşıyormuşum hissi veriyor insana aslında buna alıştım arada yine kollarım uyuşuyor bunun nedeni sigaramı bılmıyorum ama ben ona baglıyorum nedense hep yemekten sonra oluyor .. Vucüdun nikotine ihtiyac duymuş olduğu hücrelerim sanırım biraz agresfileşmeye başladı Eğer herşey yolunda giderse ve gidecek eminim konuyu belirli aralıklarla uplayacağım
    17 -02 2014 2.5 Ay oldu ve sigadan tamamen barındığımı hıssedıyorum son guncellemem 2015 'e gırınce olacaktır .

- Sigarayı bıraktığımı arkadaşlarıma söylememiştim bugün farkettiler bıraktığımı sigara uzatınca geri çevirdim - 24 gün oldu -( 23.01.2014 )

- 21. Gün bugün herşey çok çabuk gelişti . Doğduğum gibi yaşamaya başlıyorum

- Tam 2 hafta oldu ve sigara içen insanlar hakkında çok eleştri yapıyorum , ve kendimi onlardan daha üstün görüyorum samimi duygularım bunlar artislik olsun diye yazmadım (13.01.2014 )

- Vay be tam 11 gün olmuş 3- 4 sene arası kullandığım sigaradan bu kadar çabuk soğuyabileceğimi ben bile tahmin etmiyorum ( Sigarasız hayata devam )
    - Spora başladım bu arada 1 sene sonra before & after diye resimde atıcam ( 08.01.2014 )
    - Bugün tam 1 Hafta oldu kendimi daha iyi hissediyorum uyuşmalarım ortadan kalktı diyebilirim (06 .01.2014 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 17 Şubat 2014; 10:04:17 >

• Yav he he ha diyince birakilsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinCity123

Yav he he ha diyince birakilsa

Ben kendimden eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

quote:

Orijinalden alıntı: SinCity123

Yav he he ha diyince birakilsa

Ben kendimden eminim

İstemeyenin cani ciksin farisi basimiza

• yav ben de bırakcam bi beceremedim şimdiye kadar sigaraya verdiğim parayla dünyaları alırdım anasını satayım...
  • Gerçekten bıraktıysanız tebrikler. En iyisi hiç başlamamak bu saçma şeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mağdurumben

Gerçekten bıraktıysanız tebrikler. En iyisi hiç başlamamak bu saçma şeye.

Saolun gerçekten bıraktım kendimi biliyorum çünkü farklı birşey nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama gerçekten bir anda bıraktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayan dostum. Bak neler değişiyor hayatında. Klişe olacak bunları yazmak ama bırakmış biri olarak sana yaşayacaklarını söyleyim;

1 - Sabahları bebek gibi uyanacaksın. Baş ağrısı, huzursuzluk adına hiçbirşey kalmayacak.

2 - Yemeklerin tadını aldığını sanıyordun sigara içtiğin dönemde ama yanılıyordun. Şimdi yemeklerin tadına varacaksın. Tad duyun öyle bir açılacak ki inanamayacaksın.

3 - Bedensel değişikliklerin olacak. Teninin rengi, göz altların, cinsel arzu ve istek seviyen

4 - Sigara içen insanlara 3-4 sınıf insan gözüyle kaba tabirle aptal olarak bakacaksın ve bu illetten kurtulduğun için kendini hem akıllı hemde şanslı bulacaksın

5 - Uzun zaman geçtikten sonra herşey normale dönmeye başlayacak. Artık sevindiğinde veya üzüldüğünde 1 sigara yakmak değil çevrendeki insanlar ile bunu paylaşmak isteyeceksin.

6 - Toplu taşıma araçlarına bindiğin vakit bir zamanlar kendinin nasıl koktuğunu anlayacaksın eğer o araca biri sigarasını söndürüp binerse. Ve allah kahretsin diyeceksin. Bu nedir ağa diye feryad edeceksin.

7 - Paraların cebine kalmaya başlayınca hooppp noluyoruz yav. Ben iyisimi bir telefon bi smart tv bide tablet alayım taksit taksit öderim diyeceksin.

ve sonu. Senin yaşıtın insanlar 50 sine geldiğinde yataklara düşüp oksijen maskesi takarken, bacakları kesilirken, aksırıp tıksırırken sen torunlarınla oynayıp karınla dünya üzerinde ki diğer ülkelerde gezilere katılıp resimler çekeceksin.

Ben bırakalı 3 sene oldu. Allahıma 1000 lerce kez şükür ve hamd olsun. Allah herkese yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 2 Ocak 2014; 13:18:52 >

• Vücut hala nikotine ihtiyaç duyuyor içmediğimiz için baş dönmesi meydana geliyor ondan baya dikkatsiz yapıyor bu insanı fakat dikkatimi başka birşeye yöneltiyorum bunuda aştım şuana kadar tek sorunum kolllarım uyuşuyor benim

Edit: Dikkatsizlik ve baş ağrısı bunlar geçici tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 3 Ocak 2014; 11:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Dayan dostum. Bak neler değişiyor hayatında. Klişe olacak bunları yazmak ama bırakmış biri olarak sana yaşayacaklarını söyleyim;

1 - Sabahları bebek gibi uyanacaksın. Baş ağrısı, huzursuzluk adına hiçbirşey kalmayacak.

2 - Yemeklerin tadını aldığını sanıyordun sigara içtiğin dönemde ama yanılıyordun. Şimdi yemeklerin tadına varacaksın. Tad duyun öyle bir açılacak ki inanamayacaksın.

3 - Bedensel değişikliklerin olacak. Teninin rengi, göz altların, cinsel arzu ve istek seviyen

4 - Sigara içen insanlara 3-4 sınıf insan gözüyle kaba tabirle aptal olarak bakacaksın ve bu illetten kurtulduğun için kendini hem akıllı hemde şanslı bulacaksın

5 - Uzun zaman geçtikten sonra herşey normale dönmeye başlayacak. Artık sevindiğinde veya üzüldüğünde 1 sigara yakmak değil çevrendeki insanlar ile bunu paylaşmak isteyeceksin.

6 - Toplu taşıma araçlarına bindiğin vakit bir zamanlar kendinin nasıl koktuğunu anlayacaksın eğer o araca biri sigarasını söndürüp binerse. Ve allah kahretsin diyeceksin. Bu nedir ağa diye feryad edeceksin.

7 - Paraların cebine kalmaya başlayınca hooppp noluyoruz yav. Ben iyisimi bir telefon bi smart tv bide tablet alayım taksit taksit öderim diyeceksin.

ve sonu. Senin yaşıtın insanlar 50 sine geldiğinde yataklara düşüp oksijen maskesi takarken, bacakları kesilirken, aksırıp tıksırırken sen torunlarınla oynayıp karınla dünya üzerinde ki diğer ülkelerde gezilere katılıp resimler çekeceksin.

Ben bırakalı 3 sene oldu. Allahıma 1000 lerce kez şükür ve hamd olsun. Allah herkese yardımcı olsun.

Dostum çok güzel bir yazı olmuş teşekkür ederim ve Tebrik ederim senide

• quote:

Kan dolaşımı hala nikotine ihtiyaç duyuyor içmediğimiz için baş dönmesi meydana geliyor ondan baya dikkatsiz yapıyor bu insanı fakat dikkatimi başka birşeye yöneltiyorum bunuda aştım şuana kadar tek sorunum kolllarım uyuşuyor benim

hadi bakalım hayırlısı o zaman. iyi bişi demek ki.

bu arada senin nick sanırım breaking bad'deki genç eleman. değiştirirsin artık onu da. selçuk alagöz v.s. koyarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

Kan dolaşımı hala nikotine ihtiyaç duyuyor içmediğimiz için baş dönmesi meydana geliyor ondan baya dikkatsiz yapıyor bu insanı fakat dikkatimi başka birşeye yöneltiyorum bunuda aştım şuana kadar tek sorunum kolllarım uyuşuyor benim

hadi bakalım hayırlısı o zaman. iyi bişi demek ki.

bu arada senin nick sanırım breaking bad'deki genç eleman. değiştirirsin artık onu da. selçuk alagöz v.s. koyarsın

Nick öylede kalsın yo ! konuyla alakalı bir bağlantı yaratmıyor bende aksine komik hızlı konuşan bir o kadar duygusal bir adam olarak hafızamda

• ben de 3.5 gündür içmiyorum ama okula gidince kesin başlarım tekrardan, millet içtikçe sizinde canınız çekiyor
  • Peder 35 senedir içerdi. 2011 başında 1 ocakta bırakıyorum dedi ve halen içmiyor. Ama bu kararı 2010 aralık ayında vermişti. Yıl başında bırakacağım ama o zamana kadar içerim demişti. 1 ay normal içti ve 1 ocakta bıraktı. Kafada bitiyor . Inşallah icmessin bir daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Peder 35 senedir içerdi. 2011 başında 1 ocakta bırakıyorum dedi ve halen içmiyor. Ama bu kararı 2010 aralık ayında vermişti. Yıl başında bırakacağım ama o zamana kadar içerim demişti. 1 ay normal içti ve 1 ocakta bıraktı. Kafada bitiyor . Inşallah icmessin bir daha.

Aynen kafada bitiyor dediğin gibi olur inş inanıyorum konuyu her ay upluyacağım bakalım
  • Ah bir de meth illetinden de kurtulabilsen. Özünde iyi insansın da seni şu Walter hayını kullanıyor ha, ona da dikkat et. Ayriyetten o veledi zehirleyen de oydu.
  • Bugün 4. Gün kendimi daha iyi hissediyorum dün akşam saat 9 gibi uyudum yukarıda bir arkadaş sabah kalkarken bebek gibi kalkacağımı söylemişti belkide ilk dediği olayı bu sabah yaşadım mutlu uyandım sigara içme isteğim baya azaldı bazen unutuyorum gün geçtikçe dahada çok unutacağım gibime geliyor birde çok öksürmeye başladım biraz baktım internetten korkulcak birşey yok deniliyor boğazda biriken katranları atıyormuş vücut .. Bu şekilde devam ederek uzun bir aradan sonra haberleri yazarım şimdilik görüşmek dileğiyle ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 3 Ocak 2014; 7:12:32 >
  • Keke In Da House K kullanıcısına yanıt
  • konuyla alakası yok ama artık çayı şekersiz içiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

konuyla alakası yok ama artık çayı şekersiz içiyorum

Bende her gün 2 bardak yeşil çay içiyorum ( Şekersiz limonlu )
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.