Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh sistem bu kadar gelistimi ben ehliyet alirken hic bole seyler yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Yuh sistem bu kadar gelistimi ben ehliyet alirken hic bole seyler yoktu

Hemde ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Beyler 3 kez stop ettirdim , son 3. Stop edisimde bi daha stop edersen kalican dedi ve etmedi daha araç. Geri kalan hersey iyiydi . Geçen sene Şubat ta aldim ehliyeti

Boyle yazilari gorunce deli oluyor insan,sehirler arasi bu kadarda fark olmaz ki arkadas

Sehirle alakası yok. Yanıma oturanlar çok iyiydi. Geçen hafta galiba ablam girmişti sınava tek stop ediste indirmişler. Aynı sınav yeri aynı şehir.

Ben 2 kere yokuş ta 1 kere de düz gigiderken etti Arac. Hatta yokuş ta yardimci oldu bana tarif etti falan. Bilmiyorum sansima iyi geldi

• 2009 da alan arkadaş var üniden :D cocugu 100 metre ileri gittikten sonra geri geri de gidebilirmisin simdi demiş başlangıc yerıne götürtmüs geri geri :D indirmiş sonra :D sırada cok adam var hadı işine bak demiş şuan 30dk sürmeden arabadan inemiyorsunuz müfettişler var sadece onu kntrol eden
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

durumlar baya sıkı ya sinirim bozuldu

Bir yandan iyi kullanmayi bilmeyenler icin gecememeleri iyi oluyor. Ama sunlari biraksinlar direksiyon hakimiyeti serit takibi falan olmayanlar kalsin. Ama teker kaldirima degdi diye ya da stop etti diye direk birakmak insafsizlik 2.hakkin verilmesi lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Beyler 3 kez stop ettirdim , son 3. Stop edisimde bi daha stop edersen kalican dedi ve etmedi daha araç. Geri kalan hersey iyiydi . Geçen sene Şubat ta aldim ehliyeti

Boyle yazilari gorunce deli oluyor insan,sehirler arasi bu kadarda fark olmaz ki arkadas

Sehirle alakası yok. Yanıma oturanlar çok iyiydi. Geçen hafta galiba ablam girmişti sınava tek stop ediste indirmişler. Aynı sınav yeri aynı şehir.

Ben 2 kere yokuş ta 1 kere de düz gigiderken etti Arac. Hatta yokuş ta yardimci oldu bana tarif etti falan. Bilmiyorum sansima iyi geldi

Komisyoncunun mufettisin insafina kalmisiz,benim komisyoncular iyiydi disarida izleyen mufettisler cok kotuydu o park yerinde 4 5 kisi aracin basinda geziyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

2009 da alan arkadaş var üniden :D cocugu 100 metre ileri gittikten sonra geri geri de gidebilirmisin simdi demiş başlangıc yerıne götürtmüs geri geri :D indirmiş sonra :D sırada cok adam var hadı işine bak demiş şuan 30dk sürmeden arabadan inemiyorsunuz müfettişler var sadece onu kntrol eden

Ben 2008 aldim bende de adam normal parkurdan degil ilk sagdan geri cevirmisti baslangica

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

2009 da alan arkadaş var üniden :D cocugu 100 metre ileri gittikten sonra geri geri de gidebilirmisin simdi demiş başlangıc yerıne götürtmüs geri geri :D indirmiş sonra :D sırada cok adam var hadı işine bak demiş şuan 30dk sürmeden arabadan inemiyorsunuz müfettişler var sadece onu kntrol eden

Yalnis zamanda sinava girdik

• quote:

bende çok bekledim neyse artık bakalım alırız diye düşünüyorum

2.de aliriz buyuk ihtimal,insallah onumuzdeki cumartesidir sinav cok zaman gecmesi iyi olmaz

• quote:

aynen bakalım

• Kardeşimde park ederken mesafe Bıraktı diye kaldı
    MEB i Aradım 60 tl bakanlığa yatıyor 90 tl sürücü kursu alıyor, 2 saat zorunlu ders vermek zorundaymış MEB ölür dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

Kardeşimde park ederken mesafe Bıraktı diye kaldı
    MEB i Aradım 60 tl bakanlığa yatıyor 90 tl sürücü kursu alıyor, 2 saat zorunlu ders vermek zorundaymış MEB ölür dedi

Fiyat normal o zaman. Ama benim kuzenim ayni ilde 2.sinava 100 tl vermisti

• La ben arabayi kaldirdim daha gideli 100 metre oldu ya olmadı adam geçtin hadi geri dön dedi bana 5 sene oluyor hatta cok iyi hatirliyorum hocam biraz daha sürseydim ya demistim. Sınavda bile sürme hevesim vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8AAA11C -- 18 Ocak 2015; 1:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu-

La ben arabayi kaldirdim daha gideli 100 metre oldu ya olmadı adam geçtin hadi geri dön dedi bana 5 sene oluyor hatta cok iyi hatirliyorum hocam biraz daha sürseydim ya demistim. Sınavda bile sürme hevesim vardi

Yeni sistem cok sıkı

• Benim zamanimda 10saat araç vardı sadece 1tur attık verdiler ehliyeti yok surdan geri git yok dur dubadan geç felan yoktu baya zorlasmis..

• Bugünkü sınava girdim bende geçmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Bugünkü sınava girdim bende geçmişim

Hayirli olsun,darisi bize

• bugün 2 kez stop ettirdim talihsizlik sebebiyle.onun dışında çok iyi kullandım.sınav sonuna kadar arabadaydım geçmiş olsun dediler.sonuç pazartesi belli olur
  • ben 5 kere girtim kaldım direkisyondan kapıdan çıkınca si..kk...m işinizi dedim yüzlerine karşı geçen sene girmiştim bir dahada girmem
  • şimdilerde harbi zorluyolar sanirim. 2008 de yazili sinavdan 70 70 72 alarak direkten dondum. suruste iki kere stop ettirdim ve ne bir kere parkettirdiler ne de geri geri yaptirdilar. aldiktan sonra uzun sure geri geri ve parketme sorunu yasadim surus kurslarinda da bu konuda bir sey ogretmemislerdi. simdi ise 6 yildan fazla oldu bir kazaya bile karismadim cok sukur. he bu arada o tekeri arada sirada bende kaldirima degdiriyorum sende sorun yok kuralina gore oynucan yapcak bisey yok :) kolayliklar olsun darisi basiniza

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.